כתב יד מעניין

כי19

New member
מקורי לחלוטין.ומצד שני נכנס לשטחים

לא לו,ואפילו מתוך רצון טוב אבל זה מזמין קונפליקטים עם הסביבה מדי פעם.

מלי 010

New member
איזור תחתי שולט לחלוטין.

מה זה אומר לגבי שליטה על יצרים, פעילות ע"פ אינסטינקטים יצריים וחושניים?

זה אומר שיכולות להתהוות סיטואציות

בעייתיות בקשרי הגומלין שלו מול חיילות ו "אזרחיות" תחתיו. אלמלא היה חושש להתיר את מוסכמות החברה ולהינזק במעמד וקריירה אפשר שהיה בוחר בקריירה של "אנס" ועושה בנחלתו ואנשים כבתוך שלו. גם ככה ייתכנו השלכות, הן ברמה של ניצול המעמד ו "הטרדה מינית" והן מבחינה של התנכלות למי שסרבו למשוואה. אך זו התנכלות יצרית מחוכמת, דרך נתיבו של האיזור האמצעי. כאילו "אין קשר" בין ההתייחסות, הגישה והחלטות שלו כממלא תפקיד לבין העובדה שזו שיתפה פעולה מתוך פחד, וקודמה, וההיא דחתה אותו ומשום מה דווקא בקשותיה לא טופלו והיא זכתה לדו"ח נוקב ופוטרה. ניתן להעריך שכאחראי איזור כבוש היה משיג את מבוקשו גם בברוטאליות. רק דעתי.

מעניין שהפולש הוא בעיקר האזור האמצע

שעולה על גדותיו באותיות ש' למשל, ואילו האזור העלי התקני חלוש במקומות רבים מכדי לספק פריצה נאה. אז מי שמשבש כאן את הבהירות התחומים, הגבולות זה 'האני' שמחמת רגשי נחיתות חייב להשיג את הפיצוי המודגש שלו ו 'עכשיו' ללא זיקה והתחשבות האם זה הגיוני, סביר, מתאים למציאות, מתאים ל 'עכשיו' ומשרת את הנושא.

PreDirector

New member
מקרה מוזר ומעניין כאחד של מנהיג

מה שנראה לי מוזר בכתב ידו הוא המשיכה כלפי מטה והחזרה ליימין בקשתות וכמובן גם החוסר השמאלה בכמה מקומות בכתב. אני יכול להסיק שמדובר באדם שהתפתח בצורה כוחנית ,מאמין בכוח ועשיה והצד התקשורתי שלו לוקה בחסר - גרוע ,למזלו יש לו בטחון רב(ע"ע ביצים) והתוכניות שלו כנראה מוצלחות ,אסטרטג וכובש בנשמתו. מסקנה : האיש טוב בארגון ובניהול חסר רחמים ,מתאיל להיות מנהל-אסטרטג למקום קשוח וחסר רחמים .

המשיכות והחזרות משרטטות לנו

תבנית קעורה תפוחה ושיעור נפחה הגדול משקף לנו את הקושי העצום שניצב בפניו בבואו להתחבר ליסוד של "הקער", בשל היותו נחות וזר בהרכב אישיותו. לשם הפשטות דוגמא: נניח שהזווית משקפת קשיחות והקער וותרנות אזי בהרכבו של אדם כוחני קשוח ועקשן הקער, ( וותרנות ) יהיה "נטע זר" ויופיע תפוח, סדוק, מעורבב עם זווית, לולאתי וכד'. בתמצית ניתן לראות בשילוב שכזה "קער על תנאי" - בעל הבית יהיה קער במידה שיתקיימו א' ב' או ג' ויפסיק להיות קער במקרה שהסביבה תנהג בדרך מסוימת. מלאו את המשוואה בתכונות ותוכלו לזהות שילובים מעוניינים.

אגב, אחת האינדיקציות להטרדה מינית

מופיע בסימן שכאילו לא קשור לכך, שינוי גובה אותיות במלה תוך מאמץ להקשית ולקמר באותיות של המיפלס הגבוה, כדודמת המלה: "מפקד". התפיחות היא מבית מדרשו של ו' שסבור שמה שאני רוצה מגיע לי והסביבה צריכה לשרת את צרכי ויצרי. הזקיפות מייצרת דימוי מכובד, רציונלי, מתייחס לכללים ומוסכמות, הגון, מנסה לשכנע על יסוד של הערכה וכבוד והכרה בזכותה של הגברת גם לסרב לו ולא להשתכנע. אחידות הגדם מאפיינת עוצמה חבויה של ג' כוחני שרק לכאורה מקבל בהבנה, רוגע וסובלנות הכרעה של הגברת מתוך עמדה, טעם, בחירה והעדפות משלה, שלא מוכנה להשפלת עצמה תחת תכתיביו, אך למעשה ( הפנמה מדומה ) לא עיכל לרגע משוואה אחרת ובהיעדר מוצא למתיחות הכעס והנטירה נותרים בעינים, רק בפרופיל נמוך. הגובה המשתנה כמשקף את החיבור והדיאלוג הענייני בנושאי עבודה שהם העיקר, ולכן לוקח לה זמן לקלוט שמיפגשי העבודה והבירורים העניינים נועדו לגלגל בהדרגה חיזור ותקשורת שבשלב מסוים תנטוש את הבירור הטכני ותציע להמשיך את השיחה המרתקת בבית קפה ואצלו בבית. שינוי הגובה משקף גם את ההתגוננות בדיעבד לנוכח טענות לנמיכות ברמתו והתנהגותו, השינוי משקף בין היתר את תחושתו של "עושה מזבוב פיל" - כולה טפיחה/נשיקה/צביטה

יש לי כמה כתבי יד של זונות אמיתיות

שמקבלות לקוחות בחדרים בבתי מלון, בקרוב אעלה משהו. מחר, באיחור של חצי שנה בשל ניתוח להסרת משקפיים הבן שלי סוף סוף מתגייס לצבא ליחידת עלית, אז למקרה שמחפשים אותי מחר אני מבלה בבקו"ם.

