כתיבת קו"ח - אנגליה

TrigATUSA

New member
SKYPE זה רעיון טוב

הסיכוי שמישהו יחזיר לך טלפון למספר שהוא לא בריטי שואף לאפס, מקרבה מאוד קרובה לאפס גם תשימי כתובת בריטית, או אל תשימי כתובת בכלל (מאותה סיבה)

almo81

New member
סקייפ יעשה את העבודה - אני השתמשתי בזה במשך שנתיים בדיוק למטרה הזו. שים לב שאפשר לקנפג את סקייפ בצורה שמעבירה את כל השיחות הנכנסות למספר הישראלי שלך (עלות (מזיכרון) של כ-16 סנט לדקה בשביל סלולרי - 2 סנט לטלפון קוי). ובצורה כזו לא תלויים ב-WIFI או קשר אחר : יש לזה מינוס אחד - שיחות סקייפ "רגילות" (שלא מטלפון, גם מועברות....). כשאני בבריטניה, אני רוכש SIM מקומי, ופשוט משנה את הקינפוג למספר הזמני - אנשי הקשר שלי בבריטניה ממשיכים להשתמש באותו מספר SKYPE שהם מכירים. שווה לשקול גם לרכוש מנוי - ואז שיחות אל מספרים בריטיים הם חינם.

tevel389

New member
זה מאוד מאוד תלוי

פשוט כותבים national service, אם את המועמדת הכי מתאימה עם נסיון תעסוקתי רלוונטי - את יכולה להיות גם קלגסית ויקראו לך לראיון עבודה - ואם יאהבו את האופי שלך והנסיון התעסוקתי שלך באמת יכול לבוא לידי ביטוי אז לא מעניין אותם שהיית צריכה לעשות צבא, נהפוכו אני אני חושב שגם ישאלו אותך בצורה חיובית מה למדת\הרווחת מהצבא כי זה נסיון חיים שאין לרבה אנגלים בגלל שהם לא בוחרים בדרך של צבא. בראיון עבודה שלי שאלו אותי מה גרם לי לעבור לאנגליה, במקום להגיד "כי חרא בישראל ומגעיל, והשכר על הפנים", אמרתי "כי חיפשתי different life style". מנהלים מחפשים אנשים שיכולים לענות על שאלות בצורה עניינית ורלוונטית ובצורה שתשקף אותך. בנוגע לציונים, אין סיבה לציין ציונים בקורות חיים, זה לא רלוונטי - זה לא משקף אותך ואת הנסיון התעסוקתי שלך. ציונים בדרך כלל מבקשים אחרי ראיון העבודה ואחרי שכביכול קיבלו אותך כבר - הם מבקשים ציונים בתור reference אם אני לא טועה. אבל אם זה אקוטי תצייני רק אם זה רלוונטי.

למעלה