כתבה

dios4

New member
די כבר

עם הנבחרת הזו,כל שבוע עוד משהו חדש נגד שחקני חיפה נמאס,אם הנבחרת הזו מגיעה להשיגים,אז..בסדר אבל לאן הובילו אותנו? לתיקו נגד צרפת..נמאס כבר מכל בולשיט שלהם. הנבחרת מתנהלת בצורה הכי גרועה שיש כמובן כמו האתחדות לכדורגל,הרי אם השחקן עובר טיפולים,זה לא לטובת הנבחרת? חכו חכו..כל ההתנהלות שם עד כה היא סבירה,עד שיבוא הלוזון..אוי הכדורגל שלנו יחזור 80 שנה אחורה!

|כו|מסכימה איתך...

קשטן הזה יש לו משהו נגד חיפה, איזה שקוף זה שהוא אוהב הכי את הפועל-בסדר שהוא היה המאמן שלהם אבל עכשיו הוא לא
ועהלק יעמיד את דוידוביץ' לדין,אם זה היה שוער\שחקן של הפועל נראה מה הוא היה עושה אז.... בגלל זה ככה הנבחרת שלנו מתפקדת וגרועהה..

Olympic Hero

New member
מעניין אותי איך הייתה נראת נבחרת

ישראל בלי שחקני מכבי חיפה לאורך השנים. פשוט ביזיון שהם מנצלים את התמימות של דוידוביץ' בעניין. כולם יודעים שניר מאוד אוהב את הנבחרת ורוצה לתרום(אפילו בישיבה על ספסל), אז פשוט משחקים בו למען יראו ויראו. לסגור את הנבחרת, לסגור את הכדורגל, ולמה לעזאזל אין אוויר בכדורים של כדור-מים נשים??

Cade Foster

New member
את דעתי על הנבחרת אתם כבר יודעים

ואני אוסיף עוד משהו: אם אני הייתי דוידוביץ' הייתי היום פורש מהנבחרת. איך שחקן שנתן את הנשמה שלו למדים הלאומיים במשך שנים (הוא משחק בנבחרת מאז שאני זוכר את עצמי רואה כדורגל), צריך לעמוד לדין כי הבריאות יותר חשובה לו מהנבחרת (ובצדק). ראשי הנבחרת חושבים שהנבחרת זה מעל כל דבר אחר בחייו של כדורגלן. יותר מהבריאות, יותר מהקבוצה בה הוא משחק ואין לי מושג מה עוד. ניר לא מקבל משכורת בשביל לשחק בנבחרת, הוא עושה את זה מרצון, וככה יורקים לו בפרצוף, פשוט גועל נפש.

אסִי

New member
../images/Emo45.gif

ותוסיף לזה את הפציעה הארוכה שהייתה לו בגלל הנבחרת.

Liroy999

New member
מסכים על הכל....כמעט

מסכים שבריאות שכל אדם יותר חשוב מהכל..ולצורך העניין זה כלל לא חשוב באיזה מקצוע הוא עוסק. אני חושב שנבחרת עשתה משגה (כמו שקופמן נוהג לומר) בעניינו של ניר. לגבי חשיבות-לדעתי הנבחרת חשובה יותר מקבוצה כי זהו עניין לאומי וצבורי-ולא פרטי כמו בקבוצות. לגבי המשפט:"|הד גש| ניר לא מקבל משכרות בשביל לשחק עבור הנבחרות, הוא עושה את מתוך רצון. שוב... אני אומר נבחרת זה עניין לאומי, זה עוד שירות שאתה עושה עובר המדינה וכל עוד הוא אזרח כאן במדינתינו הקטנה ויפה. מחובותו לשחק עבור הנבחרת אותה הוא מייצג-זו לא בחירה זו חובה! הדבר היחיד שנתון לבחירה אצל כדורגלן בישראל ובכל מקום זה באיזו קבוצה הוא רוצה לשחק ומתי הוא רוצה לפרש....מנבחרת או מכדורגל בכלל. אבל כל עוד לא נעשתה פנייה שכזו והבחור בריא פיזית, הוא מחוייב להתייצב לכל אימון, משחקון, או משחק כל שהוא של הנבחרת כאשר הוא מזומן. זה גם אקט חינוכי לבחורים שרוצים להיות כדורגלים הרצון לייצג את המדינה. במקרה של דוידוביץ' הוא לא בריא, לכן הנבחרת עשתה טעות. כי בנבחרת בניגוד לקבוצה יש יותר אפשרויו, לכן בקבוצה הוא משחק לעתים פצוע. אבל בנבחרת עדיף שהוא ישחק בריא ולכן צודק ניר. עם זאת הוא גם לא שוער ראשון לפי מה ידוע לי. כך שדרור ממעיט מערכם של שוערים אחרים בישראל-ועל כך אני מצר.

