כתב היד שלי

astral tal

New member
מה אני לא מבין מה התופעה הזו...

שלאנשים יש תופעה לעוות לי את השם כל הזמן - מה הבעיה פשוט לכתוב אסטראל ?! א-ס-ט-ר-א-ל לפני יומיים תומך אחד משירותיי התמיכה של PC2GO קרא את השם שלי מהדף וכשהתקשר אליי שאל אותי אם זה אסט-אר-אל מדבר - והאופן שבו הוא אמר את זה היה: EST - AR - EL אסת - כמו אסתר אר - כמו איי.אר או פשוט כמו האות R אל - אל כמו אל באנדי או פשוט האות L EST.R.L נשמע כמו איזה D.J שחור של ראפ או משהו...

חמודה25

New member
טל היקר

כי אמרת שיש עכשיו שינוים עקב הקטנת הכתב אז אני מצפה לניתוח מעמיק שוב מירב :)

astral tal

New member
וואי מה את צוחקת ? נראה לך ?!

והרי השינוי: הניתוח נשאר בעינו כפי שהוא - מלבד שרק תורידי את הסגמנט של ההערכה העצמית... או בעצם יודעת מה - תפחיתי מחוזקו וממשמעותו במאזן הכללי - הוא עדיין נכון אם כי בעוצמה מופחתת בהרבה בואי נגיד שאם מקודם זה היווה תכונה דומיננטית אצלך - אז עכשיו זה משהו שולי וזניח אוקיי ? אז סגרנו על זה ? סבבה...

חמודה25

New member
טלללל

כתבתי לךתגובה אבל במסר אישי תחזיר לי תשובה במסר אישי מירב:)

אריק!

New member
הי חמודה

אכן כתב ידך מסובך ואישיותך מורכבת מדי לניתוח בפורום, אז כמה התייחסויות קצרות. זו איננה הערכה מקצועית מחייבת. את נראית בחורה אחראית שמתייחסת ברצינות רבה למחויייבות שלך, הבטחות. מצפונית ומחוייבת. סבלנות. דיוק. ירידה לפרטים ורצון בהבנת המהות. קושי לסמוך. סבל ומצוקה מן העבר - שאריות גם כיום בדמות של רגישויות גבוהות, חשדנות, פרשנות משלך וקביעה מוחלטת שלעתים מתבררת מופרכת. צורך להיות עסוקה. בריחה מקשיים ולחצים בציר חברתי. פחד מתרחיש מסויים שעלול לחזור על עצמו. מצפון נוקשה מדי שמונע ממך לבטא תוקפנות שעצורה בך. התרחקות מדמויות שיש בהם קונוטציות מזכירות שליליות/סכונים. קושי מסויים עם החצנת רגשות/מיניות ותרגום המאווים לשתוף פעולה. חשד מה הגברים רוצים ממך ? עמדת התגוננות. ´צל הרים כהרים´. מוזרות בתגובות ומבטים שלא בהכרח את מודעת להם. את נעה קדימה עם מטעני הדחקה ומשקעים של יחסים פגומים, ששבים וצפים בצורה של מחשבות ואובססיביות. אשמח לשמוע את תגובתך, בלי כחל וסרק. להשתמע. אריק.

חמודה25

New member
אריק

אריק הניתוח שלך מתאים לכל אישיות שאני מכירה. זה נורא כוללני ואני חושבת שקצת הגזמת לגביי בקשר ל"מטעני הדחקה ומשקיעים". בכל מקרה תודה על חוות הדעת שלך. מירב. :)

אריק!

New member
הי חמודה.

תודה על תגובתך. כפי שציינת כנראה שהגזמתי וטוב שאת מסננת ומוצאת לנכון למקד בנקודות החשובות לך. כמובן, מראש סליחה אם נפגעת מחודרנות יתר, אבל כמו שציינו לפני, אני ואחרים כאן "מתאמנים". כל טוב.

למעלה