כלומר עכשיו
זה היה בנענע לפני כמה ימים באדיבות מוגג שלנו : ארקדי דוכין: לפני כמה וכמה שנות אלף נפרדנו אני ואחי אלון אולארצ`יק: הוא לכיוון של הקרירים האלה חיים משה: אני לדרום-מזרחי גלי עטרי: יובלות על יובלות לא התראינו צביקה פיק: ופתאום נפגשנו כאן חמי רודנר: לא הכרנו, כל כך השתנינו מרגול: טוב שהשארנו סימן מיכה שטרית: מה הם עשו לך אתה בכלל לא דומה לי קורין אלאל: בבכי צחקתי אחי מזי כהן: אתה לא נראה כל כך ישראלי עופר לוי: בטח שלא תנ"כי יזהר אשדות: כן כל הצבעים עוד יזהירו פבלו רוזנברג: לכל הצדדים בעולם דנה הבינלאומינית: לראות כולם את כולם אורנה ומשה דץ: וכל הצדדים עוד יכירו בגוונים השונים את עצמם חיה סמיר: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם אריק לביא: מי שמדבר, צחקתי, בכיתי למראה החיוור של אחי מאיר אריאל: למבטא המוזר שלו, "ביטה ביטה" זה יותר תנ"כי? רמי פורטיס: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע ברי סחרוף: כל פס רוצה לקלף לי את העור רפי פרסקי: הו פסים, פסים, פסים שלי אנ`לא אשתגע זהבה בן: רק אתן לגוונים מעט אור יבגני שפאלוב: כן כל הצבעים עוד יבהירו דוד ד`אור: לכל הצדדים בעולם דנה ברגר: לראות כולם את כולם שם טוב לוי: וכל הצדדים עוד יכירו לא ידועה: בגוונים השונים את עצמם ערן צור: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם מיקי גבריאלוב: פולנים התנפלו על מרוקו שלומי שבת: רוסים נכנסו בתימן שרון חזיז: מצרים חטפה מתורכו ישי לוי: שבדרך תקעה את יוון איגי וקסמן: איך שביניהם הסתבכנו סי היימן: כבר סופר עד כי לא יאומן חנן יובל: אבל למה את המלחמות הזרות שלהם משכנו דורי בן-זאב: אחרי שהם שכחו אותן, מזמן, מזמן... בעז שרעבי: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע דני ליטני: כל פס רוצה לקלף לי את העור דן תורן: הו פסים, פסים, פסים שלי, אני לא אשתגע, לא אשתגע ירמי קפלן: רק אתן לגוונים מעט אור כולם: וכל הצבעים עוד יזהירו לכל הצדדים בעולם לראות כולם את כולם וכל הצדדים עוד יבהירו בגוונים השונים את עצמם ילדה אתיופית: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם