כתבו עליו!

0ליוש0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

רק מה אתה נדחף?!!?! טוס טוס מפה... חחחחחח סתם סתם
אז העיתונים קטלו
אני די אהבתי את הסרט..ולא רק בגלל שעפר שם למרות שאם עפר לא היה מופיע רוב הסיכויים שלא הייתי רואה ת'סרט אבל הוא באמת היה מעניין לא קשור שזה עפר שם וגם עפר שיחק מעולה.. טוב אני מרגישה שאני חופרת*עוצרתפה*

esterosh

New member

העיתונים בכלל לא קטחו להפך כל הביקורות על הסרט היו מעולות כולם פירגנו לעפר,וגם הסרט זכה בפרס... הסיבה שהוא לא הצליח כי הוא נכשל בקופות... לא ידעו לשווק את הסרט נכון...קראו לסרט נו אקזיט והמבוגרים חשבו שזה משהו בסגנון של אקזיט ...במיוחד שכל המנחים השתתפו שם...אז הייתה להם דעה שלילית מראש והם לא הלכו....ולעומת זאת צופי אקזיט (הנוער) ציפו למשהו מופרע כמו אקזיט...ובסוף הם קיבלו משהו אפור וסאטרי... אז בגלל כל מיני דעות מראש הסרט נכשל בקופות והורידו אותו מהר מהמסכים...חוץ מזה שהיה קצת בעיה של תקציב ...אם היו משקעים יותר כסף בצילום וביחסי ציבור אולי זה היה יוצא יותר טוב....חחחח*ליהחפרתייותרממךאניעוצרתפה*

0ליוש0

New member

כןן זה באמת נכון ובדיוק ביום שהלכתי לראות את זה בקולנוע שהיה רשום שזה היום האחרון שזה יהיה אז כבר לא היה חחחחחחחח היו צריכים להסביר על מה הסרט שאנשים לא יטעו... *אניעוצרתפהכיאיןלייותרמהלכתוב*

randu

New member

לדעתי- עפר שיחק ממש טוב, אבל היה קצת קשה לקבל את זה כי הוא יענטו נקבע בתחום הטלנובלות וכו'.. עזבו,אני מדבר שטויות

0ליוש0

New member

אתה באמת מדבר שטויות חחחחחחחחחחחח הוא שיחק מעולה דווקא... וסתם לא יה לי מה להגיד סתם בשביל להמשי ת'רצףXD

esterosh

New member
חייבים לראות!!!!!

קודם כל קרדיט למיתר! קרדיט למיתר! קרדיט למיתר! את גדולה ,את ענקית ואני מתה עלייך! (בלי שום קשר חחח) אני שמה את זה עוד פעם כי זה ממש למטה ולא רואים ...אבל זה סרטון כזה חמוד...כל כך אהבתי אותו! איזה מצחיק מה שהוא סיפר על התחפושות... היו לו תחפושות כאלה מצחיקות! והכי מצחיק שהוא התבאס שעכשיו הוא כבר גדול ולא יכול להתחפש עוד...שמתם לב שכולם מספרים על פורים באדישות ורק הוא חופר בהתלהבות ממש אהבתי חחחח והוא התחפש למלכת א-ס-ת-ר! חחח יאללה חפרתי אבל היום מותר לי,זה יום מתאים למגילת אסתר! והוא נראה שם ממש חמוד ואני לא מצליחה לצלם תמונות...אני אנסה לעבוד על זה! והנה סוף סוף הסרטון... תכנסו לקישור בפורום של האלופה...למה התחפשו יהודה ועפר...

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחח כבר ראיתי:)

שמיתר שמה חחחחחחחחחחחחח וזה גדולללללללללל איזה חמוד הוא כולו בהתלהבות על הספיידרמן והרסו לו חחחחחחחחח באמת התבאס שאי אפשר להתחפש יותרXD נו אוזניים מוזרות זה גם משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותראי איזה כבוד הוא התחפש אלייךךךךךךךךך!!!

esterosh

New member
חחחחחחח כמה שזה מתבקש אבל

אני מעולם לא התחפשתי למלכת אסתר....והגזמת ממש התחפש אליי...הוא התחפש למלכה אסתר...וחוץ משם דומה אין בנינו קשר חחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז את יכולה להתחפש לסתם מלכה ואז יוצא מלכת אסתר ועפר התחפש אלייך מחופשת למלכה ונהנה לנו מלכת אסתר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולמה לא התחפשתתת?? זה מתבקש מאדדדדדדדדדדדדדדדד

esterosh

New member
כנראה בגלל שזה יותר מידי מתבקש

אז לא התחפשתי למלכת אסתר...אבל היה איזה קטע משחק ביסודי שקשור לפורים ואמרו לי להיות מלכת אסתר...למרות שהייתה לנו עוד אסתר בכיתה בחרו בי...
...איזה מצחיק שהוא סיפר על הספיידרמן...הוא כל כך התאמץ שלא יזהו אותו וישר זיהו...אני ממש צחקתי מזה חחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אווו אוהבים אותךךך
כןן אני כזה כולי חושבת כבר הוא הצליח לעבוד על כולם בסוף ישר זיהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראלי הוא שם ת'מסכה אבל ראו ת'שיערXD

randu

New member
איזה חמוד,כפרעליו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מיתרי תודה..וגם לך אסתרי חחח הוא ממש חמוד, מתי זה צולם,מישהו יודע?

esterosh

New member
זה צולם ביום צילום של האלופה!

כי זה נראה באיצטדיון והוא מת מקור שם!עם קפה ביד חחח

randu

New member
סליחה!?!?!

סגרנו על בלש אחד. וכולנו יודעים מי זה.
דג ופרה ט'5 אהמ אהמ..

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון יש בלש אחד...אסתר היא בלשית דג
פרה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

randu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סבבה.. אז אני הבלש של הפורום, והיא הבלשית של הפורום. אני בטוח שעוד מעט ייכנס לחייך אדם בשם קרן, רשמת את זה אולי 20 פעמים כל השיחה,אבל מי סופר?

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנלא מכירה אפחד שקוראים לה קרן בשכבה שלי ולא בעיר שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה