כתבתי מאמר

idodo cohen

New member
כתבתי מאמר

שחציו על השיר שלנו. אשמח לשמוע דעות גם ממעריצי השיר שלנו. לקריאת המאמר- לחצו כאן.

Aviad1987

New member
אממממ

בקשר לעונה השניה של השיר שלנו (מן הסתם LOL) - ג'וש שוורץ שהוא היוצר והתסריטאי הראשי של האו סי (בקצרה: בעונתה הראשונה הייתה סדרת מגה להיט עם באזז עצום כמעט בכל העולם) אמר לאחרונה בראיון שהעונה השניה היא הכי קשה וכולם בתעשייה יודעים את זה. הציפיות גבוהות מכולם... והוא צדק - הרייטינג ירד, המבקרים ביקרו בהמוניהם והיו הרבה מעריצים שנטשו. אני חושב שהבעיה היחידה של העונה השניה, בעצם 2 בעיות שלה היא העובדה שמדובר בעונה שניה שלא יכולה להתחרות על לב הקהל כמו העונה הראשונה. והבעיה השנייה היא מתחרה חדשה ורעננה יותר כביכול. השנה המבקרים הולכים על טלנובלה בע"מ ולו רק בגלל שמדובר במשהו חדש יותר שלא היו רגילים אליו. ת'אמת? ראיתי את הדבר הזה וזה מזכיר בצורה מאוד משכנעת את העונה הראשונה של השיר שלנו (רק מלכתחילה העניינים שם לא היו תמימים). לדעתי, בעקבות הקו הטלנובלי של העונה השניה, החודש האחרון אמור להיות המכריע ביותר פשוט עכשיו העלילה מתקדמת בקצב הרבה יותר איטי ממה שהיינו רגילים. וזהו בעיקרון... :| אני עדיין אוהב
ואני יכול להבטיח לך שמי שלא ראה את העונה השניה ורואה את זאת אוהב אותה הרבה יותר. ככה זה...

idodo cohen

New member
לגבי ההשוואה עם טלנובה בע"מ

האמת..? עם כל זה שאמרו שהם העתיקו רעיון ואפילו העקיצה בפרק כלשהו של השיר שלנו.. אני חושב שמעבר לכך שזה לא אותו הדבר, יש ל'בע"מ' אפילו מספר יתרונות! טלנובלה בע"מ מתוסרטת יותר באומץ, יותר באחריות (לא תמצא תקלות סטייל השיר שלנו בשום אופן), ויותר בהשקעה. עם כל הצער, אני באמת חושב שהשנה המנצחת בקרב ראוייה להיות טלנובלה בע"מ. וחשוב להגיד כי ממש לא סבלתי את טלנובלה בע"מ בתחילת דרכה. אני לא משוחד.

אעלק מנצחת פחחחחחחחח

מנצחת במה בדיוק?!!!??! ובטח שיש להם פאשלות ראיתי אצל בחרה שלי איזה 5 פעמים פעמיים ראו את המיקרופון!!!!!!! שלא לדבר שהם מעתיקים מאיתנו כל דבר! ויש להם תסריט כל כך דפוקקקקקק שזה אי אפשר לתאר! פשוט מטומטמם התסריט שלנו שולט לעומתם! הטלנובלה של שנת 2005 היא "השיר שלנו" ללא כל ספק!!!!!!!

idodo cohen

New member
אני בספק אם ממש צפית בטלנובלה בע"מ

על כל פנים, אני משער שמבחינת הערצה השיר שלנו תנצח שוב ותקטוף את הפרס כמו שאמרת.

Aviad1987

New member
אני דיברתי על התחרות כמשהו שולי

לחלוטין שמשפיע על השיר שלנו. לא קשור אליהם.

אמממ

הבעיות ההפקתיות לא תלויות בתסריט (כמו שרואים את המיקרופון, או שמישהו לובש בגדים שונים באותו יום) פאקים בתסריט זה כבר משהו אחר...

danieeeel

New member
גם אני שמעתי לגבי טב"ע דברים טובים

אין ספק שאחרי מיכאלה הם החליטו ללכת על הרעיון של השיר שלנו - סדרה קומית, רעננה עם קאסט יותר צעיר ולא מלודרמטית מדיי..

idodo cohen

New member
בסדר, גם להם מותר להתרענן

אני בכל אופן לא חושב שהסדרות דומות. מי שיביא תירוצים בקולי קולות שרעיון טלנובלה בע"מ נלקח מהשיר שלנו, כנראה עמוק בלב חושב שהחיקוי יצא קצת יותר טוב מהמקור. ככה אני מאמין, לא יודע מה איתכם.

יש בזה משהו..

באמת, העונה הראשונה היתה יותר מוחת מבחינת עלילה ובעונה הזאת ההפקה קלילה יותר והזוגיות בין זוהר לנינט אפילו אותי כבר מתחילה לעצבן, אבל עדיין יש דברים בעונה השנייה שעדיפים על העונה הראשונה. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני נורא התלהבתי מהתפאורה החדשה ואני חושבת שהקאסט החדש שהוסיפו בהחלט עוזר לסדרה להשאר פחות או יותר באותו מקום. אבל כמו שיש קאסט שעוזר יש גם כמה צוות שחקנים שממש מיותרים כמו: חנה לסלאו, אביגייל אריאלי, דורון שסתם נתקע באמצע, ירדנה שכל הקטע עם הטראומה מהשוד ממש לא עשה טוב לסדרה, שבסוף כבר היה אפשר להקיא מזה ולפעמים נראה שאפילו פיני טבגר לא ממש קשור. אבל 3 שחקנים קבועים (יעל שרוני, אושרי כהן וגיא זוארץ) הסדרה איכשהו מחזיקה מעמד. ואני חושבת שגם לילית שחקנית ממש טובה שהיה עוזר אם היו משאירים אותה כשחקנית קבועה..

InFecTeD LOVER

New member
לילית שחקנית טובה?!?!../images/Emo79.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif

כה היא שחקנית "מעולההההההההההההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוייייייייייייייייייייייייי

כמה שדאתה צודק
כל הקטע עם זוהר ונינט.. אתה צודק שבא לי להביא לך חיבוק.. באמת כמעט זרקתי דברים על הטלויזיה בכל מיני סצנות מפגרות... ותרשה לי להוסיף.. גם החירמוני יתר לא מועילים..

למעלה