מסכים על הכל....כמעט
מסכים שבריאות שכל אדם יותר חשוב מהכל..ולצורך העניין זה כלל לא חשוב באיזה מקצוע הוא עוסק. אני חושב שנבחרת עשתה משגה (כמו שקופמן נוהג לומר) בעניינו של ניר. לגבי חשיבות-לדעתי הנבחרת חשובה יותר מקבוצה כי זהו עניין לאומי וצבורי-ולא פרטי כמו בקבוצות. לגבי המשפט:"|הד גש| ניר לא מקבל משכרות בשביל לשחק עבור הנבחרות, הוא עושה את מתוך רצון. שוב... אני אומר נבחרת זה עניין לאומי, זה עוד שירות שאתה עושה עובר המדינה וכל עוד הוא אזרח כאן במדינתינו הקטנה ויפה. מחובותו לשחק עבור הנבחרת אותה הוא מייצג-זו לא בחירה זו חובה! הדבר היחיד שנתון לבחירה אצל כדורגלן בישראל ובכל מקום זה באיזו קבוצה הוא רוצה לשחק ומתי הוא רוצה לפרש....מנבחרת או מכדורגל בכלל. אבל כל עוד לא נעשתה פנייה שכזו והבחור בריא פיזית, הוא מחוייב להתייצב לכל אימון, משחקון, או משחק כל שהוא של הנבחרת כאשר הוא מזומן. זה גם אקט חינוכי לבחורים שרוצים להיות כדורגלים הרצון לייצג את המדינה. במקרה של דוידוביץ' הוא לא בריא, לכן הנבחרת עשתה טעות. כי בנבחרת בניגוד לקבוצה יש יותר אפשרויו, לכן בקבוצה הוא משחק לעתים פצוע. אבל בנבחרת עדיף שהוא ישחק בריא ולכן צודק ניר. עם זאת הוא גם לא שוער ראשון לפי מה ידוע לי. כך שדרור ממעיט מערכם של שוערים אחרים בישראל-ועל כך אני מצר.