כתבתי שיר :)

פiצ 15

New member
מקסים.

DxJx GADRIEL

New member
ועכשיו גם גרסת לסביות!

רק נקבות מעדיפה את זה עם חור במפשעות מעדיפה את זה כשאין לה שערות יש את מיטל, ליטל ואביטל לאלה אין בכוס אפילו שליש תלתל באיזה בר, אני תולשת לעצמי ת'חזייה ואז נכנסת בשניות להזיה פתאום כולם רק שואלים 'זה אמיתי?' בגלל שאז הבנות פשוט רוצות אותי ואז פתאום אחת נצמדת לי לפה אני כבר מתה להגיד לה 'לא יפה' ואז פתאום אני קולטת קצת זיפים ועם בעיטה אני מרימה לו ת'ביצים תראו איך השרמוטות מזדיינות מהר אפשר לחשוב שיש רכבת לאחר אני יושבת לשנייה להרגע אבל קולטת שבי מישהו נגע אני רואה אותה יושבת ביישנית היא לוחשת לי "נעים מאוד רונית" את מה שהיא רוצה רואים במבטים אז שתינו מתחילות לקום לשירותים היא מתיישבת ושולחת נשיקה אני פותחת את הריצ'רץ' בשריקה והיא צועקת איך שיש לי כישרון כשאני אותה חודרת עם לשון רוצה חזה גדול נטול משערות ממש לא בא לי איזה אשת מערות ובשבילי אני רוצה אותה קדושה כי לי מותר הכל, אני הרי אישה

הלו נראה לי ששכחתם משהו!

זה השירשור שלי, שאני פתחתי, בשביל השיר שלי. זה לא שירשור על שירי הומואים ולסביות. ולא כל אחד שבא לו יוסיף שירים ויחוש משורר פתאום! אז תגיבו רק למה שאני כתבתי!

eliormagick

New member
פף טוב שלא חשת

למה נראה לך שמישהו ישאל אותך איך להגיב ולמה להגיב בשרשור שלך? יכאפות

DxJx GADRIEL

New member
טוב, אז בשבילך עוד גרסה

מוקדשת לX (הוא יודע) רוצה זיון רוצה כל כך למטה ריענון אני רוצה כבר להתחיל להזדיין כי כבר נמאס ליד ימין לי לאונן ושיהיה כבר מצידי עם בת או בן בכל מקום אני הולך ומחפש את הזורמות עובר ליד המחלקה של התמימות הנה האקסית שהייתה לי מהגן היא בטח עוד לא מגרה ת'דגדגן פתאום ניגשת המופקרת של הבלוק היא לי לוחשת "רק תבוא ורק תשתוק" מרוב שמחה אני כולי נהיה זוהר ואז פתאום מהתרגשות ישר גומר תראו ת'ערסים איך הם מזיינים הכל ורק אני בתול וכבר גדול הולך הבייתה מדוכא וממורמר והקונדום הוא עוד בכיס שלי נשאר ואז פתאום אחד מהרחוב ממול הוא מסמן לי מין משפט מלא בלבול ואז אני מחליט שכבר אם אין ברירה נדפוק בנים כי אין בשטח בחורה אנ'לא מוצא את הכיוון של הכניסה פתאום הופך אותו מעל לסל כביסה זה משונה אבל אני לא ממהר כי אני לא מכיר בכלל זיון אחר נו איפה איפה כל הבחורות ולמה הן איתי לא נשארות ולמה אף אחד פה לא קולט שבגללו אני עכשיו סתם מתלבט

ענקי גל../images/Emo6.gif

ואז אני מחליט שאם אין כבר ברירה, נדפוק בנים כי אין בשטח בחורה " שכל הסטריטים יהיו כאלה אה?

למעלה