כתב כמויות

luch7

New member
כתב כמויות

חבר שלי מעוניין לבנות וילה של כ-200 מ"ר בשני מפלסים. רציתי לשאול מה עלות של הכנת כתב כמויות מפורט לצורך מכרז לבחירת קבלן מבצע. אודה על התייחסותכם

fireman

New member
את רוב כתבי הכמויות

אמור לספק לו המהנדס שלו בעלות שכר טרחתו או בעלות נוספת נפרדת תוכניות ברזל הוא מקבל באופן מפורט לחלוטין ומכאן ניתן לגזור את משקל הברזל באותן התוכניות ניתן גם לחשב את כמויות הבטון ואת כמויות הבלוקים לגבי כמויות חומרים לביצוע גמר מדובר בסיפור קצת יותר מורכב בכל מקרה קח בחשבון שלא משנה כמה הערכות כמויות תעשה, אף פעם לא תוכל להיצמד אליהן ב100% לכל הערכת כמות מבצעים תוספות שונות בהתאם לסוג החומר וזה אף פעם לא יהיה מדוייק ביחס של 1:1 שיבדוק עם המנהדס שלו אם הוא יכול\מעוניין לספק לו כתב כמויות, רוב הסיכויים שאם הוא עובד עם מערכת ממוחשבת הוא יוכל לשלוף את הנתונים.

מאגר

New member
עלות הכנת כתב כמיות למכרז עולה

כ-1400 $ והיא כולל אומדן בדיוק של פלוס מנוס 5% ומנסיוני הדל בנוסה זה גם עובד אם לא משתוללים פתעום לדברים שלא דובר עליהם בתחילה. אם ברצונך פרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני לטלפונים המופיעים בכרטיסי האישי באתר זה.

fireman

New member
מה מכרז? איפה מכרז?

הוא מדבר על וילה, לא על תחנת רכבת.

מאגר

New member
ידידי היקר גם כאשר אתה נותן למספר

קבלנים לתת לך הצעת מחיר אתה עושה מכרז פנה לאבן שושן ובדוק את עצמך לפני שאתה קופץ כל השוואת מחירים בין מספר גורמים הוא מכרז.

amic

New member
דורון-מה אתה מתרגש מהקשקשן הזה,

שחייב ל"ענות" עכל כל שאלה שנשאלת?

fireman

New member
מה אתה קופץ בכלל?

אני פניתי אליך? כתבתי לך משהו?

amic

New member
תקרא מה כתוב בכרטיס האישי שלך

בציטוט הנבחר. כ"סטודנט" לך תלמד הבנת הנרא

fireman

New member
לפני שאתה שולח אותי לאבן שושן

כדאי שתבדוק בעצמך מה כתוב שם מכרז - הודעה פומבית על קבלת הצעות למכירה, לקניה, למשרה פנויה וכדומה. אני עוד לא נתקלתי באדם פרטי שבונה וילה ומפרסם מכרזים.

למעלה