גאד לפחות תתנו סיבות אמיתיות.. הם לא אחראים על המרצ'נדייז שלהם וזה הדבר האחרון שיהפוך אותם לממוסחרים, הם מוזיקאים...אם אתם טוענים שהם ממוסחרים לפחות תביאו טיעונים לגבי מה ממוסחרר במוזיקה שלהם. ואתם די מתעסקים בשטויות פה אניווי, תהנו מהמוזיקה וזהו..למה סתם לחפור.
בערך... הם כן ממוסחרים, קראתי כתבה על זה שמיטוארה נשמע בתכלס אותו הדבר, וזה די נכון, רוב הכתבה. אז מה? מיטאורה זה הדיסק האהוב עליי. וזה לא החומרניות, לכל להקה יש את זה, זה לגיטימי. כל מעריץ היה רוצה חולצה או משהו. אבל למשל, כל הדיוידים, הבונוסים, הרימקסים... כה זה מעשיר (בשני מובני המילה,המערצים והלהקה) והכל אבל זה מסחור. אפילו ש CC היה הצלחה מסחררת, תחשבו שזה סה"כ נבע מהמאש אפ, איזה עוד להקה עשתה עם המאשאפים משהו משלה? הנה נתתי את הסיבות שלי, האפי? ורק אם תהית אני כן אקנה את הדיסק הבא שיצא בעזרת השם.
כ"כ לא איכפת לי. וזה לא עושה אותם גרועים. בגלל זה כל הקטע להתעסק אם להקה ממוסחרת זה פטתי, ואז לצאת גאונים עם זה, ידעתם שהלהקה איקס ממוסחרת זה פתטי בעיניי. ולאן נעלמת? >:
גם לאנשים אחרים. ובכל מקרה כן, צודקת, זה ממש טיפשי להתעסק בכל זה.. [*אהמ* דניאל, בלי להעליב או משהו, פשוט נמאס מזה, אז די בבקשה] והמ סתם בעיה שצצה.. אמא החליטה לעצבן.