כת "בני ברוך"

Tal_Ya_Tal

New member
היי מרילין../images/Emo24.gifקראתי את../images/Emo63.gifהמאמר

שכתבת באתר המידע על כתות (אני מניחה שאת כתבת את המאמר)בצער ואמפטיה רבה. אני מכירה את נושא הכתות. קל מאד להשאב אליהן. ואף אחד לא 'מוגן'!!!
מפני הנושא של מיינד קונטרול. גם האנשים הנאורים ביותר יכולים 'ליפול' לכך. זהו הקצה השני של הארה רוחנית. במקום להגיע למקום של אחדות מוחלטת(איחוד עם האלוהות) נוצרת 'התבדלות מוחלטת' של חברי הקבוצה מיתר העולם. ואם זאת לא תכונה של האגו=להאמין שאתה נפרד, נבדל, טוב יותר>או פחות< מאחרים, אם זה לא אגו, אז מה כן
שמעתי גם תיאוריה האומרת שלאנשים שהגיעו ממדינות כמו בריה"מ לשעבר, קל יותר להשאב לתוך כתות. משום שכבר מילדות הם חונכו לחשוב בדרך זו. תחילה, זה היה הכל למען המפלגה ומי שלא משתף פעולה, לא מגיע לפעילות של התנועה-הבינותי שזה מתחיל כבר בגיל בית הספר- מוקצה מחמת מיאוס. כמי שמסתכלת על העולם שאנו חווים כהשלכה של מה שאנו מאמינים בו, או מקרינים החוצה, אם במודע או לא במודע, אין כאן המטרה להצביע על כתות כעל משהו 'מסוכן' או לאו. אין שיפוט וגם לא פסילה. זוהי התנסות. כמו כל דבר אחר בחיים 'טוב' או 'רע' הם עניין של השקפה. על כן באותה מידה, הכפשה של משהו או מישהו או האמונה שהוא/הם גרמו לנו 'נזק' הוא חיפוש אחר אישור ש'מה שעשיתי היה נכון' וגם דרך לקבל תמיכה ואהדה כ'קרבן'. ואילו אני רואה את שני הצדדים של אותו מטבע, הולכים יחדיו, באותו אדם. אין קרבן בלי מקרבן על כן,הקרבן והמקרבן, שניהם גם יחדיו מצויים בנו. מי מהם יתעורר לפעולה באופן פעיל, נתון לחלוטין לדימוי העצמי של האדם. אם הוא חש חסר אונים ומכחיש את העצמה הפנימית הבוערת בתוכו-כניצוץ אלוהי, או אם חש כעס על קיפוח ורצון נקם ששוב נובע מהכחשת העצמה הפנימית
כלל, ה'חינוך' היהודי מתמחה בכך.מגיל אפס מלמדים אותנו ש"לא אחד בלבד עמד עלינו לכלותינו והקב"ה מצילנו מידם".
ועם זאת לא תדמית הקרבן, שאנו יונקים עם חלב אם, אז מה כן???תחושת הנבדלות (כעם-עם סגולה) מובעת שוב כחוסר אונים באצטלה של 'נחבאות אל הכלים', של מתן אמון בה' זכרי שהכח האלוהי מצוי בכל אחד ואחד מאתנו, כי בכולנו טמון הניצוץ האלוהי(לא רק בתלמידי ה'רב') וכולנו גם יחד, בניו הקדושים של אלוהים ומי שמגדיר את בניו הקדושים של אלוהים 'בהמות' כנראה שכך הוא
רואה את עצמו
וחבל. אף על פי שגם בהמות הן יצירי האל ואינם 'פחות קדושים' לכן, אין אני מבינה למה אנשים נוטים לאכול אותן שהרי"אתה הנך מה שאתה אוכל"
L&L TALYA

../images/Emo45.gifמדהים כמה שקל להפוך 'מכורים'

בלי שאנשים ירגשו. הקרנה אנרגטית, מגע יד במהלך מדיטציה, חיבוק אחרי טיפול או אירוע, מילה במהלך מדיטציה, תקשור ועוד כמה דברים אחרים ואז ההתמכרות היא בלתי נשלטת ללא תהליך הטיפול האנרגטי המשחרר מהישות של האדם היושבת על מי שעבר את התהליך. ברררררר בכל מקרה שבוע טוב במקום מתמכרים אני מזמינה אותך ואת הגולשים לקרוא את המאמר על קדש הקדשים הפנימי של כל אדם ומציאתו שבוע טוב אסתיה

כת, תקשור או מסיונריות איסלמית?