Cade Foster

New member
לדעתי אתה לא מדייק

מכבי חיפה היא זו שמשלמת לניר משכורת ולא הנבחרת מכבי חיפה היא זו שהביאה את ניר לאן שהוא היום ולא הנבחרת ולכן המחויבות של ניר היא קודם כל כלפי מכבי חיפה. נבחרת זה בונוס. כמובן שכמעט ואין שחקן שלא רוצה לשחק בנבחרת, ותאמין לי שאף שחקן לא עושה את זה כי הוא חייב אלא כי הוא רוצה. למה מי מת שקשטן יעשה לניר את המוות בנבחרת והוא ישאר שם רק כי הוא חייב? למה ניר חייב לו משהו בכלל? ניר חייב משהו למישהו בכלל? ניר לא חייב כלום לאף אחד והעניין של ייצוג הנבחרת בא מרצונו, כי הוא רוצה להוות דוגמה של כדורגלן למופת וגם כי הוא רוצה לייצג אותך...

Liroy999

New member
יכול להיות שאכן כך הם פני הדברים...

נכון להיום. אבל שוב אני לא מסכים בגלל עניין אחד הנבחרת זה עניין לאומי וציבורי. כל שחקן שנמצא בנבחרת מייצג הכדורגל הישראלי ואת הנבחרת ואת מדינתו. זה משהו יותר ערכי מהייצג קבוצה. אם צריך לשלם לכסף או לא-זו סוגייה יותר מרוכבת. זה דיון אחר שצריך לפתוח שחברי הפורום יביעו את דעתם בעניין. אני מצער על כך שאין חוק ששחקני כדורגל כל עוד המשחקים ולא אמרו שברצונם לפרוש מהנבחרת. אין חוק בישראל שמחייב שחקן הוא כשיר לשחק לשחק עבור מדינתו. שחקן שמשחק עבור נבחרתו אני משווה כמו חובה לשרת את מדינה בכל דרך אחרת (כגון: שירות לאומי או שירות בצה"ל) זו אמורה להיות חובה לתרום למדינה שבה אתה חי. כי זה גם משהו ערכי לנוער בישראל. אני סבור שברב המדינות אחרות אין חובה לשחק בנבחרת כפי שאין חובה להיות בצבא. אבל זה עניין של מסורת אצלנו לתת משהו עבור מדינתך ואם אפשר לתרום משהו נוסף, אז למה לא?

Cade Foster

New member
לדעתי זה ממש שטויות

לחייב שחקן לשחק בנבחרת ועוד בחינם? זה נראה לי הזוי. רוב השחקנים מאוד רוצים לשחק בנבחרת, כי למשל באנגליה יש רישיון עבודה רק לשחקני נבחרות, וגם כי זה נותן להם במה לעבור לקבוצות יותר גדולות, וגם על הדרך לייצג את המדינה. אבל כששחקן לא מסתדר עם מאמן מסויים זכותו לעזוב. קשטן מתנכל לדוידוביץ' ועושה לו דווקא, למה דוידוביץ' חייב להישאר בנבחרת? מה קשטן עשה שדוידוביץ' חייב לו משהו? קשטן הוא חתיכת מקק שכל מה שהוא עושה בנבחרת זה סגירת חשבונות עם האויבים שלו. וכשמדובר בקשטן, גם מי שנתן לו פעם צ'אפחה אחרי שהוא הסתפר נקרא אויב.

dios4

New member
מז"א חייב?

