כתב היד שלי..

OMERIQA

New member
כתב היד שלי..

היי, לא כל כך ידעתי מה לכתוב, זה מה שיצא, אני מקווה שתגיבו, תודה!

יגואר 2

New member
שלום. נראה לי שאת מאד מגובשת

בהשקפות שלך, אפילו עקשנית ואולי נכנסת לוויכוחים עם המורים/ההורים כדי להוכיח להם שאת צדקת והם טעו. אני לא בטוח אבל יכול להיות שאת צריכה תשומת לב ותעשי הרבה מהומות כדי שלא יוכלו להתעלם ממך. אבל יכול להיות שזה סימן שקשור לתקופה ולגיל שלך ולא לאופי הקבוע.

OMERIQA

New member
אודי../images/Emo24.gif למה לטרוף אותי:))

הייתי שמחה לדעת גם מה אתה חושב...

shamon51

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo132.gifאו שאולי הכל ...

חשבתי ש כ מנהל הפורום תוכל קצת יותר להרחיב אבל אולי הכל בעצם "מתחת ל "סופרפארם" מחירים נוחים. סודיות מובטחת

יש לך חוש הומור ואת מפתיעה את כולם

ביכולת הדיפלומטית שלך להשיג את מבוקשך ולהגיע עם הנושא והאנשים בדיוק לנקודה הרצויה לך, כך שהם יפעלו כפי שאת רוצה אך יאמינו בכל לבם שהם שולטים ב "סדר היום". לפעמים את מציקה ומטרידה כדי שלא יתעלמו ממך. יום טוב.

חוש הומור זה נושא רחב ומורכב מכדי

שניתן להסבירו בקצרה. אגב, יש הרבה אנשים שמנסים להוכיח שיש להם חוש הומור ויודעים לצחוק, אך נסה להתבדח על חשבונם ותראה את התגובה. יש אנשים שחוש ההומור שלהם מתנקז יותר בדמות החצונית הנשקפת מ 'חלון הראוה' של אישיותם, ובעיקר ביסודות של הקמר המורחב, הגבוה והבלתי אחיד. אצל אלה חוש ההומור מרכך, מסווה ומתבל מגמתיות, דעות קדומות, שוביניזם, גזענות, מתיחות, רשעות והתבייתות ממוקדת שלא שוכחת לרגע את תכליתה, בנימה חייכנית, מתענינת, משועשעת, מקיימת שיחה סתמית לא מחייבת, זורמת עם האחר על גל של צחוקים ופיקנטריה, כאילו חווה ונהנה כל רגע. זה 'משדר' בין היתר שאדם זה פתוח להומור, קליל, זורם, לא 'עושה ענין' - ולא משנה כרגע עד כמה ההומור מעוגן במסיכה שעל הדמות ומה בדיוק מיסתתר מתחת. בכתב זה יד עדויות לכך.

shamon51

New member
הניתוח שלי

שלום עמר אני עוסק בגרפולוגיה כחובב, אז קחי בחשבון... כתב היד ברור ונקי ונעים לעין וגם החתימה למטה דומה לו מה שאומר שאת בחורה ישירה ומגובשת (יחסית לגיל) ובעלת רצון זווית הכתיבה ישרה עד שמאלית מה שאומר שאת מופנמת אותיות גדולות בפתיחת מילים מצביעות שאת מחשיבה את עצמך סימנים באותיות ס,ע מראים שאת יכולה לתכנן ולקשור אנשים לתוכניותיך אותיות כמו ד, ה מראות על גישה חיובית למשפחה ולאם ועל גישה בריאה וטובה לצורה בה את מופיעה כוון השורות כלפי מטה מראה שאת נוטה לחוסר אופטימיות הכוון עולה לקראת הסיום כלומר את מתעודדת לקראת הסוף גם החתימה הברורה בסוף מראה שאת בסך הכל ישירה ורוצה להקרין החוצה את מי שאת באמת האות ב מלמדת שאת לעיתים אנוכית אינטרסנטית יודעת לנצל אחרים לא מוותרת (בקיצור יש לך גם את הצד הזה...) מאידך הסיום של "ערב נהדר" שגם כתוב נהדר אומר שבסוף את יודעת לתת הרגשה טובה הרושם הכללי הוא שאת בחורה לענין שמעון (אשמח לתגובות וביקורת)

OMERIQA

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo22.gifהיי שמעון,

חלק מהדברים ממש נכונים, וחלק מהם לא ממש... כשאמרת שאני בחורה ישירה ומגובשת ממש צדקת, בקשר למופנמות, בוא נאמר שאמא שלי מסכימה איתך.. אופטימיות- אני, לפחות חושבת שאני מאוד אופטימית.. (לא הבנתי מה זה אומר שאני יכולה לתכנן תוכניות ולקשור אנשים סביב תוכניותי..) אממ, גישה חיובית לאם ולמשפחה-ממש נכון.. כשהראתי לאמא שלי שכתבת שאני מחשיבה את עצמי היא אמרה -"הלוואי"... לא כל כך נכון... ועכשיו אני אתייחס לאנוכית- מצטערת.. ממש לא אני... אינטרסנטית, גם לא.. יודעת לנצל אחרים, למה הכוונה? לא מוותרת-אממ, לפעמים.. זהו, בסה"כ היית די מדויק..:)

shamon51

New member
מי אומר מה על מי

זה לא חרוז
בעברית יפה אומרים: אין הנחתום מעיד על עיסתו ובעברית פשוטה: עדיף לשאול חברים קרובים (לצורך העניין גם האמא לא ממש אוביקטיבית) מאחר וגרפולוגיה זה עיסוק שהוא תחביב בשבילי בהחלט יכול להיות שאני לא דייקתי (כלומר יש לי עוד מה ללמוד) שמעון

הי שמעון, עם כל הכבוד למנותחים

שלנו ולתגובתם על ניתוחים, ובלי לפקפק בזו האחרונה היה כאן בזמנו קונצנזוס שתגובת המנותחים לא בהכרח משקפת מצב ענינים ואופי אובייקטיבי מדויק. במקרים בודדים מתוך כוונת רמיה אך במקרים אחרים מפאת תפיחות של הדמוי העצמי ורגש הכבוד העצמי של אנשים שנוטים, ואין טבעי מכך, לרכך בעיני עצמם מגרעות ואף להצמיד לעצמם סופרלטיבים שאין להם. סתם לדוגמא, כתוב או תומר על מישהו בפומבי שהוא אנוכי, נצלן וקמצן חסר תקנה, ויש כאלה בעולם, ותזכה לתגובה צוננת, נעלבת, הכחשה גורפת או הסכמה מינורית. התגובה שהכי נתקלים בה בהקשרים אלה זה המינון של הדברים ונח לאנשים להודות שיש דברים בגו, ובאותה נשימה לציין שזה לא משהו יוצא דופן, חריג, פחות או יותר כולם קצת כאלה, מי פחות ומי יותר. אי לכך, אני מציע להקשיב ולכבד את דברי המנותחים אך מבלי לאבד את השיפוט והבקורת העצמית שלנו בהקשר זה.

OMERIQA

New member
אודי...

אני באמת לא אנוכית.. שמעון,אני מקווה שלא לקחת ללב...:)

למעלה