כתבתי מאמר

ושלא לדבר על זה שהם היו צריכים להרו

*להרוג שחקנית ראשית כדי שיהיה יותר מתח ויצפו יותר זה כבר עלובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בש"ש אם יהרוג את אחד מהראשיים הלך הסדרה איך שהוא שם לא... ): בקיצוררררר מה שלא יהיה' השיר שלנו היתה ותמיד תיהיה סדרה יותר מעולה ו ווינרית מטלנובלה בע"מ ... ואפילו גם זה עם קוקו(כפרה עליו) לא הביא רייטינג כמו שזה אמור להביאאאאאאא אנשים אמורים לשמוע שקוקו שם ..הם היו צריכים לצפות פרק פרק עד שהוא יגיע לסדרה אבל לאאא...אז מה ...נווו...

InFecTeD LOVER

New member
אמממ...../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

בכל מקרה, זה שקוקו מגיע לטלנובלה בע"מ זה לא אומר שאנשים יעברו להוט, ככה שהרבה יותר רייטינג לא יכול להיות להם.

כל כך התאפקתי

לא להגיב על צורת הכתיב שלך.

לא, היא בכלל לא שחקנית.

היא פעם (פעםםםם) הנחתה מגזין ערבי בערוץ 2, וגם זה היה שיא הקריירה שלה.

תקשיב, בעיקרון אתה צודק.

"השיר שלנו 2" נוצר כי לתסריטאים פשוט לא היה כוח לחשוב על טלנובלה חדשה. שלא לדבר על זה שהם עוד מתכננים לעשות עונה 3... פשוט סיוט. הטלנובלות של HOT הם פשוט כיפיות, כי לא משנה מה מידת ההצלחה שלהם- הן תמיד מצליחות להפתיע ברעיון חדש ולא נתקעות עם אותו אחד שנתיים. וטלנובלה בע"מ באמת סדרה מעולה. יש לי גם יס וגם הוט, ואני צופה בשתיהן. וכל אלה שאומרים "השיר שלנו שולטת כי ה*א כזXת מ!ש7מת 100ממת", לא ראו אפילו רגע אחד מטלנובלה בע"מ ואומרים את זה סתם כדי להוכיח שהסדרה שלהם יותר טובה. אבל עידו, שכחת משהו: הנכס של YES, שהוא מעלה את השיר שלנו מטלנובלה סתמית ומפגרת לסדרת מופת. יעל שרוני. היא הנכס הכי גדול של YES. זה מה שעושה את "השיר שלנו 2" לכזאת סדרה אהובה ופופולארית. לא שום דבר אחר. היא זאת שעושה את הקרב לכל-כך צמוד. ותאמין לי, איתה- הקרב באמת צמוד. למרות שטלנובלה בע"מ ייזכו במסך הזהב.

SG12

New member
לא נכון אני באמת שניסיתי לראות טבע"

ולא הצלחתי ראיתי איזה 10 פרקים כי באמת חשבתי שזו תכנית טובה כמו לחיי האהבה ומשחק החיים ושמיכאלה הייתה טלנובלה חד פעמית שלא תצליח ולא!לא התחברתי לא הבנתי מה הם רוצים בטלנובלה בע"מ להצחיק הם לא! אהבתי את יעל בר זוהר רק חבל שכולם אומרים שהיא משחקת גרועה כי הם לא מבינים שככה היא אמורה לשחק:" סטייל פמלה אנדרסון ,כך גם טלי שרון שחקנית מעולה אבל עופר שכטר עולה על העצבים, העלילה משעממת, תסריט מאוד גרועה ומשעמם!! והמשחק של כולם שם מאוד ירוד וגם התפאורה אפרורית כזו לא כמו הש"ש עם צבעים שמחים ותפאורה צבעונית... ויש עוד מלא דברים וגם זה לא אותו דבר כמו הש"ש זה יותר טלנובלה והש"ש זה יותר כמו "חברים" עם תוספת אקשן משרון,אריאל וגבעון... משהוא 1 טוב כן הם עשו וזה להרוג דמות כדי ליצור איזה משהוא 1 מעניין בסידרה!!! לי יש את שניהם ובאמת ניסיתי להתחבר אבל אחרי שאתה מתרגל לש"ש אתה לא יכול לראות משהוא אחר!!!!

SG12

New member
חח אם אתה מתכוון אליי אז 10 פרקים

ולא 10 דקות.. אמרתי בטח היה פרק אחד גרוע ואז פשוט כל ה10 היו משעממים מוות וכל השחקנים המשניים שם (בייחוד השחקניות) הפרצוף שלהם מעצבן וממש התגעגעתי לראות את מיקי קופצת באיזה סצנה אולי אבל לא )-: בהתחלה שאמרו בכתבות בעיתון שרותם אבוהב היא התשובה למיקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין ולא יהיה מצחיקה כמו מיקי(מיה דגן) בכל סידרה שהיא!!!!

טוף לי יש דבר אחד להגיד בעצם כמה

דברים: הם אם הרעיונות החדשים שלהם מעתיקים הכל מאיתנו ! ואני ראיתי טלנובלה בע"מ לפחות 4 פרקים סתם סידרה מעפנהההההה הם חושבים שאם הם יביאו את יעל בר זוהר (ובנים יזילו עלייה ריר) ויביאו את עופר שכטר (ובנות יזילו עליו ריר) אז זה יעשה להם רייטינג בולשיטטטטטטט הם כבר אאוט! לנו יש את אושרי ואת רן ששמים את עופר בכיס הכי קטן שיש רק אממ אממ ההבדל הוא שהם משחקים קצת יותר טוב ממנו! ושאני לא התחיל דבר על הבנות כי יש יותר מידי מוכשרות .. מיה.. יעל.. נינה..אפרת... ואני לא צריכה להגיד שהתסריט הורסססס קיצר לא אכפת לי מה אומרים ומה יגידו ה"שיר שלנו" לוקחת ו"טלנובלה חרא בע"מ" יכולים להמשיך לחשוב שהם שווים משו ....

למעלה