חחח, תשמע משהו, הבת הגדולה שלי

עובדת כפקידת קבלה בבית מלון ומסתבר שיש שם חיי לילה מעניינים. כדי שתדע שזה לא אני, תראה מה ביקשתי ממנה ומה ענתה לי: "את יכולה לצלם לי כתב יד של כמה מהזונות בטפסים שממלאים לקוחות המלון? תשובתה: "אל תצחיק אותי, הלקוחות הם אלה שמזמינים את החדר וממלאים טפסים". ובכל זאת, מתוך קשרים עם המבקרות הקבועות יש לה כמה כתבי יד.

PreDirector

New member
מעניין אם ישנו הבדל בין ה

"איכותיות" לאחרות... בכל מקרה אפשר לבדוק איך משתקפת רמת מוסר בכתב..

PreDirector

New member
קשה לי להאמין שהוא מטריד מינית

בסה"כ הוא מחפה על חוסר בטחון או משהו אחר בניפוח האותיות ובקשתות ,שים לב שהכתב שלו גם שבור בכמה אותיות .

הניפוח לגובה נועד לקזז כוון ימני

מודגש ואכן לחפות על אי יכולתו להשלים עם מצב שבו הצד השני לא יענה לדרישותיו ( בכוון הימני ). אופי הדרישות והלחצים נגזר ממוקדי הכתב האחרים, לרבות דרישות ולחצים לבצע משימות והוראות עד תום. הצורך לנפח מלמד אותנו על עודפי אנרגיות ויצרים שבמקרה זה מקורם מלמטה, ומקשים על המתווך למלא את תפקידו כראוי, והוא מתאמץ להתחבר לקמר ( תחת השפעת העלי, חינוך, דיאלוג, הסבר ) כמשקל נגד לעוצמת החישה בכוון הימני תחת עוצמתו של האזור התחתי. האינפלאציה בחשיבות העצמית מביאה לעירוב מוגזם של כבוד ואגו ביחסי הגומלין וכך יוצא שביקורת כלפיו, התנגדות וסירוב לו מתחברים לאגו ונתפסים כמשהו שמכוון אישית נגדו. כתבתי בתחילת השרשור שהוא נזהר להתיר את מוסכמות החברה מחשש למעמד ולקריירה כך שיש שליטה עצמית, זהירות לא להסתבך, אך במרכיבי היסוד ובדרך שילובם יש פוטנציאל לבעיות, ולפעמים הפתרון הוא בסגירת דלתות במקום אחד ומעבר למקום אחר, חדש. תודה על הברכות.

PreDirector

New member
הניחוש שלי ,

בעקבות הכתב שמרכיבים אותו קונפליקטים רבים הוא שהבנאדם נאבק בנטיותיו המיניות ,יכול להיות שהוא הומוסקסואל בארון שנאבק בעצמו ,כמחפש להוכיח שהוא "גבר" למרות שמבפנים הוא אולי רואה עצמו אחרת ואף כועס על עצמו. רק תאוריה, מעניין לדעת אם זה נכון.

זה בהחלט ניחוש מעניין.

יתכן שמתחת לרובד תקשורתי הגון, מכובד, תורם ומועיל לחברה, נניח כמדריך נוער, הוא הפעיל אי אילו מניפולציות לא מכובדות וגלגל את הקשר למישור האינטימי, הפעיל לחצים והיתנה דבר בדבר, עזרה ושיבוץ בתמורה להתמסרות וניצל באופן לא אתי את עמדת הכוח. במקרה כזה הרובד התחתי אכן ישקף את הסטיה ועמה את הפוטנציאל לבעיות והסתבכויות בקשרי הגומלין וגלישות בעייתיות. יש כלים בשפע לזיהוי משוואות כאלה, ניצול מעמד לרעה, התניות, כוחניות וכד', אך לי אין עדין הבחנות מבדילות מדויקות מתי זה מופנה כלפי נשים? גברים? אולי ילדים ? אולי ילדות ?

sneakers

New member
יותר מדי התפלספויות והשערות סביב

כתב היד שהעלית מותיר את הקורא מהצד מבולבל לחלוטין. כל ההתמקדויות שלך / שלכם מסתובב סביב נטיותיו / יצריו המיניים. לא שהדבר אינו נכון אבל יש צדדים אחרים לאישיותו שמהם בחרתם במתכוון או שלא בכך להתעלם. יהיה זה מן הראוי מצדך לסכם את תכונות / אישיות הכותב בניתוח פרטני כוללני על כל רבדיו לשם שינוי. מצפה לכך בענין.

sneakers

New member
שאלה מטופשת

ההולמת את יציר כפיו בעל האף הארוך של פפה ג'בטו. אבל אולי לך יש משהו קונסטרוקטיבי (אם הבנת את פירוש המילה) לתרום. אני / אנו כולי / כולנו אוזן.

למעלה