כתבות איומות!

black spirit

New member
כתבות איומות!

באתר מג'יק יש כתבה שהתפרסה ב'מעריב' אם אני לא טועה... מסופר בה על אישה שהתחילה לגלוש בצ'טים...והכירה שם גבר בעל כוחות על טבעיים שנהנה לגרום לנשים בהריון להפיל...מתוך 20 בחורות שהיו בהריון היא הכירה 15 וכולן הפילו בעקבות הצ'יטוט איתו.... והוא גרם לעוד הרבה דברים לאנשים אחרים.... מקווה שלא טעיתי פה ושם...מקסימום כנסו לאתר ותבדקו בעצמכם... בקיצור כל הקטע דיי מזעזע....איך אפשר להזיק למישהו דרך המחשב? מישהו פה באמת חושב שהמקרה אמיתי?
 

suki da yo

New member
אז ככה.

רשימת כל מה שאסור להאמין לו: 1.כתבות על כישוף, קסם ומאגיה (וכן דתות איזוטריות שונות) בעיתונים שמיועדים לציבור הרחב, היהודי ברובו, והחילוני. 2. כל דבר שמופיע באתר של מג'יק (לסטט, אני יודעת שאסור לדבר על האתר הזה , אבל חייבים לפרסם, פעם אחת, אזהרה) 3.לפרסומים מהסוג הזה, שבהם מדובר על צירופי מקרים פשוטים. (נגיד ואני מאמינה שבאצת 15 מ-20 המחורות הפילו. יכול להיות שמדובר בצירוף מקרים, ואם זה מעניין מישהו אני אשמח לברר את הסיכוי עם אדם שמבין בתורת המשחק כדי לבדוק מה הסיכוי במדוייק.) 4. לכל פרסום שמאדיר אדם כקוסם מדהים, מכשף אכזר ושאר דמויות אגדתיות. 5. למי שמוכר את הקסמים שלו בכסף, בין אם זה כי הוא שרלטן, או כי המכירה של היכולת יכולה , לעיתים תכופות, לפגום בהצלחה. כל מי שרוצה להוסיף, רשימה כללית בהחלט שיכולה , לדעתי לעזורמאוד למתחילים שעלולים להאמין לכל דבר.
 

wicca sphere

New member
כמה שאני שונא לעשות את זה אבל:

האם זה מטבע האדם ללכלך על האחר? אפשר בבקשה להבין מדוע החלטת בצורה גורפת שאסור להאמין בכל מה שמופיע באתר שלי? לדעתי זו או בורות, או חוצפה. בואי נצא מנקודת הנחה שאת מתעסקת בכישוף בצורה שונה ממה שמופיעה באתר שלי ולכן את לא אוהבת את התכנים, כי סיבה אחרת למה את לא אוהבת את התכנים קשה לי לראות חוץ מ"לא מסכימה איתם" או "אני עובדת בצורה אחרת". במאגיה כפי שאת כמובן יודעת יש המון שיטות לעשות דברים, המאמרים שאני מציג באתר שלי הם נכונים. אולי הם לא מתאימים לך, אבל הם נכונים. אבל אולי את מעדיפה לראות דברים בצורה סלקטיבית שכל מה שאת לא עושה אותו דבר הוא שגוי, ולכן נגע בנקודה אחרת: "כל דבר שמופיע באתר של מג'יק?" כל דבר? אפילו מאמרים שתורגמו מאתרים באנגלית? שוב פעם, אני ממש לא אוהב להכנס לפורום אחר ולדבר על האתר שלי, אבל אני לא מבין למה אני צריך להגן על עצמי. כל כך קשה לא להשמיץ? בבקשה לא להפוך את הדיון הזה על האתר מג'יק, ולסטט אני מצטער שנכנסתי לפורום שלך והייתי צריך להגיב אבל תבין שאני חייב להגן על כבודי וכבוד האתר שלי.
 

suki da yo

New member
צודק

סליחה. לא הייתי צריכה להגיד את זה ואני מתנצלת. אני משנה את הסעיף זהה : לא להאמין באופן עיוור למה שאתם קוראים כתוב, לא משנה איפה זה היה כתוב. סליחה, שוב.
 

L e s t a t

New member
על מה כל המהומה וההתנצלויות?

סוקי טעתה והתבלבלה בינך לבין גוסט. לא זכור לי שאסרתי עליך להגן על כבוד האתר שלך או להיכנס לפורום שלי (שנמצא בניהול משותף, אבל המנהל השני כרגע קבור תחת ערימה של לימודים).
 

suki da yo

New member
אכן התבלבלתי, ופה היה מקור הטעות

כי גם במחינת התוכן, אין מה להשוות.... אבל בכל זאת, סליחה נדרשת פה:)
 

black spirit

New member
אמממ

לא הבנתי למה אסור לדבר על האתר הזה? שאני פשוט אדע להבא.....
 

THE gray

New member
אנשים.....

שאומרים שהם יכוילם תהוציא אש,מים,קרח,נזלת מהידיים......
 

mystic girl

New member
חחחחחחחחחח

מזמן לא שמעתי פה מעט הומור
 

wicca sphere

New member
יש הבדל ענק

בין הרמה של הפורום - לבין התכנים שבאתר. מעולם לא טענתי שהפורום והמידע שנותנים בפורום הוא מהרמה הגבוה ביותר, אבל זה לא קשור לתוכן המאמרים.
 

jbu

New member
יש אצליך כמה טעויות

יש אצליך כמה טעויות נראה לי בצמחים תגיד אתה לא לוקח את כול המידע ממקום אחד? אני נוהג להצליב מידע בלפחות 3 אתרים.
 

wicca sphere

New member
מצליבים ומצליבים...

באמת נראה לך שהצלחתי למצוא אתר עם כל הצמחים...? הרשימה שם זה רשימה שלקחתי וחיברתי מלמעלה מ10 אתרים.. בכל אתר היה קצת... בכל מקרה, לכל צמח כמובן יש הרבה יותר תכונות ממה שרשמתי, אני רשמתי ממש בשתי מילים על כל צמח בשביל מושג כללי. אפשרי שאתה קראת ומצאת עוד על צמחים שרשמתי (מן הסתם.. רשמתי בשתי מילים) וחאלאס לדבר על האתר שלי. תדברו על מאגיה וכישוף לא על האם האתר שלי לדעת אנשים מסוימים הוא טוב או לא. דיון נעים.
 

L e s t a t

New member
חברים יקרים - באשר למג'יק ../images/Emo124.gif

דבר ראשון - דיונים על האתר או הפורום והתכנים שבו הם מצידי לגיטימיים (אחרי הכל, הם קשורים לנושא הפורום ומאחר ומדובר באתר ישראלי אני עוד מעודד את זה). דבר שני - מצאתם טעות? יש לכם ביקורת כלשהי? אפשר להפנות לתומר (וויקה ספיר), שהוא המנהל של האתר. כמובן, אפשר לבוא ולומר למה לא אהבתם את האתר או למה כן אהבתם את האתר, מה אתם חושבים עליו וכו'. אבל ביקורת של ממש או לבוא ולתפוס גל על דיון כדי לבוא ולומר "יש אצלך כמה טעויות" זה קצת מיותר ועדיף שיעשה באופן פרטי. זה הכל.
 

L e s t a t

New member
למדתי דבר אחד לגבי העיתונאות

והוא: שלא צריך להאמין לכל מה שכתוב בעיתון או רואים בחדשות.
 
למעלה