כתבה מ וואלה ZONE

mishmesh

New member
איזה בן-אדם מספיק משוגע יבוא עכשיו

להשקיע כסף בערוץ ברואדקאסט חדש? אם ערוץ 10 ייסגר לא יהיה אף בן-אדם שיסכים לסכן את כספו ולפתוח ערוץ שיתחרה בערוץ 2. נכון, בערוץ 10 היו הרבה טעויות, אבל אולי את לא מרגישה את זה כי את לא עובדת בתעשיית הפרסום-אבל ערוץ 10 תרם מאוד להפחתת המונופוליזם של ערוץ 2. חוץ מזה, לדעתי לא רק שהוא הקים חברת חדשות מעולה, אלא הוא גם גרם בעקיפין לשיפור המהדורה של ערוץ 2. אולי אין בו הרבה תוכניות ששוות צפייה כעת, אבל גם בערוץ 2 אין הרבה תוכניות כאלו. ואגב, החל מהשבוע הבא עומד לעולת בערוץ לוח שידורים די מבטיח שבהחלט נותן אלטרנטיבה לתוכניות המשמימות של ערוץ 2.

הכל טוב ויפה...

אני גם מאוד מאוד תומך בתחרות חופשית, כמו שאמרת (וזה רעיון התחרות), זה משפר את המתחרים ובסופו של דבר בא לרווחו של הציבור. רק שאלה אחת יש לי - מי ימשיך לשלם?

כיום אין מקום לשום ערוץברודקאסט../images/Emo16.gif

מסחרי נוסף. שוק הפרסום צר מדיי בארץ לערוץ מסחרי נוסף. לדעתי, צריך לאחד בצורה כלשהי את חברת החדשות של ערוץ 10 לדעתי אפשר ואולי אף רצוי לאחד עם "חדשות ישראל"- לערוץ החדשות שאני מקווה שיהיה מוצלח. (לדעתי צריך לשלול לחדשות ישראל בכלל את הזכיון ולתת אותו לחדשות 10.) עוד כמה שנים, כשהמצב ישתפר, אולי יהיה מקום לפתוח ערוץ ברודקאסט מסחרי חדש, ואז- עם המצב, יבואו המשקיעים. כרגע אין שום סיבה שיהיה פה עוד ערוץ. רק חייבים לגרום לערוץ 2 להיות טוב יותר. אם זה באיומים על שלילת הזכיון, או כל דבר אחר. (והכוונה ללהיות טוב יותר זה לאו דווקא להשקיע יותר כסף בתוכניות, כי זה לא אומר שתהיה איכות גבוהה יותר.)
ניר

mishmesh

New member
אני קצת חולק עליך.

נכון, במצב הכלכלי של היום השוק טיפה צפוף בשביל שני ערוצים מסחריים, אך אם המצב הכלכלי ישתפר ויחזור למה שהוא היה לפני שנתיים-שלוש (ונקווה שהוא ישתפר אף יותר מכך) יכולים לחיות פה שני ערוצים בצוותא. אני בהחלט מסכים איתך לגבי ערוץ החדשות. איחוד של חברת החדשות של ערוץ 10 עם קבוצת חדשות ישראל הוא הפתרון האופטמילי. הם יכולים לחקות בצורה די מוצלחת את הנוסחה האמריקאים של FOX ו-FOX NEWS. רק שצבי חפץ וחבר מרעיו לא מבינים שאיחוד עם חברת החדשות של ערוץ 10 יעשה להם רק טוב.

mishmesh

New member
אבל אני סבור שלמרות המצב הכלכלי

הקשה זו תהיחה טעות לסגור את ערוץ 10.

אני חושב שאיחודו עם../images/Emo16.gif

חדשות ישראל, לערוץ חדשות אחד- יהיה טוב ל-2 הצדדים.
חדשות ישראל יקבלו צוות מאוד מקצועי שהוכיח את עצמו.
ערוץ 10 טכנית לא יסגר.
ניר

mishmesh

New member
לא ייסגר, אבל יצומצם מאוד.

כמעט כל מי שעובד בערוץ 10 מחוץ לחברת החדשות יפוטר. לדעתי צריך לגרום לערוץ 10 להתאחד עם חדשות ישראל, אבל בכל זאת להשאיר את ערוץ 10 פתוח כערוץ ברואדקאסט.

