כ"כ הרבה גיטריסטים

funkbass

New member
כ"כ הרבה גיטריסטים

ואף אחד עוד לא דיבר על buckethead??????????? השתגעתם????

epitaph

New member
לא יודע אם דיברו עליו...

אבל הוא הוזכר כבר היום פעם אחת

funkbass

New member
וואאללה

לא ראיתי כי לא ממש התעניינתי בהודעות על זאנג אנד בוסס !! למרות שזה מה שהזכיר לי אותו!! אני עדיין לא מבין מה הוא עשה בלהקת זבל כזאת!!!!! אני יותר מדבר על אלבומיי סולו שלו כמו monsters and robots ן giant robot!!!! הבחור תותח!!!

funkbass

New member
איזו שאלה!!!!!1

אני לא יודע בדיוק איזה סגנון ידבר אליך ... אני אנסה!! the ballad of buckethead jowls (ענק) nun chuka kata

epitaph

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אוריד ואספר חוויות לאחר השמיעה.

funkbass

New member
אהההה ועוד אחד

עוד לא ראיתי מילה אחת על vernon reid הגיטריסט המטורף של living colour הסאונד והסולואים שהוא עושה באלבום vivid פשוט קטלניים

פלונטר

New member
living colour

תמיד רציתי להכיר אותם קצת יותר לעומק, אני מכיר שלושה שירים שלהם והם אחלה...

funkbass

New member
living colour

אם אתה רוצה קטע פאנקי מדליק .. לך על: funny vibe... אם אתה רוצה קטעים של גיטרה עצבנית!!! desperate people (יש סולו עצבני של גיטרה) cult of personality (ריפ מטורף של גיטרה) auslander (מטורף לגמרי) אני אישית אוהב רק את האלבומים vivit ן stain שלהם!!

פלונטר

New member
את cult of personality אני מכיר

הריף באמת נחמד וגם הסולו לקראת הסוף. אני אנסה למצוא את האחרים...

מה? מה?

איזה ביצועים יש כבר??? סתם עוד להקת פרימוס מסכנה... ותפסיק לבוא כל הזמן עם הצהרות שמי שלא שומע את המוזיקה שאתה אומר לא יודע מה זאת מוזיקה

פלונטר

New member
זה שזה לא מוצא חן בעיניך

לא אומר שאין ביצועים. בכל מקרה, השווית אותו לפרימוס, אז אני רץ להוריד...

badphish

New member
tom marllo

וזה אפילו לא בגלל שאני אוהב את ראייג´ הוא פשוט מלך

Sham 69

New member
למה אתם כל כך תופסים ממנו?

הוא לא עושה דברים מיוחדים בכלל .. בטח בגלל הסולואים שלו .. שאגב .. בכלל לא בעייה .. פשוט בגלל שהוא מוסיף איזה אפקט פדאל מסריח .. שעכשיו השם שלו ברח לי מהשם .. וזה נשמע יפה כזה .. אז אתם חושבים שהוא גיטריסט טוב .. אבל בכלליות .. הוא סתם .. רגיל, ברמה של גיטריסט רגיל

funkbass

New member
יצא לך במקרה לשמוע

את השיר three days של jane´s addiction ? שם תוכל לשמוע עד כמה הוא לא ממש גיטריסט בנאלי!!

Sham 69

New member
אה .. לא שמעתי ..

ברגע שאני אוריד תוכנה להורדת שירים חדשה .. אני אוריד את השיר .. אבל ממה ששמעתי ברייג´ .. הוא בכלל לא משהו ..

למעלה