כתב רבני:

חריף אבל לא חכם, מעוות ושוחר מדון

מלא להט, אבל ראייתו סובייקטיבית, מעוותת, רואה רק את מה שהוא רוצה לראות. במסווה של ערכים, יש כאן מעט מאד לב, ואולי גם רוע של ממש. לא נראה כתב רבני אופייני.

TIME4U

New member
חסרים לי המון שיפודים ורסיסים בכדי

לתמוך ברוע של ממש שבא לידי ביטוי בפועל, אבל אולי אני טועה, סתם השערה על רגל אחת, ממהרת לעבודה, ביי

לכן ציינתי אולי

גם איכות הסריקה ותנאי הכתב אינם מספקים. אם יש כאן רוע, אז הוא נובע יותר מהעדר יכולת אמפטיה, מאנליטיות חסרת לב, מראיית מומים בלתי מאוזנת ומהתנהלות כביכול "לשם שמים", שנובעת מרגשי נחיתות ומצוקה אישיים שהותקו לקנאות אידאולוגית.

TIME4U

New member
תודה שייקה, שמע קטע

בדיוק שמעתי על איזה 'דמות' רבנית שעושה עוול לדמות רבנית אחרת על רקע עדתי, אכשהו פורטו לי דפוסי האישיות של שניהם וישר ניחשתי שעושה העוול שייך לחברי ז' (שימת דגש על מעמד ורושם תוך שזוקף לזכותו הישגים של אחרים, נראה לי שאפילו חטף רסיסי ח' ע"פ סממני הרוע שבו) והמסכן הסובל ה' (מקובע ונוקשה בעמדתו מתוך מגמה להטיב , לטהר ולהדריך למען 'חברה' טובה יותר, אך לאחרונה ניכר שינוי בהתנהגותו שמתבטא בגמישות ופתיחות בקבלת דעתו/גישתו של האחר, מתוך מגמה לשמור על אינטרסיו העקרוניים, השאיל ב?), אם יהיה לי את כתבי היד שלהם אז אכשהו אעביר אליך/לאודי.

TIME4U

New member
וואו, המון ח יש כאן

רטט ועיוותים מפה עד להודעה חדשה, התכרסמות וזעם שמלווים בעיוורון סובייקטיבי וקושי להתמודד ביעילות(חילול תיכון ) ועוד המון סימנים מעניינים (קישורים, הגבהות, גדם מוזז..)ולבינתיים בלי פרשנויות, מענין לשמוע על ההשאלות כאן (זוית חדה...). ושייקה, הרגת אותי מצחוק עם הקטע של הנבצרות, אתה משהו

TIME4U

New member
הוא לוקח משהו מ- ב', נכון?

וזה לא מחזיק מעמד לאורך זמן, נכון?

ריקי, את באמת מתקדמת נהדר, עכשיו

ברצינות, לא הספקתי לעבור על הכתב ולראות את הסימנים שציית אבל כוון החשיבה שלך פתוח ובדרך הנכונה.

במבט שטחי יש כאן

תערובת בלתי נשלטת של ערכים ויצרים במגמה שלילית הורסת ( מקלקלת, מפלגת, מסכסכת, מוציאה להורג בכתיבה ובלי משפט ). הנוכחות של ערכים והזדהות אידיאית כזו ואחרת יכולה להשפיע בניתוב האנרגיות השליליות, השנאה והרוע רק כלפי מי שראוי לפגוע בו, להסית נגדו, ללמדו לקח. יש גם קנאות ועיוורון סובייקטיבי כך שיש מקום להטיל ספק ביכולת להפעיל שיקול דעת הגיוני, מאוזן וכד'. אין ספק שהוא יכשל בהשגת תמיכה ואהדה למהלכיו ולא יצליח לשכנע אחרים בהיגיון ובטעם של מה שהוא מציע.

