כתב היד שלי

חמודה25

New member
כתב היד שלי

היי מיכל קודם כל תודה שהסכמת לנתץח את כתב ידי אז הנה הוא לפנייך תגידי לי הכל מה שאת רואה חמודה 25

shon86

New member
זו דוגמא של כתב שצריך להיות זהירים

זו דוגמא מצויינת למה צריך להזהר נא לשים לב היא מבקשת תחתוב לי את כל מה שאתה רואה!!!! ממש לא איש מקצוע טוב יודע למה לא ולך מתוקה את נחמדה ומחפשת קומפלינטים את לא ממש בשלה לניתוח מלא ולא כאן כדאי שתגשי לייעוץ מסודר אצל איש מקצוע הכתב מעט ילדותי ולא בשל יש רגישות גבוהה ויש צורך בחיזוקים אפילו עד כמהה לתשומת לב כלשהי יש כאן בהחלט מקרה שלא צריך לנתח כאן!!! המומחה

אריק!

New member
איש מקצוע טוב נזהר ומסנן על פי

הנתונים שלפניו בלי כל אותן הצהרות. לפי דעתי הפגיעה האישית והנזק בהכרזות כגון אלה עולים על פגיעה אפשרית ממלל. חוץ מזה "לא צריך לנתח" ואתה מנתח, או שכוונתך שרק זה או זה רשאים לנתח ? לדעתי אפשר לנתח. אריק.

עטרה ב ט

New member
כן, פה נכנס מה שאסטראל אמר "טקט"

מרב אין לך מה להיבהל, ומצד שני גם הבקשה (של כולם) להגיד "כל מה שיש" היא לא ריאלית ממילא
. בגדול, חשוב לי שתעני על כמה שאלות: את שמאלית או ימנית ? כשכתבת היית במצב רוח מסוים ? או במקרה עייפה ? את גרה עם ההורים או לבד ? ודבר אחרון : האם יש לך בן זוג ? בדרך כלל אני לא שואלת את השאלות האלו, אבל יש כל מיני משתנים בכתב שלך שלפני שאני אומרת אותם אני רוצה יותר לדעת מול מי אני עומדת. למשל אני אתן דוגמה. הכתב שלך נראה עייף. אם כתבת אותו בזמן שהיית עייפה, אז זה הענין. אבל אם כתבת אותו בשעה שהיית מאוד ערנית, אז אולי יש לך איזה חולשה פיזית שכדאי לבדוק. לפני שאני שולחת אותך לרופא, אני רוצה לדעת אם במקרה היית עייפה באותו יום. בקשר לשאלות האישיות, אני מנסה להבין איזה רשת ביטחון יש לך, לפני שאני נכנסת יותר לעומק. את לא חייבת לענות אם זה נראה לך לא קשור או חודרני מדי.

חמודה25

New member
שוב שלום

לשאלותייך אני ימנית, שכתבתי את זה הייתי במצב של כמעט יציאה מהבית. לא הייתי עייפה כמה שזכור לי.מה הכוונה כתב עייף ?...וכן אני גרה עם ההורים ואין לי בן זוג כעת. דיברת על לשלוח לרופא....את רואה שאני שהמצב הבריאותי לא טוב ? אודה לך עם תעני לי היום כי זה קצת מלחיץ. בתודה מראש מירב.

עטרה ב ט

New member
כן, הכתב שלך נראה לי קצת עייף אבל

אולי זה חיפזון או משהו, קשה לדעת כי גם הגודל של הסריקה לא מתאים ואין לי מבט כללי על הדף וגם הסריקה כמובן. את במקרה אנמית או משהו דומה ? יש עוד אופציה: מאוד תחרותית או פרפקציוניסטית. אולי שמישהו יקטין את הכתב
שנוכל לראות אותו בגודל אמיתי. (אין לך מה לידוג).

ליטן א

New member
יש גם לי די בעיה..

