כתבה קצרה..

הרי זה ברור שהתקשורת

תמיד בעד השמאל...אז כשהם עוברים טיפה גבולות שותקים לימנים את הפה בזה שמפקרים להם מאחז מסכן.. עכשיו השמאלנים רואים כמה זה קשה להאבק על מאחז שמפרקים לך אותו אינס]ור פעמים... אל דאגה..בסוף אנחנו ננצח!

בנתיים השמאל הלאקיצוני רק תרם

למדינת ישראל הוציא אותה מאינפלציה כבדה שכמובן התחילה בגלל הימין כלומר בגלל החכמולוגים מליכוד הוביל לשלום ותחושת בטחון כאשר מה הימין נתן רק חרא הוביל למיתון בתקופתו של ביבי הליצן והכי מצחיק אותי בכל הסיפור הזה שכל הפאנטים של הליכוד תומכי ביבי שכחו למה הוא הביל אותנו לארץ שסועה מבחינה חברתית כלכלית ומוסרית וכן אולי דווקא השמאל הקיצוני לוקח בחשבון מה שהרבה לא לוקחים שכן הערבים גם בני אדם וגם להם בין היתר מגיעות זכיות כעם כבוש לעומת מתנחלים אחרים שמתקרצצים על כספי המדינה וכלל לא תורמים לה.

אפ אפ אפ

אם מדברים אתי פה על הכללות תסתכלי מה את אומרת!! למה את חושבת שהמתנחלים חים על כספי המדינה?? למה את מגדירה את הערבים כעם כבוש? זה אוטומטית נותן להם לגיטיציה לדרוש מישראל לא רק שטחים אלא גם להיות השולטים כאן.. לפני קום המדינה כל הארץ הזאת היתה מיושבת ברובה בערבים...במלחמות ישראל כבשנו את רובה של הארץ ולולא ה"כיבוש" הזה לא היית יושבת כאן! אז אם אנחנו עם כובש אין לך זכות לשבת בארץ הזו בכלל!!! הרי הם העם הכבוש..... אז סלחי לי....

sharonhaimov

New member
המתנחלים חיים על חשבון המדינה

אחרת מאיפה מגיעים התקציבים את חושבת? השאלה האם ההתנחליות הם מטרה ראויה כדי להשקיע בהם סכומים כל-כך גדולים, אני חושב שצריך לעשות סדר בכסף שמתגלגל בתוך ההתנחליות, שהכסף לא ילך למקום שהוא לא ראוי. ההתנחליות בהחלט הם חלק ממדינת ישראל, צריכים להשקיע בהם במקומות הנכונים. אין טעם בלהקים מאחזים, זה מבזבז לכולם הרבה מאוד כוח אדם וכספים. עדיף להרחיב התנחליות קטנות, ולבנות מוסדות חשובים כמו מכללות, בתי ספר, בתי חולים וכ"ו... הערבים הם עם כבוש, נו ו? מה אכפת לי מהם? לפלסתינים עקרונית יש מדינה, ירדן, 60% מירדן הם פלסתינים. אין שום מדינה שמוכנה לעזור ולקבל את הפלסתינים, גם אנחנו לא מוכנים לקבל אותם!

E טי

New member
הם עובדים.

כל הבתים שמוקמים היום בשומרון הם על חשבונם הפרטי של מי שמקים אותם בלא לקבל גרוש מהמדינה! המדינה כבר מזמן הקפיאה את כל התקציבים להתנחלויות. כדאי שתתעדכן...

sharonhaimov

New member
הבתים שהם בנו זה מהכספים שלהם

אבל הממשלה תומכת בהתנחליות הרבה יותר מאשר במקומות אחרים. הם עובדים ומפרנסים את עצמם, הם לא חרדים, אבל בואו לא נתעלם מהעובדה שהם מקבלים יחס מועדף מהממשלה מבחינת התקציבים, היום פחות בגלל ממשלת שרון. ותראו אני טוען שמטרה שראוי להשקיע בה!

E טי

New member
אין תקציבים להתנחלויות.

התקציב להתנחלויות מוקפא כבר מתחילת האינתיפאדה בערך....

yochay 2

New member
הממשלה שלחה אותם לשם

אריק שרון שלח אותם לגור בהתנחלויות... הם לא דרשו את זה... וכל מה שהם בנו זה היה מהכספים שלהם..

אני כ"כ מאושרת

שיש אנשים שכותבים את זה בשבילי.... הם פשווט צודקים! אחים שלי....חולה עליכם!!!!!

sharonhaimov

New member
נו מה חדש?

אתה מנסה להסביר את זה לשמאלנים? אל תנסה, ביזבוז זמן, כבר הייתי בכמה פורומים, לפני שעה בידיוק עזבתי את הפורום דו קיום כי מתברר שהם מצנזרים! המנהלים שמאלנים (למשל סלוניק), פשוט מוחקים הודעות, למשל פעם אחת כתבתי שרשור שהוא קצת ארוך אבל עדיין הסברתי למה דו קיום לא יכול להתקיים. בגלל ההתרבות של האוכלסיה המוסלמלית בישראל, שתמשיך בסופו של יום כי רוב הערבים בישראל הם דתיים (אם ניקח את הטורקים כחילונים המוסלמים), ולכן הם יולדים בממוצע יותר מיהודים, לכן בסופו של יום תהיה מדינה בעלת רוב מוסלמי דתי, ובסוף נקבל פה מדינת הלכה מוסלמית! יותר גרוע ממדינה הלכה יהודית! כנראה שהיהודים לא ישארו פה אם תקום מידנת הלכהמוסלמית, והנה הלכה לה התיאוריה של דו קיום.

nisim a

New member
צודק אחי

כל השמאלנים האלה חיים בעולם אחר ..מעדיפים ערבים על יהודים אנשים שצריך להרוג פשוט ..שמאלנים =בוגד ...

אוףףףףף

זה ממש חראטה. רוב השמאל לא תומך בערבים אלא הם חושבים שזה מה שיטיב לעמ"י. אתה יכול לקרוא להם נאיבים אולי,או כל כינוי אחר אבל להגיד ששמאל= בוגדים זה הסחפות.

יוטו

New member
תלוי איזה שמאל ," שלום עכשיו "

הם בוגדים בריבוע , ומקומם בכלא ...

למעלה