כתבו עליו!

esterosh

New member
כתבו עליו!../images/Emo148.gif

כי השירשור של תחילת השבוע כבר מפוצץ...והוא ירד למטה! אז כל הכתבות שהתפרסמו במהלך השבוע וקשורות לעפר תשרשרו לפה...עד שזה יתפוצץ! ועכשיו הכתבה דורשת את הציטוט הבא
"המון הצלחה ויצרה.....אנחנו מחכים לפרומו הבא ...." (נראה לי שרק אור וליה יבינו ואם גם אתם שכחתם אני אזכיר לכם במסן שאני אכנס...) בכל מקרה יש לעפר פרומו חדש חחחח לאלופה... ב-ק-ר-ו-ב! והנה הכתבה מוואלה... תראו איזה תמונה יפה של עפר ומיכל!
והאלופה חוזרת עוד 24 ימים הספירה לאחור מתחילה חחחח

randu

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהה!!!!!!!!!!!

אימאלהההההההההה!! איזה שווווווווווווווווווווווווווה
אימאלה,זה כזה חזק!!! יאאלה שיגיע כבר.. איזה תמונה שווה! אני לא מאמין שהוא הולך להציע לה נישואין ותהייה רעידת אדמה באמצע!! יווואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אסתר,דברי איתי הכי דחוך שיש במסנ', לפני 9 כי אני הולך.. אז תחברי זריזזזז!!!! אימאלהה זה כזה שווהה!! יואו נראלי הולכת להיות עונה הכי שווה שיש

randu

New member
כנסו דחוף!! כולם!! כנסו!!!

ידעתי שאם ארשום בכותרת להיכנס דחוף כולם ייכנסו!
ראיתם מה רשום בפנים? "הצעת נישואין של עפר שכטר לסיגי.." חח הם רשמו עפר לסיגי,ולא תום לסיגי..

esterosh

New member
חחחח יא מצחיק!

נו כי עפר שכטר זה מותג...וואלה חולים לו על התחת.... אבל זה יותר מברור שהוא לא הציע לה נישואים.

randu

New member
חחחח ברור שלא..

אבל הם ~באמת~ רושמים את זה כי הוא מותג,כל פיפס קטן שהוא עושה, הם כותבים עליו.. אז הם כבר לא עושים תהפרדה בין הדמות למציאות.. ואת לא נכנסת למסנ'!

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר עפר למיכל או תום לסיגי אבל עפר לסיגי?חחחחחחחחחחחחחח הם מערבבים בין הסדרה לחיים כבר עילגים

מיתרוש5

New member
את כל הזמן מקדימה אותי!..../images/Emo6.gif

איך הוא יצא כאןן
חמודייייי

RoCkEr BoY

New member
יש גם בויאודיו על האלופה 2 סיכום עו

נה והצצה לעונה הבאה!

esterosh

New member
תודה,אבל זה הדבר הכי מצחיק שראיתי!

או שממש הייתי עייפה או שאני לא בסדר אבל כל ה25 דק' של הסיכום הזה לא הפסקתי לצחוק...הסיכום הזה מתחרה עם ספיישל סיום השמנייה (סליחה מכל מי שאהב והתרגש אבל איך שטל מסרי שידר את זה ,היה אפשר לחשוב שפרצה מלחמה...כולה הסידרה נגמרה אף אחד לא מת...והוא דיבר עם השחקנים כאילו זה הסוף שלהם...זאת לפחות דעתי.אהה ואני לא מדברת על הפרק ,אני מדברת על הספיישל סיום.)כדבר הכי הזוי שראיתי...קודם כל הקריין הקריא כמו דוקוסלב על האלופה וכל החצים והשטויות מסביב היו כל כך מצחיקים...והכל בכזה דרמטיות..."את שלייפר אף אחד לא אהב חוץ מסיגי ואוסקר הסבא שלו.."(משהו בסגנון...טוב שהוא לא אמר לו לך תקפוץ מהחלון אין לך סיבה לחיות חחח) ואם זה היה אמור להיות פרק האפס שדיברו עליו אז זה יצא ממש עלוב...לא היו שום קטעים שלא שודרו מהעונה שעברה,והצצה לעונה החדשה...שערים מעיתונים? איזה זילזול...חחחח שערים מעיתונים וגיא פינס אמורים לסגור את כל הפינות..? לא יודעת זה יצא ממש מצחיק...לפחות זה הצחיק אותי אז זה עוד טוב חחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחח לי אין ויאודי

אבל לפי מה שתיארת ה נשמע מופע בידור כושל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
לכי תראי אצל אור זה מומלץ...לא

הפסקתי לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
וואיי איזה תמונות יפותתת

תודה אסתרוש
יאללה באלי כבר על העונה החדשההההההה:)

חחחח קלטו משהו מצחיק

[תגדילו את התמונה]
איזה פרצוף יש לעפר שם
אבל בכללי עפר נראה ממש יפה
מעניין מתי יצא הפרומו... חברה שלי אמרה לי שהיא כבר ראתה!

esterosh

New member
חחחחחחחחחח נכון! יש לו פרצוף מוזר

מצחיק כזה חחחחח גם הוא וגם מיכל נראים ממש טוב יותר מתאים לה הצבע הזה בשיער מאשר האדום צועק חחח ואם היו משלמים לנו שקל על כל פעם ששאלנו מעניין מתי יצא הפרומו של עפר היה כבר תקציב שלם לפורום חחחחחחחחח זה כבר הפך לפריוקט בפני עצמו הפרמו של עפר !חחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
נשנה את שם הפורום ל

הפרומואים של עפר ואנשים שזקוקים לאשפוז

מיתרוש5

New member
גמני שמתי את התמונה הזאת.. אבל לא

הגיבו.. יאללה IN THE SMOLL הוא יצא ממש מצחיק..

למעלה