כתבה על לירז ! :]

כנס שניה

אבל זה דיי מוזר כיאילו עם היא רק דואגת לייחס ציבור של הבית קייפה איך היא מכירה את לירז? והיה לה מין תאג כזה בקיצור ניראה לי שהיא קשורה איך שהוא להפקה של לירז

אולי לירז הזמינה אותה?!

אולי לירז רצתה שהיא תבוא כדי שזה יתפרסם שניפשנו ? למרות שלא נראה לי .. =-O

HILA46

New member
הרי היא אמרה

בעצמה "בואו נצלם תמונות לאינטרנט" וששאלנו אותה איך היא ולירז קשורות היא אמרה שהם חברות לעבודה ככה שזה בטוח שזאת היא..היא בטח קשורה לכמה אמנים ומארגנת להם מפגשי פורום, צילומים וכאלה. גם לירז אמרה שבזכותה היה תמפגש...

ליאני 17

New member
עוד כתבה

היום נסעתי באוטובוס לדודים שלי ובדרך ראיתי עיתון והיה שם תמונה של לירז עם ליה.. אם אני יוכל אני אסרוק את התמונה

אנבלווש

New member
תודהה, ../images/Emo13.gif

באאיזה עעיתתון?

ליאני 17

New member
כולם להיכנס!!!

מישהו יכול להסביר לי מה הולך בפורום?? ומי זאת החצופה שרושמת במקומי?? לא הייתה לי גישה לאינטרנט מאז המפגש כי הייתי בחו"ל!! מי שיודע מה קורה שישלח מסר או שיכתוב

meital d

New member
אז שניה..

שלחתי לך תמוונה שלך באייסיקיו , זו לא היית את ?

ליאני 17

New member
לעזוב?? אין מצב!

לעזוב את הפורום??!! מה פתאום!! אני חולה על לירז! אני בחיים לא יעזוב את הפורום.. מעניין מה עוד היא רשמה פה או במסרים אישיים.. אני יחליף את הסיסמא.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמה?../images/Emo12.gif אז זו לא את דיברת איתי על

ה"ילדה חולת סרטן"?!

ליאני 17

New member
"ילדה חולת סרטן"??!!

איזו ילדה חולת סרטן? אני הייתי בחו"ל עם דודים שלי עד אתמול בערב.. טסתי ישר אחרי המפגש..לא היה לי זמן להיכנס לפורום ולהגיב.. מה היא/הוא אמר/ה לך על ילדה חולת סרטן?

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאממ..

שבתחילת המפגש באה אלייך ילדה ואמרה לך שמעריצה אמיתית היא מעריצה שבקשר עם מי שהיא מעריצה..ורצית שלירז תתשר אלייך אז בסוף המפגש הלכת ללירז ואמרת לה שאת מכירה ילדה חולת סרטן ולירז ביקשה את הטלפון של הילדה חולת סרטן ונתת לה את הטלפון שלך,ואין בכלל שום ילדה חולת סרטן! זה היה סתם כדי שהיא תתקשר אלייך..ואז לירז אמרה לך שהיא תתקשר לקבוע מתי לבקש "אותה" בבית חולים ועכשיו את מרגישה רע עם זה..ובגלל זה את עוזבת.

אנבלווש

New member
מהה ? ../images/Emo2.gif

באמת? וואי
וגם שלחתי לך מסר שלא תעזבי וזה חחח ראית אותו בכלל?

למעלה