כתונת פסים

כתונת פסים

שלום כולם, אני תוהה האם למישהו ידועה רשימת האמנים שמבצעים את "כתונת פסים". הצלחתי לזהות חלק אבל נמאס לי להתאמץ ויש כמה קולות שמשגעים אותי.... אודה לכם על עזרתכם המתחשבת

תודה אבל

אני לא מוצאת פורום מוזיקה ישראלית... יש לך קישור? ודרך אגב, למה אתה כ"כ בטוח שמיץ פטל זה דווקא זכר?

איל1לשם

New member
שהרי נאמר במפורש

על ידי האריה והג'ריפה אנחנו רןאים אותך בלשון זכר. ועד הא דכתבת מיץ פטל הארנב ולא מיץ פטל הארבנת נראה לומר כי את זכר אך איתן איתן ..........

איל1לשם

New member
כלומר עכשיו

זה היה בנענע לפני כמה ימים באדיבות מוגג שלנו : ארקדי דוכין: לפני כמה וכמה שנות אלף נפרדנו אני ואחי אלון אולארצ`יק: הוא לכיוון של הקרירים האלה חיים משה: אני לדרום-מזרחי גלי עטרי: יובלות על יובלות לא התראינו צביקה פיק: ופתאום נפגשנו כאן חמי רודנר: לא הכרנו, כל כך השתנינו מרגול: טוב שהשארנו סימן מיכה שטרית: מה הם עשו לך אתה בכלל לא דומה לי קורין אלאל: בבכי צחקתי אחי מזי כהן: אתה לא נראה כל כך ישראלי עופר לוי: בטח שלא תנ"כי יזהר אשדות: כן כל הצבעים עוד יזהירו פבלו רוזנברג: לכל הצדדים בעולם דנה הבינלאומינית: לראות כולם את כולם אורנה ומשה דץ: וכל הצדדים עוד יכירו בגוונים השונים את עצמם חיה סמיר: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם אריק לביא: מי שמדבר, צחקתי, בכיתי למראה החיוור של אחי מאיר אריאל: למבטא המוזר שלו, "ביטה ביטה" זה יותר תנ"כי? רמי פורטיס: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע ברי סחרוף: כל פס רוצה לקלף לי את העור רפי פרסקי: הו פסים, פסים, פסים שלי אנ`לא אשתגע זהבה בן: רק אתן לגוונים מעט אור יבגני שפאלוב: כן כל הצבעים עוד יבהירו דוד ד`אור: לכל הצדדים בעולם דנה ברגר: לראות כולם את כולם שם טוב לוי: וכל הצדדים עוד יכירו לא ידועה: בגוונים השונים את עצמם ערן צור: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם מיקי גבריאלוב: פולנים התנפלו על מרוקו שלומי שבת: רוסים נכנסו בתימן שרון חזיז: מצרים חטפה מתורכו ישי לוי: שבדרך תקעה את יוון איגי וקסמן: איך שביניהם הסתבכנו סי היימן: כבר סופר עד כי לא יאומן חנן יובל: אבל למה את המלחמות הזרות שלהם משכנו דורי בן-זאב: אחרי שהם שכחו אותן, מזמן, מזמן... בעז שרעבי: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע דני ליטני: כל פס רוצה לקלף לי את העור דן תורן: הו פסים, פסים, פסים שלי, אני לא אשתגע, לא אשתגע ירמי קפלן: רק אתן לגוונים מעט אור כולם: וכל הצבעים עוד יזהירו לכל הצדדים בעולם לראות כולם את כולם וכל הצדדים עוד יבהירו בגוונים השונים את עצמם ילדה אתיופית: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם

hativa1

New member
אף פעם לא שמתי לב ל"לא ידועה"

איזו תעלומה! איך לא יודעים מי זו?

עו דד

New member
זו מסקי שיברו!!

וזה הפענוח שלי מלפני כשנתיים וחצי : "... אחרי נבירה בכמה ת'רדים ישנים בפורומים שונים שמיעת השיר בפעם המיליון, המיליון ואחת והמיליון ושתיים שחזור הקליפ בראש תיקון טעויות השלמות ונפויים זוהי רשימת הקולות המדוייקת ארקדי דוכין: לפני כמה וכמה שנות אלף נפרדנו אני ואחי אלון אולארצ`יק: הוא לכיוון של הקרירים האלה חיים משה: אני לדרום-מזרחי גלי עטרי: יובלות על יובלות לא התראינו צביקה פיק: ופתאום נפגשנו כאן חמי רודנר: לא הכרנו, כל כך השתנינו מרגול: טוב שהשארנו סימן מיכה שטרית: מה הם עשו לך אתה בכלל לא דומה לי קורין אלאל: בבכי צחקתי אחי מזי כהן: אתה לא נראה כל כך ישראלי עופר לוי: בטח שלא תנ"כי יזהר אשדות: כן כל הצבעים עוד יזהירו פבלו רוזנברג: לכל הצדדים בעולם דנה הבינלאומינית: לראות כולם את כולם אורנה ומשה דץ: וכל הצדדים עוד יכירו בגוונים השונים את עצמם חיה סמיר: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם אריק לביא: מי שמדבר, צחקתי, בכיתי למראה החיוור של אחי מאיר אריאל: למבטא המוזר שלו, "ביטה ביטה" זה יותר תנ"כי? רמי פורטיס: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע ברי סחרוף: כל פס רוצה לקלף לי את העור רפי פרסקי: הו פסים, פסים, פסים שלי אנ`לא אשתגע זהבה בן: רק אתן לגוונים מעט אור יבגני שפובלוב: כן כל הצבעים עוד יבהירו דוד ד`אור: לכל הצדדים בעולם דנה ברגר: לראות כולם את כולם שם טוב לוי: וכל הצדדים עוד יכירו מסקי שיברו: בגוונים השונים את עצמם ערן צור: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם דני בסן: פולנים התנפלו על מרוקו מיקי גבריאלוב: רוסים נכנסו בתימן שרון חזיז: מצרים חטפה מתורכו פיני חדד: שבדרך תקעה את יוון איגי וקסמן: איך שביניהם הסתבכנו סי היימן: כבר סופר עד כי לא יאומן חנן יובל: אבל למה את המלחמות הזרות שלהם משכנו דורי בן-זאב: אחרי שהם שכחו אותן, מזמן, מזמן... בעז שרעבי: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע דני ליטני: כל פס רוצה לקלף לי את העור דן תורן: הו פסים, פסים, פסים שלי, אני לא אשתגע, לא אשתגע ירמי קפלן: רק אתן לגוונים מעט אור כולם: וכל הצבעים עוד יזהירו לכל הצדדים בעולם לראות כולם את כולם וכל הצדדים עוד יבהירו בגוונים השונים את עצמם ילדה אתיופית: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם ..."

נני55

New member
אני

מוכרח לומר ,כלל עם ופורום, שאתה אָס בכל מה שקשור למוסיקה הישראלית אני שמח שאני מכיר אותך אני לא מפחד ממך כלכך רוצה לפגוש אותך אין לי שום ספק בך

high k

New member
אני מקשיבה לזה,

והצטמררתי כולי במשפט של חיה סמיר.

למעלה