כתבה על "הנרקוד" פה "סצינה לוהטת בין ג'ן לריצ'ארד" חחח יווווו כמה אני מתה כבר לראות תסרטטטט
L Lopezit New member 10/8/04 #1 כתבה על "הנרקוד" פה "סצינה לוהטת בין ג'ן לריצ'ארד" חחח יווווו כמה אני מתה כבר לראות תסרטטטט
T The Fierce Darkness New member 11/8/04 #2 יש לה סצנה לוהטת עם הזקן הזה?? למרות שהוא נראה טוב לגילו.. אבל עדיין, איך אפשר??
L Lopezit New member 11/8/04 #3 לפחות מישו אחד שחי בפורום הזה ולא נראה לי שהכוונה לסצינת סקס כי ריצ'ארד אמר שהוא וג'ן לא התנשקו
I itay is back New member 11/8/04 #5 גם אני מת לראות... אבל אני פוחד שזה יהיה כישלון, חס וחלילה טפו טפו טפו
L Lopezit New member 11/8/04 #6 כישלון? רק על זה אתה חושב?! גאאאאאאאאד דיי עם זה כבר מה אכפת לך מה אנשים אחרים תמיד יחשבו???
L Lopezit New member 11/8/04 #7 ואם כבר הנרקוד... אפשר לזכות בטיול לבכורה של הסרט *כמובן שאנחנו לא* אבל מי שגר בארה"ב יכול! גררררררר פה
ואם כבר הנרקוד... אפשר לזכות בטיול לבכורה של הסרט *כמובן שאנחנו לא* אבל מי שגר בארה"ב יכול! גררררררר פה
I itay is back New member 11/8/04 #8 לא אכפת לי מה אנשים אחרים יגידו../images/Emo70.gif אכפת לי שג'ן תצליח והבעתי את דעתי, די ליהיות מיס עצבים 2004
לא אכפת לי מה אנשים אחרים יגידו../images/Emo70.gif אכפת לי שג'ן תצליח והבעתי את דעתי, די ליהיות מיס עצבים 2004
L Lopezit New member 11/8/04 #9 ../images/Emo4.gif לא התכוונתי ככה! פשוט כל פעם אתה רושם דברים כאלה... אבל עזוב לא התכונתי לריב