כתבה קצרה..

yochay 2

New member
כתבה קצרה..

שלום עכשיו: צה"ל אוכף החוק רק על פלשתינים ואנשי שמאל בארגוני השמאל מותחים ביקורת קשה על צה"ל ורשויות אכיפת החוק שאינם עושים דבר לפינוי המאחזים שהקימו אתמול מתנחלים ביהודה ושומרון. יו"ר שלום עכשיו, יריב אופנהיימר, אמר ל- Nfc: "השבוע הזה זו הוכחה ברורה לכך שצה"ל נוקט בשיטת האיפה ואיפה, ואוכף את החוק רק על הפלשתינים וארגוני השמאל בשטחים". הוא המשיך וציין, "התוצאה לכך בשטח היא שהמתנחלים ונוער הגבעות עולים להקים מאחזים, וכורתים מאות עצי זית ואיש אינו נותן את הדין". למהה אני רוצה להבין למה השמאלנים הם אומרים הם רק רוצים שלום הם לא שונאים אף אחד..ממש רואים את זה.. די לשנוא את היהודים ואת המתנחלים בעיקר! תבינו כבר מי האוייב שלכם ומי רוצה במותכם וכן תתפלאו זה הפשלטינאים אחרי זה אתם אומרים למה קוראים לכם חולי נפש. והכריתת עצים בסוף התגלה מי עשה זאת.. זה היה אנשי שמאל והערבים כדי להאשים את המנתחלים.. עד לאיפה אתם רוצים להגיע? תתאסמלו כבר חולים

E טי

New member
המתנחלים בעצם הגדרתם "מתנחלים"

עוקרים מטעי זיתים..

yochay 2

New member
חח אתה רציני?

תחפש בדפים של פורום אקטואליה ותראה את כל הכתבות שם מהאינטרנט גם בידיעות אחרונות בחדשותתת בהכל אמרו שהם השמאלנים והערבים עשו זאת כדי להאשים את המתנחלים אתה בתור שמאלני היית עושה דבר כזה..? אם אתה אומר לי כן.. מבחינתי אתה לא יהודי ולא אתייחס אליך אפילו

סלוניק

New member
אל תשלח אותי לחפש דברים שלא קיימים.

תן לינק שיוכיח את דבריך. חובת ההוכחה מוטלת על הצד הטוען.

סלוניק

New member
אני בכלל סוני.

כמו בין לאדן האליל שלי
(יש לי שלושה פוסטרים ואת אלבום האוסף שלו עם ערפאת).

איזה בעסה../images/Emo10.gif

רציתי שנשחק ביחד 'הכחש את השואה' ונחליף קלפים של אחמדניג'אד ומשמרות המהפכה...

סלוניק

New member
אין לי כסף לדברים האלה.

כבר מזמן הוצאתי הכל על אלבום המדבקות של סדאם.

אם ככה

אז ודאי תסכים להחליף איתי את הקלף 'סדאם בתחתונים' תמורת דגימת מוחטה שאותה הוא ירק על השופט הציוני הארור ששפט אותו. יש לי גם מלא קלפים פושטים של אל-זרקאווי אם חסר לך.

סלוניק

New member
איך יהיה חסר לי ה-"אל זרקוואי",

זה קלף פושט שמקבלים בכל חבילה כשמתדלקים בדלק-דרגון דמשק. בכל אופן אם יש לך הדיוידי של פסטיגל בגדד 2005 אני מאוד אשמח.

יש לך מזל

בדיוק צרבתי את הדיוידי המורחב של פסטיגל 2005 'סובר-סטאז' כולל קטעים מצונזרים שלא שודרו- מהשיחזור של כיבוש העתידי של היישות הציונית עם צבא מיליון השאהידים, דרך ריב מאחורי הקלעים של האלילים שלנו על למי יש שמלה סקסית יותר- נסראללה או עובדיה? ואיך אפשר בלי ציפי שביט שהועלתה על הבמה לסקילה.

סלוניק

New member
לי יש את התנ"ך על הדיוידי

בתוספת דיסק מיוחד של "פרקים שהושמטו בעריכה", בהם משה חווה את דעתו על טיסות אל-על בשבת, קצבאות ילדים וחגיגות הסילבסטר.

למעלה