כתבתי שיר על הלימודים אני מיואש! אני מיואש! כל יום יאוש חדש! מה אתם חושבים?
M megabob New member 25/12/06 #1 כתבתי שיר על הלימודים אני מיואש! אני מיואש! כל יום יאוש חדש! מה אתם חושבים?
R RichardSmith New member 25/12/06 #2 ../images/Emo6.gif חריזה טובה. גם המבנה. בהחלט העברת את המסר, את הרגש. ממה אתה מיואש?
L Lir האחת New member 25/12/06 #3 ../images/Emo6.gif אחלה שיר, אני בטוחה שהרבה יכולים להזדהות עם מילותיו עד כדי כך..?
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 25/12/06 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בתור סטודנטית לספרות ... אין שיר מדהים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בתור סטודנטית לספרות ... אין שיר מדהים
S shay4442 New member 25/12/06 #6 ממש לא מזדהה אם השיר מצד שני אולי אני פשוט לא מבין את המורכבות והרגשנות שבו...
M megabob New member 25/12/06 #7 אל תקחו את זה יותר מדי ברצינות פשוט כתבתי את זה תוך כדי בדיקת עבודות של סטודנטים. למעשה, יאוש=טמטום של סטודנטים
אל תקחו את זה יותר מדי ברצינות פשוט כתבתי את זה תוך כדי בדיקת עבודות של סטודנטים. למעשה, יאוש=טמטום של סטודנטים
מ מורני ! New member 25/12/06 #8 לפי התגובות אתה לא במקצוע הנכון... במקום לבדוק עבודות תכתוב שירים וחוץ מיזה - למה להכליל? לא יפה.