TIME4U

New member
גראפין עומדת אחרי ההצלחה הזו

לולא ההנחיות,הבדיקות, ההסברים, האינטנסיביות, הסובלנות , האדיבות, המקצועיות והלך מחשבתה והדרכתה, כל זה לא היה קורה בזמן כ"כ קצר, וחושבת שעוד תופתע בהמשך , אבל בהחלט ניתן לומר היום שאפשר ללמוד גרפולוגיה באופן עצמאי עם הדרכה מקצועית ויעילה כמו של גראפין. ובנושא אחר, טוב שלקחת את ההצעה חזרה, אתה נשמע טוב, זה מחזיר לי ת'להט. ביי לבינתיים, הלכתי ללמוד. אאההה..עוד משהו שנזכרתי, את הספר הזה אני לומדת בצעדים מאוד מדודים , אז ייקח זמן אבל החומר יישב טוב טוב.

graphein

New member
ריקי, הכל בזכותך,

בזכות סקרנותך, רצונך, עקשנותך, התמדתך, השקעתך. על כך נתונה לך הערכתי, עלי והצליחי!

TIME4U

New member
כן, אבל כמה יעילות כל התכונות האלו

בשעה שטובעים ב'ים' של פרטים כשנקלעים לדרכים ללא מוצא שמשם הדרך לאבד כיוון ולנטוש היא מאוד קצרה, ואת היית שם כל הזמן בשבילי, ברגעים הקשים הרגישים ותמיד ידעת מה לומר ואיך , ידעת לעודד, לסייע ולכוון, ועל כך (ועוד המון )אני כ"כ מוקירה לך, וכמובן מאחלת לך שתזכי לגמול על כל הטוב שבך ושהחברה תדע תמיד להוקיר, לשבח ולהסתייע בך. תודה ענקית.

TIME4U

New member
אודי,למרות שהאכות כאן לא משהו

תנסה רגע לעזור לי לנסות למצוא במשהו, קשה לי לזהות את זה... האם אתה רואה כאן ריקון צדדי בשפתו השמאלית של הקו , אם כן אז תאמר לי בבקשה באיזה אות , חשוב לי לזהות את זה. תודה.

פה ושם רואים תופעות במימד העומק

שכנראה אופייניות לו ואחרות ספק הוא, ספק הסריקה. קרוב לוודאי חילול תיכון עוויתי + שסע גוונים עוויתי - פ' "ויפה", בשילוב שבירה וריטוט משקפים מצבים של רגיזות ורגישות יתר, כאשר האיש לוקח יותר מדי קשה וללב את המתרחש סביבו ( האירוע עצמו + אוזלת היד של החברה כלפיו ) בהקשר שתופס את הבחנתו. הוא מתמלא זעם ושנאה ונדחף להקצנה וקוטביות, אך מנגד לא יודע בדיוק כיצד להגיב שכן 'המצוי' ( המוצע ומתבצע ) תמיד נתפס מינורי ולא רציני בעיניו, הוא היה רוצה משהו חזק, נחרץ ודראסטי יותר. אך גם אם זה הוא לא שלם עם עצמו, מוטרד ומתלבט שמא הוא הגזים והקצין ( בטח שהוא מתחבט שכן המגמה היצרית סוחפת אותו לשנאות לא רציונאליות ואילו בקרת השכל והערכים מנסות איכשהו לכוון את הדברים למשהו מוגדר וסביר. התוצאה: קפריזות, רסיסי זעם, התלהמות, הסתה והקצנה בלי שיש מאחורי זה קו פעולה עקבי יעיל, ולכן הוא גם מתוסכל, שמניחים לדבר ועוברים מהר ובקלות 'לסדר היום'. מבחינתו צריך ללמד לקח שלא ישכח. תמונה מאד חזקה שבבסיסה הפרעה נפשית.

TIME4U

New member
אממ..

אהבתי את הפרשנות, אבל לא להמחשה הזו התכוונתי, ואם כבר דנים בהמחשה שהבאת, אז יש כאן ( פ 'יפה')חילול תיכון, אבל הוא לא מעוות, מה שכן מעוות זה הקו הפותח אם כבר, אני טועה? עכשיו בקשר למה שביקשתי, התכוונתי לריקון הדיו בקו בצד שמאל של הקו , דבר שעשוי להופיע ב-ח' (למשל ב-ט' - שם עשוי להופיע ריקון בצד ימין של הקו), אבל בכתב הזה באמת קשה למצוא ולזהות עם האכות הזו, אולי בדוגמאות אחרות שיהיו. תודה בכל אופן ושבת שלום לכולנו.

למעלה