-4
אוכל כזה בהחלט מושך גם מכיוון השילובים והמורכבות ובעיקר מכיוון חומרי גלם וטכניקה. אני מאוד אוהב לונה פארק באוכל, זו לטעמי חווייה לא פחות מושכת ממסורת, שגם היא כמובן שווה הרבה. יש גם המון השראה באוכל כזה ואלמנט של חשיבה, מה לעזאזל קרה פה ?
מי שלא נמשך לזה או מתעניין בזה, כמובן שהארוחה תרגיש מוזרה. אבל הכל צריך במינון ובעיקר בתיכנון ובסיס הגיוני, אורטולן נוגע בנקודה שבה אולי אדוני ויש גם אחרים, מפספסים לא מעט. הגבול בין מופלא ומיוחד למקושקש מתוק ומתיימר הוא מסוכן "
אוכל כזה בהחלט מושך גם מכיוון השילובים והמורכבות ובעיקר מכיוון חומרי גלם וטכניקה. אני מאוד אוהב לונה פארק באוכל, זו לטעמי חווייה לא פחות מושכת ממסורת, שגם היא כמובן שווה הרבה. יש גם המון השראה באוכל כזה ואלמנט של חשיבה, מה לעזאזל קרה פה ?