גם אני לא מצליח לזהות מה הגודל האמיתי של הכתב פה... כלומר - האם מדובר בכל הדף? האם נתת לנו תמונה של כל הדף, פלוס עוד קצוות של הסורק, ש"סרק גם את עצמו" בנוסף לדף.. (ועל זה כל הלבן..)

חמודה25

New member
שלום שוב מיכל

אם אני אנמית??אין לי מושג אני עושה החודש בדיקות דם. אממ בקשר לתחרותית לא הייתי אומרת שזה האופי שלי אבל לשאוף לשלמות - דבר שאני יודעת שאין אותו זה אני. אני מנסה להיות כמה שיותר פרפרקט עם עצמי ועם הסביבה אני חושבת שאולי את רואה דרישה מהסובבים אותי וגם מעצמי וזה נכון אני דורשת מעצמי וגם מהסובבים אותי ( לא שיהיו מושלמים אלה שיהיו אמיתים איתי). להקטין את הכתב אני לא יודעת. פשוט תעשי זום בתוכנית שפותחת תמונות ככה אני עושה ויש מבט כללי על הדף. אני מצפה לתשובה ממך. בתודה מראש מירב.

astral tal

New member
איזה מעופף אני וואי !

אפילו לא הוספתי את הכתב... - עזבו זה שלא הוספתי, אפילו לא ערכתי אותו כשכתבתי ת´הודעה...מה קורה איתי - סה"כ שתיתי היום בבוקר קפה פעם ראשונה אחרי 3 שנים נדפק לי כל השכל או מה ?! יאללה אני הכתב בהקטנה + שוליים אמיתיים (וזה היה לא פייר - לשים את הסריקה על כל השטח של הסורק ולתת לי לחשוב שאלו שוליים ענקיים כאלו עם כתב קטן... -זה משנה חלק ממה שאמרתי בניתוח שלי - אבל שיהיה...) אסטראל "שירותיי מיזעור טייק 2"

חמודה25

New member
תודה רבה טל, מיכל הכתב כאן בגודלו

הקטנת את הכתב כמו שצריך!! הנה מיכל הכתב כפי שהוא במציאות בגודל כפי שצריך היה. טל אם זה משנה משהו מחלק מהדברים שאמרת אז בבקשה תגיד לי אשמח לקבל את חוות דעתך על הכתב שלי. בתודה מירב :)

עטרה ב ט

New member
עטרה את מתכוונת ../images/Emo8.gif

אני חושבת שזה ענין מרכזי הפרפקציוניזם ושזה צריך להיות לא קל בכלל ככה. חוצמיזה צריך מבחינתי להתעמק יותר ולא היום. אין לי כוח אחרי כל הפיגועים האלו להתעמק בכלום

חמודה25

New member
עטרה :)

אני מבינה שלאור הפיגוע אין לך ראש לנתח לי את הכתב אבל בעוד כמה ימים אשמח אם תסיימי את מה שהתחלת איתי. בתודה מראש וסוף שבוע רגוע מירב:)

shon86

New member
בקקשה תנתח

אני במכוון ניתחתי כביכול את מה שצריך להסביר למה לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא בוודאי חמודה ונחמדה אבל ללא קשר מי שמבין את מורכבות כתבי היד צריך לדעת את הגבול זה יכול לקרות רק למי שאינו עוסק בניחושים מתוך התמונה הכוללת בררתי מספר נתונים שמסבירים למה צריך לא להבנס לעומק וזה עושה שום עניןן למואבחנת לפחות פחות מאיבחונים בעייתי עבורה אז היא תיהי סקרנית ותפנה לייעוץ מה רע??? שון

