כתבה על...

עופר 123

New member
כתבה על...

לבוש במידות גדולות בעיתון "הארץ".
עופר

tully

New member
בדיוק ראיתי את הכתבה הזו היום

ודי עיצבן אותי לראות שדוגמנית בגדי הים שהחלימה מאנורקסיה(פרט הכרחי) היא לפחות לפחות במידה 40 או גג 42. אם לי הייתה בטן שטוחה ורגליים כמו שלה, בוודאי שהייתי נראית טוב עם בגד ים כזה. גם שתי הדגומניות האחרות בכתבה נראית די רזות ולא ממש מלאות- או אפילו לא מידות ביניים... חוץ מזה, אני סטודנטית, בעוונותי לובשת מידה 46 ואיל לי כסף לקנות בגדים במקס מרה (אחת הדוגמאות לבגדים במידות גדולות שהופיעו בכתבה המלאה) ולא אצל אף אחד ממעצבי הצמרת האחרים. מטריף אותי שהחברות הרזות שלי, או אפילו אחותי שהיא מידה 42 קונה חולצה ב-50 ש"ח וחזייה ב-70 ואני בשביל אותו רמה של איבזור צריכה לשלם כפול. למי שיש כסף אף פעם אין בעיה. למי שלא, נאלץ להסתובב עם "אוהלים" ובגדים מחמיאים קצת פחות ממה שמציעים מעצבים.

DREAM111

New member
טוב נו מה חודש לנו פה../images/Emo35.gif כלום

כמו תמיד אמירות יפות על מחירים בכלל לא דיברו ולא סיפרו על הפער כמו שציינה טולי בין המידות הגדולות למידות הרגילות/קטנות. מעניין שמישהי שהחלימה מאנורקסיה הפכה להיות דוגמנית ועוד למידות גדולות, היא השמינה עד למידות הגדולות אחרי המחלה
לא חודש בעיני שום דבר בכתבה הנוכחית.

הדסקה

New member
את צודקת!!!!!

אני כבר לא סטודנטית אלא אמאשל סטודנטים ואני מתרגזת כל פעם מחדש למראה חברותי שרנו טי-שירט בעשרות שקלים בודדים ועבור אותה חולצה במידה גדולה צריך לרוץ לבנק כדי לארגן משכנתא... כנ"ל חזיות וכו'.... שלא נדבר על העובדה שלא נמצא את מבוקשנו, אפילו במחירים הנ"ל, בכל חנות וצריך לחפש.. ללכת לחנויות מיוחדות וכו'.... חבל שאינני יכולה לעודד אותך אלא להיפך....

למעלה