כתבה קצרה..

שלום עכשיו

הוקמה על ידי קצינים בצה"ל והייתי שמח אם אתה יכול להצביע על פעילות שלהם שהיא בגדר בגידה בעיניך.

יוטו

New member
1 - בלעין מה שהם עושים שם .

2 - הם עוקבים אחרי הבניה בשומרון ומפרסמים את זה לכול העולם כאילו שאנחנו אלה שלא עומדים בהסכמים. ( כמובן שלערבים לדעתם מותר לבנות כמה שהם רוצים ) זה נקרא בגידה בריבוע ! . ויש עוד דברים שאני אזכר בהמשך ..

לפי מיטב ידיעתי

חברי שלום עכשיו לא מפגינים בבילעין. אני חבר בתנועה ומעולם לא קיבלתי שום הזמנה במייל. אני לא בטוח, אבל אני חושב שמדובר בעיקר בפעילי שמאל קיצוני יותר. בנוגע למעקב אחרי הבנייה בשטחים - הם משרתים בעיקר את הציבור הישראלי, שזוהי זכותו המלאה לדעת לאן מיטב כספי המיסים שלו הולכים.

מדבר שקר תרחק.

1) בבילעין מתקיימות הפגנות של תנועת אנרכיסטים נגד הגדר, ולא של שלום עכשיו. 2) אם מדינת ישראל מתירה בנייה בלתי חוקית, הרי שזו עבירה פלילית בברכת המדינה, וטוב ששלום עכשיו מונעת את זה. אלא אם כן אתה תומך ב"פשיעה לטובת המולדת" (הרשה לי לנחש, אתה תומך בהתלהבות).

sharonhaimov

New member
גדולה מאוד!

הכי טוב, נעקור 1000 עצי זית, ונקים לנו קניון גדול, אפילו יותר מדראנד קניון בחיפה (הגדול בארץ), או שנבנה שם איזור תעשייה, או שנבנה שם שכונת מגורים חדשה? או שסתם איזור היי טק?! אני מתלבט.....

נבנית שם כבר שכונה חדשה..

מועצת מודיעין עילית מקימה 1500 יחידות דיור בבנייה ללא היתר על 60% מאדמות מופקעות בכוח הזרוע בבילעין. אם צה"ל היה כה נלהב להרוס את "המאחז" שהוקם ע"י הפלסטינים, הוא רשאי להתחיל בהרס הבנייה הבלתי חוקית הזו גם כן.

לא הייתי מגרשת אותם אבל אין ספק

שהם בוגדים.... אנשים שמלשינים על אלוף צה"ל (שכחתי את שמו) ובאשמתם אסור לו לצאת מהארץ כדי לטפל בעניין בניית בית לילדים על תסמונת דאון שבינהם הבן שלו, מתחילים ללכת למקומות ביש"ע, צוהלים ומכריזים "הפינוי הבא אצלכם", הם בוגדים.

הסתה והוצאת לשון הרע.

לא רק שלא מדובר היה בשלום עכשיו כי אם בתנועות אחרות וסתם הוצאת עליהם את לשון הרע, את גם מדברת על מושגים שאת לא מכירה בכלל. תקראי פעם את החוק העוסקת בבגידה ותנסי להסביר איך 'ישגבול' נופלת תחת עבירת בגידה. רק אל תעני תשובה כמו "לדעתי האישית זו בגידה", כי זה ממש לא רלוונטי.

למעלה