כתבה על נו-מטאל

Unflushable

New member
כתבה על נו-מטאל

איזה מפגר אחד כתב כתבה על נו-מטאל והעליב את לינקין! אני מציע לכולם ללכת להגיב לו, עד שהוא יתבייש שהוא חי!

amy lee 4 life

New member
נו באמת

לא קצת עברנו את הגיל של המלחמות המטופשות האלה?!!? העיקר שאני אוהבת לינקין וזה מה שחשוב לא אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים

Unflushable

New member
אבל

הוא מממש העליב, אני לא הייתי עובר על זה לסדר היום, ועוד שוהא היה מעריץ, זה ממש כמו יהודי ניאו-נאצי

Elpar

New member
כרגע הגבת :S

ואם הוא העליב בעיה שלו, דעות שלו, ואם תתחיל להעליב אותו חזרה זה לא יפסיק והוא יכפיש את לינקין יותר (איזו מילה זאת יכפיש!)!

Beautiful Scar

New member
אנלא מצליחה להתחבר למסנג'ר../images/Emo7.gif

לווינדוס מסנג'ר ומסנג'ר של MSN
DIO רולז!!

shigaoni

New member
לא מצאתי שום דבר רע על לינקין

ולא על שום להקה אחרת.. הציגו את האמת והאמת היא שנו מטאל זה ז'אנר ממוסחר!! מה לעשות?

SuperTom

New member
grow fucking up

דניאל אתה צריך להתבגר ומהר. כתבה טיפשית ומלאה בשטויות, ובאיזה זכות אתה מדבר שם עליי? האהבה שלי ללינקין פארק ולניו מטאל מתבטאת רק בפוסטרים ובדברים אחרים שקניתי? איי דונט ט'ינק סו. זה שאצלך זה ככה ושאתה חייב לקנות כל דבר של הלהקה השבועית שלך ולהשוויץ בזה לא אומר שאצל כולם זה ככה, וזה לא הופך את הז'אנר לפאקינג ממוסחר..תפסיקו לדבר שטויות. גאד הפוזה הזאת שלך. זה לא הז'אנר שלך אז תפסיק לדבר שטויות עליו. לול ונחמד לדעת שהמשתמש שלי פה עדיין קיים P:

Unflushable

New member
היי תום, לונג טיים נו סי

אני לא אמרתי שזה רע לגביך אמרתי שזה רע לגבי הלהקה, ובכל מקרה דיברתי רק על המסחור, לא על הלהקה עצמה, אז אין מה להעלב...ואתה באמת לא דוגמא, אבל אתה מיוחד, תסתכל על ירין לדוגמא.. והזה עלייך זה טעות עריכה.. אמרתי לתיבון (האליל) וואו, יש לי מוצרי לוואי ב-1400, אבל לחבר לשי תום יש ב-5000, והוא הכניס לשם, טעות שלו שאני מצטער עלייה... אין סיבה סתם לשנוא אותי אחרי שנים :p הגיע הזמן ללמוד לקבל ביקורת גם עם אתה לא מסכים אתה, כמו שאתה שונא דת' מטאל, הפסקתי לדבר איתך כי אתה לא שונא דת' מטאל? לא.. אני אמרתי את דעתי וזהו..טוב, אי גי דיס איז דה אנ, וגם איתה.. בעע! תמיד אהבתי ותמיד יאהב אותך תום, לא משנה מה, תמיד יהיה לך מקום בלב שלי, כי אתה חלק ממני ואני לא מסול לראות את חיי בלעדייך גם עם נשארו לי רק זכרונות.. סליחה על החפירה.. אגב, שלום, אני דניאל =] ואני לא פוזר אני מטאליסט אנרכיסט שרוט

למעלה