הוא לא חייב לשחק בנבחרת,לכם יש לו את האופציה לפרוש מן הנבחרת!

אסִי

New member
זאת הבעיה

שלשחק בנבחרת זה רק כבוד. לא יותר מזה. אין שום חובה לשום שחקן לשחק בנבחרת שלו, וכבר היו שחקנים שבחרו לא להשתתף במשחקי הנבחרת או באימונים שלה בכל העולם מרצונם. בכל אופן, לניר היו טיפולים באיטליה שנקבעו מראש כבר לפני מספר חודשים. בגלל אימון אחד של הנבחרת הוא לא יוותר על הטיפולים שהוא מחכה להם כל כך הרבה זמן, מה גם שהוא פנה לקשטן וביקש שיחרור, אבל נענה בשלילה כי קשטן פשוט רוצה לעשות דווקא.

TheWiseGuy

New member
../images/Emo45.gif

הנבחרת היא מעל לכל. אם שחקן מחליט על דעת עצמו לא לשחק בנבחרת ישראל צריך לשהות אותו גם מהליגה הישראלית. וזה בלי שום קשר למקרה של דוידוביץ' שאני לא יודע מה הסיפור פה.

תגידו

אתם בטוחים שהעיתונאים לא מנפחים קצת כדרכם...לא נשמע לי הגיוני ששחקן שרק פעם בשנה יכול לקבל טיפול כזה יועמד לדין...בפרט שהוא רק שוער שני.........

Hatotah1

New member
פשוט טמטום מצד הנבחרת!

באמת חבל שזה קורה לשחקנים שלנו והצוות המקצועי בנבחרת התחיל לעשות כל ביכולתו כדי להפגין כח, משחקי כבוד..לא יודע מה הולך שם אבל זה מגעיל. באמת יש להם מזל שהם נפלו על בנאדם ענק כמו ניר דוידוביץ', שמה שלא יעשו לו הוא יסכים להמשיך לסבול, לשבת על הספסל והכל העיקר להיות שם כשבאמת צריך. פשוט בושה, לא נותנים לשחקן לטפל בפציעות שלו. ואגב, בטח ברור לכם שהבדיקות האלה זה משהו שנקבע המון המון זמן מראש וזה לא דברים שבנאדם יכול להחליט לעבור תוך יום, ככה שהטענה שהוא עושה דווקא לנבחרת בכלל מגוחכת.

דרור קשטן מראה שוב ושוב שהוא לא

האיש המתאים לאמן את נבחרת ישראל. אני לא יודע מה יש לו נגד מכבי חיפה אבל עכשיו הוא פשוט שבר שיא חדש. הרי כולנו ראינו שכשניר היה פצוע הוא הגיע לאימוני הנבחרת למרות שלא היה לו כל כך מה לעשות שם.הוא עלה שכוער שני לנשחק מול קרואטיה וכמעט אולץ לשחק. אני כבר מעדיף את אברם גרנט.

yarivlevi

New member
קשטן הוא עלוב נפש שסוגר חשבונות

אישיים במקום להתעסק בכדורגל נטו ,ממש דיקטטור שהחליט להתנכל למכבי חיפה ולשחקניה כנראה עקב שיעמום אבל במקום לתת לשוער נבחרת להתאמן בלי ידיים שידאג להתרכז באימון ולא לקבל 4 מקרואטיה כי הרבה מאוד בגללו כבר אפשר לסכם את הקמפיין הזה ולחשוב על הקמפיין הבא .

דרור קשטן מעצבן

הבריאות של דוידוביץ` חשובה יותר מהכל!!כן,גם ממשחקים של מכבי חיפה..הוא נפצע כ``כ הרבה פעמים,שכואב כבר הלב עליו..קשטן לא קולט או שהוא סתאם מניאק?

למעלה