astral tal

New member
ניתוח קליל

היי מירב ! מה נשמע ? אני מת על הכתב שלך...את אחלה כזו, סבבה איתך ! קיי, לרוב אני דווקא כן קורא את התוכן של הכתב המנותח, אך הפעם אצלך נוכחתי לראות כי את מפרטת מידע על עצמך ולכן הפסקתי לקרוא ולא המשכתי על מנת שהניתוח שלי יהיה אובייקטיבי ככל הניתן. קיי... הדבר הראשון ששמתי לב עליו, הוא הסדר של הכתב, הזרימה שלו, והמבנה הכללי שלו שהזכיר לי מבנה של שיר (וככה גם מבנה הכתיבה של אבא שלי והוא כותב שירים, וראיתי כזה מבנה גם אצל אנשים אחרים שכותבים שירים) - אז ייתכן ואת כותבת גם ? בכל מקרה... הדברים הבולטים מכתב ידך הם הזווית הימנית החזקה, הרווחים האחידים בין כל האלמנטים, הפרשיי האורך של ה-ל´ וה-נ´ וסטיית תקן נמוכה יחסית... עכשיו אחרי הסבטוחה שרשמתי לך כאן - אפרט לך מה כל דבר משקף... הזווית הימנית בכתב ידך משקפת שאת מוחצנת, ואם כי הפניה שלך לאנשים יכולה להיות פורמלית במידה בסיטואציות כלליות - את זורמת איתם ואין לך בעיה ליצור קשרים ולהתחבר לאנשים. הרווחים האחידים משקפים נטיה לסדר וניקיון, כזה צורך שהכל יהיה במקום איפה שהוא צריך להיות, שלא יהיה בלאגן ושהדברים יהיו מוגדרים. כמו כן גם אובייקטיביות בשיפוט ובהירות בשטף הדיבור שלך. את מבטאת את עצמך טוב ומעבירה לאנשים את המסר שלך באופן חלק ויעיל. כמו כן גם תוספת הכוכבית הזאת ששמת בצד בציון להתחלה של סגמנט שני בכתיבה ("תחומי ההתעניינות שלי הם:" - ונשבע שלא קראתי מהם) - משקף את הקטע של הסדר, כאילו את מתייקת כזה כל חלק ושמה אותו בנפרד - כזה "הופ", מתחילים כאן משהו חדש בנפרד. דבר גם שמשקף יעילות בעבודה עם נתונים - יכול להיות לך טוב כמזכירה\מנהלת. *עכשיו שמרתי את הכתב שלך במחשב שלי והבוננתי בו מרחוק בהקטנה. זה נראה שאחידות המרווחים בכתב ידך יוצרת קלילות אוורירית כזאת... מה שעשה לי אסוציאצייה לחלקיקי גז\אוויר כאלו שמרחפים בחלל - ובשילוב עם ה-ש´ שלך בעלת הראש עם הנפח - זה מחזק את הקטע של רחפנות משהו ונטיה לחלימה בהקיץ ופנטזיות למינהן, תשוקות שאת חושבת עליהן ורוצה לממש, או סתם דברים שאת מעבירה עליהם את הדעת - תוהה על מהותם... עכשיו גם שאני רואה את הכתב מרחוק - זה נראה לפי השוליים הגדולים שיצרת - כי הכתב באמצתע מייצג כאילו את החומר שאליו מופנה תשומת הלב - כמו תמונה כזאת עם שוליים אשר השציור נמצא במרכזה - דבר שמחזק את הנטיה שלך לביטוי יצירתי....ואם את לא עושה משהו בקטע הזה - אז לדעתי כדאי לך - כי עם כל הדימיון שלך והמחשבות שמרחפות לך בראש - והכתב השירי הזה - תנסי לכתוב או לצייר - נראה לי יכול להתאים לך. לגבי ה-ל´ וה-נ´. אלו אותיות אשר משקפות בהתאמה את האב והאם. עכשיו, בתצורתן של האותיות האלו בכתב ידך - זה נראה כי יש איזה קטע ביחסים שלך עם ההורים. עם האבא נראה כי ישנו קצר ביחסים במידה מה, ויחס אמביוולנטי ומשתנה משהו. לגבי האמא - יותר נראה לי שזה קטע שנגזר ומושפע מהמצב עם האבא, וזה רק מטריד אותך יותר כזה, ולא ממש, אלא סתם כמשהו שנמצא לך כזה אחורה בראש ואת לא שלמה איתו טוטאלית..