כתב עתיק

CAT4

New member
כתב עתיק

אני מחפש מידע על כתב עתיק אבל באמת עתיק שבוא אפשר למצוא סימני שושלת של שבטי בני אצולה אשר היו קימיים לפני מספר רב של דורות יש לי שלושה סמלים כלו ואני מחפש את המשמעות שלהם עזרה תתקבל בברכה.

Envenom

New member
יש המון..

תלוי אבל למה אתה מתכוון. תוכל להיות יותר ספציפי? ולפרסם אולי גם את הסמלים שיש לך?

Envenom

New member
ככה:

העליונה הגדולה היא רונה מסוג כלשהו, אני לא ממש יודע איזה.. תצטרך לשאול מישהו שמבין בזה יותר. הימינית התחתונה היא סוג כתב שנקרא (אחד מהשמות..) טנגור (Tanguvar), נאמר עליו שהוא היה בשימוש ע"י עלפים (למי שמאמין בסיפורים עליהם) ובכלל בהיברניה, שהיא אירלנד העתיקה.. משמעות מאגית מסוימת אני לא חושב שיש לסמל הזה, אך יכול להיות שהוא סימן מקום קדוש או טעון מאגית כלשהו. או אפילו היה רונה קלטית.. (AKA Celtic Knot) בקשר לאות השלישית אני לא יודע..

CAT4

New member
יש לך מוסג איפה

יש לך מוסג איפה אפשר למצוא חומר על זה. (כתוב) הכוונה לשתי הספות

Nizzan Cohen

New member
יש ../images/Emo13.gif

יש למטה לינק. האמת היא שחיפשתי לפחות על הסימן העליון שם.. ולא מצאתי - אם כי מצאתי סימן דומה.

CAT4

New member
אח שלנו

אני מחפש את הפרוש של הסימנים (אותיות מילים ) האלו משנת 1995 ועד היום עברתי לפחות 5 אתרים מהסוג הזה ולפחות 10 מפרים על כתב קדום וסמלים ישנים אבל לא מצאתי כלו פשוט כלום. ככב שאני מחפש משהוא שיש לו מידע קוןנקרטי. אבל בכל זאת תודה רבה

למעלה