אני בטוח שיש לך כוונות טובות
(גם אם אני לא יודע מה הכוונות שלך, אבל זה לא העניין). מרפרוף ראשוני אני מציע לך לבחון מחדש את דרך ההצגה של הדברים. ראשית, היות ואתה לא מכיר את סין (כמו שאתה מעיד על עצמך) אז אולי עדיף לתת רק רשמים - האם אתה מספק מידע תיירותי חדש שלא כתוב במדריכים? אני מניח שלא, או שמעט מאוד, ואז היות ואין לך כלים לבדוק את מה שנאמר במדריכים - תשאיר להם את העבודה. סרטונים אתה תמיד יכול לשלב, וזה וודאי לא מפריע. שנית, נראה לי שמה שהפריע לי במיוחד הן הקביעות הנחרצות שלך. מהעמוד שאליו מגיעים בקישור שנתת ("ג'יאנג צ'ינג משחקת במאו החולה" - זו כל כך פרשנות אישית, וכל כך מוצגת כעובדה), ועד לעמוד הראשון על סין, שעמוס בסטריאוטיפים שמזמן מזמן עבר זמנם. דוגמאות, רק כדי לסבר את העין: "התרבות בעלת הרציפות הארוכה בעולם" - הודו לא פחות ארוכה, היהדות כנראה שגם, והשאלה מהי רציפות ומתי "נוצרת" תרבות פתוחה. "היווסדה במקביל למצריים הפרעונית ואשור" - לשתי אלה (מצרים ואשור) היסטוריה (כלומר תיעוד כתוב) קדום לזה של סין, לפי הממצאים שיש בידינו כרגע, בלפחות 1000 שנים. "מתבוננת מהצד בבוז ומרוכזת בעצמה בלבד" - סורי, זה לא היה המצב. הסינים לכל אורך ההיסטוריה התעניינו בשכניהם, גם אם ראו עצמם כעליונים עליהם, ובתקופות שונות למדו המון מהזרים. "בכל שנותיה לא הצלחיה לנצח בשדה הקרב" - מאיפה הבאת את זה? טוב, אני אעצור כאן. כל טוב.