כתבה על גיא כתבה שהתפרסמה על גיא בעיתון אופניים
י יוננה New member 5/12/06 #3 יישר כוח פשוט מרגש עד דמעות לקרוא ולראות הצחלחות גדולות בקרב ילדינו. כל הכבוד לגיא!
D doroniz New member 5/12/06 #4 ../images/Emo47.gif כיפאק היי ../images/Emo106.gif ו- מכל ה- לגיא ולמשפחתו וגם לשלי שמלווה אותו. ו...אני מזכיר לכם שאתם עדיין חייבים ביקור......אנחנו מחכים..... ד"א, גם בכתבה הזו כתוב גיא סובל מאוטיזם ושוב זה די הפריע לי. למה לא לכתוב "לגיא יש אוטיזם"? דורון.
../images/Emo47.gif כיפאק היי ../images/Emo106.gif ו- מכל ה- לגיא ולמשפחתו וגם לשלי שמלווה אותו. ו...אני מזכיר לכם שאתם עדיין חייבים ביקור......אנחנו מחכים..... ד"א, גם בכתבה הזו כתוב גיא סובל מאוטיזם ושוב זה די הפריע לי. למה לא לכתוב "לגיא יש אוטיזם"? דורון.
Y yonitbrk New member 5/12/06 #8 וואו, איזה יופי ואיזה אושר אכן מרגש מאוד. כל הכבוד לכם ולגיא. יפה מאוד.
R RUTHIE1 New member 5/12/06 #12 מצטרפת לברכות לאלוף ../images/Emo106.gif כל הכבוד. ממש כיף לקרוא משהו כל כך אופטימי...
M mayarel New member 5/12/06 #13 איזה יופי!! ../images/Emo13.gif כל הכבוד!! אין מה לומר איילת ! השמים הם הגבול
מ מיכל הלפרן New member 6/12/06 #16 איילת... נשיקות לגיא אני כל כך שמחה שנתקלתי בהודעה שלך, תודה- תודה שפרסמת אותה. לאמיר ולך מגיעה הצדעה, ללא ספק. נשיקות! מיכל
איילת... נשיקות לגיא אני כל כך שמחה שנתקלתי בהודעה שלך, תודה- תודה שפרסמת אותה. לאמיר ולך מגיעה הצדעה, ללא ספק. נשיקות! מיכל
S shirkoosh1 New member 6/12/06 #17 כל הכבוד לגיא ../images/Emo106.gif מאוד מרגש. מדהים כמה מהר הצלחתם ללמד אותו לנסוע על אופניים. כנראה שיש לו את זה. תודה ששיתפת אותנו.
כל הכבוד לגיא ../images/Emo106.gif מאוד מרגש. מדהים כמה מהר הצלחתם ללמד אותו לנסוע על אופניים. כנראה שיש לו את זה. תודה ששיתפת אותנו.
ת תלמה פינץ New member 6/12/06 #18 איילת זה מקסים ומרגש../images/Emo106.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד לגיא שלך ולמורה הנאמנה שלו שנרתמה לפרוייקט וקוטפת איתו פרסים כיף לראות עד כמה אפשר להגיע רחוק
איילת זה מקסים ומרגש../images/Emo106.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד לגיא שלך ולמורה הנאמנה שלו שנרתמה לפרוייקט וקוטפת איתו פרסים כיף לראות עד כמה אפשר להגיע רחוק