../images/Emo6.gif

באמת קרעת אותי עכשיו מצחוק. נניח (ואני לא ממש מסכים, אבל נניח) שאתה צודק בכל הנבואות הנ"ל. אתה כנראה עוד לא קלטת (וזה לא אמור להשמע תקיפה אישית, אני פשוט משתמש במילותיך, שלא תבין לא נכון) שבשביל ערוץ 10 צריך כסף. אתה כנראה עוד לא קלטת שאחרי כל הניסיונות, נגמרו הפראיירים. גם המשקיעים, גם המדינה. אתה כנראה עוד לא קלטת, שהרשות יכולה לפתוח ערוצים עד מחר, אבל אם לא יהיה להם כיסוי, יהיה מסך שחור (או שלג
). אתה כנראה עוד לא קלטת, שאם ימשיכו להנתן במצב הכספי הזה של המדינה עוד כספים לערוץ 10, תהיה התרעמות גדולה, ובצדק. גם אם מדובר רק ב- "וויתור על חובות", שמשמעותו מימון כל כשלונות הערוץ כדי לתת לו דרך חדשה. אתה כנראה עוד לא קלטת, שערוץ 10 נכשל. אתה כנראה עוד לא קלטת שערוץ 10 נכשל שוב. לא מעניין אותי שוק הטלויזיה בישראל, אם הוא צורך כ"כ הרבה כסף כי הוא נכשל שוב ושוב. עם כל הכבוד לתרבות העשירה של המסך הזה, מדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה מותרות כגון מימון ערוץ טלויזיה מסחרי כושל. מצטער. וזו, אגב, דעתי האישית בלבד. אני לא איש מקצוע, ואני לא מתיימר להיות. אני אזרח, שאכפת לו מהכסף שלו. קפיטליסט, וגאה בזה.

mishmesh

New member
ראה את ההודעה שכתבתי לך למעלה,

ובה יש הסבר די ברור למה הכוונה במילים "ויתור של חובות". אני מקווה שעכשיו תקלוט מה הכוונה. כמו כן, הרשה לי להפנות אותך למאמר די מעניין שכתבה רוני קורן-דינר שהיא בהחלט אשת מקצוע, ובו יש הסבר די מעניין למה הרשות השנייה החליטה על שלילת הזיכיון מערוץ 10.

רגע חבר'ה...

עכשיו אני קולט... קודם כל איציק, אני לא מתווכח איתך על שוק הטלויזיה. תחום שלך, אני מודה. אני סתם מנסה לעורר את הדיון, כדי לעורר את הפורום. מה גם, שאין לי כוח להרשם לדה מרקר (אני לא זוכר כל פעם את היוזר ניים). שוק הטלויזיה מעניין לי את ה... (וסורי על הבוטות). מה שכן, יש מחר בחירות מוניציפאליות. אם כבר
, אז למה שלא נדון באיזה נזק אדיר יגרם אם לופוליאנסקי יבחר?

חבר'ה חבר'ה רגע רגע

לימור שוקי ושמעון משחקים להם בסנוקר וקלפים במועדון הם גירשו משם את צחי חבר'ה המצב חמור מאיר תיזהר משוקי הוא נושך כמו ברבור ... הייתי חייבת.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif ומשהו לאיציק ועמוס-

לך ותקרא ותביא את החבר'ה לכאן...
אנשים, ערוץ 10 לא היה מוכן לכל הבעיות שנחתו עליו, לכן הוא נאלץ להיסגר עד שיקום ערוץ חלופי שיהיה מאורגן יותר. איציק ועמוס- יש צדק בדברי שניכם, אבל הוויכוח לא רלוונטי בכלל. עם כל הצער שבדבר, ערוץ 10 עבר על החוק, לא שילם למספיק גורמים בגלל בעיות למיניהן, לכן הערוץ צריך לשאת באחריות גם עם זה עולה בלקיחת זכיונו. כפי שלמדנו השבוע עם רב"י- לכל דבר טוב יש סוף.

איציק בן 14? ../images/Emo12.gif ../images/Emo16.gif

הייתי בטוח שהוא בן 18 לפחות
. בכל מקרה, אני ירושלמי. הצרות אצלי יהיו גדולות יותר.
אבל לא נכנס לדעות פוליטיות
. נ.ב.- יש לי מחר 3 (!) מבחנים. ואני עכשיו עורך להנאתי קטעים לסרט הכיתתי.
ניר

למעלה