סתם כזה מעצבן ויש לך טינה מסויימת כלפי אימך עקב האופן שבו היא תופשת את הדברים ומביעה אותו כלפייך - זה מעצבן אותך. אבל חפיף... למרות הבריזה הקייצית והמרחפת שנושבת מכתבך - יש ביצועיסטיות בכתב ידך ורואים שאת תכל´סית כשזה נוגע לעבודה ולדברים שצריך לבצע - ואת מבצעת אותם ביעילות ותמציתיות ´כמו שצריך´. את שואבת אנרגייה מידידים\ידידות, יש לך צורך בתמיכה מהם בתכל´ס (גם אם נוח לך אוליי להתכחש לזה כי זה יכול כאילו להעיד על תלות מסויימת - אבל את לא תלויה בהם). פשוט את צריכה אהדה מהם באופן כללי. את דיי נחרצת בדעותייך ואם משהו לא נראה לך את חותכת מצב. קשה לך לחיות עם אנשים שאת לא מסכימה איתם ולא נוצר ביניכם חיבור, - אז צריכה להיות שלמה עם הסביבה שלך בשביל לתפקד בה - אחרת זה לא כל כך הולך וזה סתם מהווה לך שחיקה מעצבנת, אבל כמו שאמרנו - את חותכת מצב ומתאימה את עצמך מחדש לסיטואצייה וליעד\מצב הרצוי. מאוד מעסיק אותך הקטע של זוגיות ויחסים - בין את נמצאת כרגע בקשר עם מישהו ובין אם לאו. נראה לי אוליי שיש לך לחצים משהו בגוף, ותקופות גאות ושפל של גלי אנרגייה אשר לא מייטיבים עמך. הייתי מייחס אותם לכך שלפעמים את לא מחוברת מספיק לעצמך - ובמידה מה נגררת אחרי הנסיבות, פשוט עושה את ´מה שצריך לעשות´ מתוך הכרח - ובדרך את שוכחת להיות מודעת לעצמך ולמה שאת צריכה. את צריכה להיזהר לא לתת לחיים לסחוף אותך בכורח, לא להיות כרוכה, לתת לעצמך לזרום ולהשתחרר ולסגל לעצמך מנטליות שתייטיב עמך בהתמודדות עם חיי היומיום באספקטים השונים שקיימים אצלך. (תפנימי את הסגמנט הזה - הוא יעזור לך). דבר שני זה שאת צריכה לחזק את הביטחון העצמי שלך וגם קצת את ההערכה העצמית שלך (שהיא בסדר, אבל נובעת מתוך ערכים חברתיים - שלהם את לא צריכה לייחס יותר מידי חשיבות אלא יותר מאשר דבר נלווה. את צריכה להעריך את עצמך ע"פ האופי שלך ואיך שאת ביחס לאנשים ללא קשר לרמה המקצועית, או מה שאנשים מסביבך בגילך השיגו בחייהם וכו´ - את צריכה להעריך את עצמך לפי המהות שלך בפני עצמה). (טוב זה היה קטע קצת פילוסופי, אבל תכל´ס אני חושב שיש דברים בגו). למרות האנרגיות שחיי היומיום צורכים ממך - את עדיין נשארת במהותך אנרגטית ואופטימית ! ודיי זהו - כיסיתי את רוב הדברים הבסיסיים. תני לי פידבק וויל יו ? ושאלת החכמה לעצמי: האם היית אומרת שיש לך נטיה לבריחה מהעבר במידה מה ? (לא משהו רציני מידיי לדעתי, אבל קיים) - ואם כן, אז ממה אתה חושבת שהוא נובע ? אסטראל "Enjoy"

shon86

New member
אסטרל היקר וגם מירב

אסקרל כמה מפתיע אבל יש משהו מאוד משותף באופי הקו והכתב של שניכם אני ממליץ על דיאלוג משתשמשך בינכם ראה זאת כהמלצה מהלב שון

למעלה