כתבה על גיא

גאמי

New member
משפחת אייזן המדהימה!!!

איזו כתבה מלאת גאוות יחידה הידד לגיא, הוא מדהים. מקסים וכמה כוח רצון ואיזה כיף שיש בעולם אנשים מפעירי פה כשלי, זה באמת צמד מדהים. הילד ווינר אמיתי והוא ושלי פשוט שילוב מנצח. יישר כוח!! שגיא ימשיך להנות כך ולשמח את עצמו ואתכם . כיף לקרוא.
 

דן להב

New member
מקסים ומדהים

כל הכבוד לגיא וכל הכבוד לכם וכל הכבוד לרוכבי האופניים תמיד ידעתי שיש קסם מיוחד לרוכבי אופנים, נכון שהנטיה שלי היא לכביש אבל גם שטח זה בסדר... דני
 

vered73

New member
איילת

מאד מאד מרגש. אמנם אני רגשנית ובוכה כשזה בא, אבל באמת עלו לי דמעות מיד. האמת שאני לא יכולה להגיד איזה חלק בדיוק: החלק הגדול של הילד, חלקה הגדול של המורה, ואולי עצם כך שאלפי קוראים קראו את הכתבה וחשוב לשים לב שהוא גם קיבל חשיפה של שתי תמונות גדולות! כל כך מרגש לראות ילד שאפשר לדמיין את הקשיים שלו ביום יום, מקבל פוקוס שבהחלט מגיע לו, על הישג שהגיע אליו בעבודה מאומצת שאין להקל בה ראש. התרגשתי כאילו שאני דודה שלו. כל הכבוד לבן שלך פשוט כל הכבוד.
 
למעלה