כתב יד מעניין

אין כאן שום עניין של התפלספות, אלא

ניסיון לפתוח בעיני הקוראים דרכי הסתכלות וניתוח של תופעות, במקרה זה התמקדות נקודתית בפן פיקנטי ולא בהכרח רלוונטי לתפקיד ותעסוקה. הוזכרו ע"י הדיירקטור גם היבטים נוספים. אין לי שום בעיה לדון גם ברבדים אחרים של אישיותו אבל היות שמדובר בפורום לא צריכה להיות שום ציפייה שדווקא אני אבחן ואסכם את נתוני המועמד. אני משתדל לתרום את חלקי אבל רק לדיון שיש בו משתתפים.

sneakers

New member
אם לעשות סיכום מקוצר לתגובות הנ"ל

הרי מדובר בכותב בעל יצריות מינית מוגזמת שעל מנת להשביע את יצריו הוא לא יהסס לנצל את מעמדו אם הוא חזק מזה של המנוצלים (הכפופים לו - תרתי משמע). את אלה הוא משכיל לעשות במסגרת המוסכמות. הוא גם מונע ע"י רגשי נחיתות ע"מ להשיג את מבוקשו. המשפט האחרון לא מתחבר אצלי למה שנאמר קודם מבחינת ההגיון הפשוט. בפן המקצועי, הוא יעיל בארגון, חסר רחמים וקשוח (ruthless)>>> אולי זה נובע מרגשי נחיתות? הוא משכיל לנצל את מעמדו על מנת לפתות את הכפופים אליו 'להמשיך' במקומות פרטיים כביתו. זוהי סינתזה רחוקה משלמות על פי פיסות הפאזל שהצלחתי לחבר מתגובותיכם. האם הנך מכיר אותו אודי? כיצד היית אתה מסכם עניין וזה מחזיר אותי ישירות לתגובתי הקודמת אליך. אולי יואיל 'פינוקיו' לתרום כאן קצת מחכמתו ויתקן את הרושם ההפוך שהשאיר.... אני ספק. זהו נ.ב. לא זיהיתי שום פרמטרים המעידים על הומוסקסואליות.

אתרום פן נוסף לאישיותו

בלי לציין לעת עתה את סימני הכתב הרלוונטיים התומכים במימצאים, רק אדגיש שנית שאלה מימצאי שלי ולא תורה מסיני, אינני מכיר את האיש: האיש אקטיבי ובעל נוכחות, חזק ומורגש. יחד עם זאת 'מתחפש' לבעל כושר עשייה, מסור ומעורב אך מתגלה בהמשך כבעל יכולת רבה יותר לחלק הנחיות ופקודות למי שבאמת עובדים ונושאים בעול. על תקן של מדריך, יועץ ותורם מניסיונו בכך שהוא משרטט עקרונות ודגשים אך במידה רבה בזה תם חלקו. פונקציונר ?

sneakers

New member
ממש נכון

ולכן הוא אינו בגדר אותו טיפוס 'מסוכן' כמעט מפלצתי כפי שהתקבל הרושם מהתגובות בשליש הראשון של השרשור. הייתי מסווג אותו יותר בקטגוריה של כבדהו וחשדהו (מאד) >>> שמור מרחק בטחון.

למעלה