זאת ההודעה שכתבתי היום, אשר גרמה לי לדחות את תכניותי בחצי יום או יותר, שכן לצרכי האישיים ולריפוי ההילה שלי מקרינת המחשב אינני מתכוונת להיות ליד מחשב כמעט שבוע. אני חושבת שההודעה הזאת היא חשובה ואם לאחר שקראת דעתך זהה לשלי אבקשך להעביר אותה כמלל או כקישור לבלוג לאלו שיקרים לך. הקישור להלן, יום טוב אסתיה

אשמח לעזרה

אתמול בלילה כשעצמתי את עיני הופיעו לפני שלוש דמויות שקראו לי לבוא.אני אמרתי שאני עוד לא רוצה כי יש לי עוד מה לעשות בחיי.זה לא היה חלום.הערתי את בעלי ואמרתי לו שאני כנראה אמות הלילה וביקשתי ממנו שלא ישחרר אותי.כך ישבנו חצי לילה וכשאני עוצמת את עיני אני מתווכחת אתם שברצוני להשאר. בסביבות ארבע נירדמתי.זה לא נעים ומעניין מה זה אומר.

nehud

New member
ברצוני להפנותך למקור מידע נוסף

עם נקודת מבט שונה הנמצא באתר www.tantalus.org.il באתר מספר מאמרים כולל התייחסות לספר הידע מעת למבלנה. אשמח לראות (לשמע) את דעתך למאמרים אלו. באהבה אהוד

שלום אהוד

מאחר ועד היום לא פתחתי מחשב לא יכלתי לענות לך לפני כן. אני לא מתכוונת להיכנס לאתר המתייחס לחומר הזה שכן ככתובים שלא מתכנתים חוויתי את חוסר האור וחוסר הניקיון שבהם ולכן אינני מתכוננת לאפשר להם להיות מתוכנתים למוח שלי כפי שבקלות הדבר ניתן לביצוע באמצעות תדרי המחשב האיטיים. אינני צריכה לקרוא מכלול מספיק לי דוגמאות שכן הקריאה שלי איננה רק ויזואלית אלא תפיסה בדחיסות קצת שונה. שבוע נפלא אסתיה

nehud

New member
כיצד חווית את השבוע ללא מחשב

מקבל את דרכך בהבנה מלאה
באהבה אהוד

זה היה ממש מוזר ללא המחשב

ראשית הוא היה בחדר הסמוך כך שהוא ממש קרץ לי בכל רגע פנוי. ההרגל, הידיעה שהבלוג שלי נשאר ללא הדברים שעלו לי בראש - ומשום מה כעת אינם עולים. הידיעה כי אני יכולה להחיות מחדש את האתר שלי שבתוך אתר מטפלים אחרי קרוב לשנה שאתר המטפלים לא היה פעיל - זה היה פיתוי ממשי. תהיה מה קורה בפורומים שאני מנהלת ורעיונות על אתרים. בקיצור אהוד אני מבינה דוע אתה כל כך הרבה זמן צמוד למחשב, בעבודה ואחריה, זה ממכר בצורה מדהימה. לא השתחררתי מההתמכרות כי ממש הרגשתי הקלה כשלחצתי הבוקר על כפתור הפתיחה של המחשב, אולי לא ממש אשתחרר אך אני יכולה להכריח את עצמי לקחת פסקי זמן לריפוי השדות מפעם פעם. ערב טוב ג'ינג'
אסתיה

גל נעים

New member
כחרדי לשעבר...

כל הדת היא קורפוס מסוכן עד כדי אימה, האדם שחוזר בתשובה הופך להיות חדל אישים ומאמץ זהות ואישיות חדשה שתפרו לו בין קירות הישיבה, הרב תמיד הוא האוטוריטה העליונה בכל הנושאים הקשורים לאדם, לאל, לצומח, לחי, לכסף ולמה לא, הוא תמיד חי "במימד אחר" והלינק שלו לאלוהים הוא הרבה יותר עבר וישיר, קיבולת המידע המועברת שם היא הרבה יותר מהקיבולת שיש ל-GOOGLE בסיבים האופטיים שלהם... רבותי תזהרו...גונבי נפשות יש בכל מקום.

Vanessa123

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

צריך המון אומץ לעשות מה שעשית

למעלה