כתבה על לירז ! :]

אנבלווש

New member
תוודה ../images/Emo9.gif

אבל זה אומר שיכול להיות שמי שכתב לי את המסר זאת לא באמת לירז?

inbals93

New member
מה?../images/Emo12.gif

לא!בקשר לזה שאמרו שמתחזה כותב/ת בשם לירז, אז מתכוונים לכתיבת אימיילים.. לירז כתבה לך מסר מהמשתמש שלה בתפוז "LIRAZ CHARHI" וזאת היא, בדוק!
אין לך מה לדאוג

לא!!!!!!!!

את זוכרת שאמרתי ללירז שיש מישהי שעונה לי באיימל עם שיגאות כתיב ואז לירז אמרה שברור שזאת לא היא אז לזה הם היתכוונו

אמא'להההה

אתם זוכרים שאני שאלתי אותה את זה?! אמא ועם זה ביגללי?! יוו עם זה ביגללי אני מה זה מפגרת!

meital d

New member
ואיך זה הגיע לאינטרנט? ../images/Emo3.gif

האא, וגם לגל [גללללה] ענו בשגיאות כתיב, וזה היה מזמן , מווזר

כנסי

עם את חושבת שזאת אני אז ממש לא! אני בחיים לא יעשה משהו שיפגע בלירז אף פעם! ביגלל זה שאלתי את לירז עם היא יודעת משהו על העניין יוו לא הייתי צריכה לדבר!

meital d

New member
עדדי?

לא אמרתי שזו את !
אפילו לא הזכרתי את השם שלך.. פשוט אמרתי שזה מוזר! ואז מה אם שאלת ? , זה לא פגע בה או משהו

Stootz

New member
חחח יאוו כמה כתבות ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

פאק איך הם יודעים??XD טוב נו לפחות התפרסמנו קצת P=

RTur

New member
יואו מה הולך פה?!

מה זה כל הכתבות האלה? קצת חוצפה שהם שמים תמונות שאחרים צילמו מבלי לבקש אישור וכנ"ל משתמשים בסרטון שסתיו צילמה.. ואם כבר הם שמים תמונה, אז למה דווקא כזאת שאני נראה בה רע?!
אסתי - תשכחי מהקומונה..

חחחחחחחחחח הרגתם אותי עכשיו !!!!!

חח הפורום שלנו ניהיה מפורסם!!!! ומי זו אסתי הזאת שכול הזמן אתם מדברים עליה? ותגידו גם עוד משו-- אממ.. המפגש הבא יהיה שנה הבאה נכון?

RTur

New member
אוקיי..

אסתי זאת מנהלת יחסי הציבור של "קפה הלל" שהייתה במפגש ועומדת מאחורי כל הפרסומים האלה באינטרנט עכשיו ופרסום התמונות.. (שימו לב שבכל אחת מהכתבות מוזכר קפה הלל וזה נראה ממש תקוע וכאילו לא קשור לכלום..) חבל רק שלא הודיעו לנו מראש שזה עומד לקרות.. לא ידוע מתי יהיה המפגש הבא.. זה לא בהכרח שנה הבאה.. אולי לפני, אולי אחרי.. עד אז אלוהים גדול.

ארתור..

1. שים את התמונה שלך עם לירז שאתם חונקים אחד את השני 2. היא לא המנהלת יחסי ציבור של לירז?

RTur

New member
לא. מנהל יחסי ציבור זה אסף.

אני אשים את התמונות מחר. יש לי אותן על דיסק כאן בבסיס אבל זה כרגע בחדר שלי ואני לא יכול לצאת כי אני בתפקיד.

למעלה