כתבתי שיר :)

כתבתי שיר :)

בלילה, חלמתי שאני הומו מזמר, אז זה מה שיצא: הוא אמר לי "תבלע, זה טעים", אך זה היה מר ומגעיל, דביק וסמיך. ואחרי שגמר עליי להשפיך, אמר "חפיף" והתחפף - הוא רק רצה עליי לשפשף. ): כן, שיר עצוב. בטח זה קורה לכם הרבה. כל הזכויות שמורות "לירן ותא הגז 2007" © תודה :)

חחח ברור.......................

ותראו כמה תגובות...על השיר הכי מעפן חחח....אבל גם אני אהבתי אותו!!!!!!! אנשים לפעמים שמים פה שירים מושקעים שישבו הרבה על התחת ויש בקושי 2 תגובות לזה.

אממ...

שיר מאוד ישיר ואותנטי ומיוחד... אממ..

DxJx GADRIEL

New member
או או או גם לי יש ^_^

השיר מבוסס על המוזיקה "רוצה בנים" של חובבות ציון שמבוסס על המוזיקה "רוצה בנות" של חובבי ציון שמבוסס על השיר "boten anna" של...לא זוכר <רק הומואים> רק הומואים רוצה את איתוש עומר ואלון גם את אביעד וגם את ירון אני רוצה אותם שווים עם ריבועים כי מה שבא לי בחיים זה הומואים בתאטרון אני שתוי וגם רוקד כמו זונה נכנסתי גם אם אין שמונה עשרה שנה ויש פה עוד בנים שלא ממהרים כי יש פה גם זקנים בגיל של ההורים פתאום ניגש אליי אחד שדי בולט והוא אומר לי שבאקט הוא משתלט אבל לא בא לי, די נמאס שיסתלק אז אני אומר 'אני עוד מתלבט' תראו ת'גודל שיש לקוקסינל אני חושב שהוא הלילה משתולל אני הולך למדרגות ומתיישב ומרגיש את כל המוח מסתובב ואז רואה פתאום את השווה ממול הוא לוחש אז מין משפט שלא ברור אני מבין הכל לפי הבליטה הוא רוצה איתי לצאת אל הסמטה אני זורק את החולצה במהירות והוא גומר בפנים לגמרי בטעות אבל אותי זה כבר מזמן לא מעניין העיקר כבר סוף כל סוף להזדיין רוצה את את גיא את רן ואליאור ואם אפשר תוסיף גם את לידור וזה סוד שמור מחדר המיטות שכל ההומואים הופכים לשרמוטות

כנס כפרה

לספר הספרים דבר כזה אף פעם לא יכנס...וגם לא באיזה עיתון או משו. אבל מה שטוב בו זה שאנשים מתחברים אליו יותר בקלות מאשר רוב המשוררים המשעממים כאן, שאתה רק מתחיל לקרוא את הבית הראשון וכבר סוגר. מצויין 3> הערה- ה "שכל ההומואים הופכים לשרמוטות" בסוף היה דבילי.

למעלה