כתבה מוזרה שראיתי.

איך שולי איך??

אם ע"ס זה מביאים תרופות?! בעבר רצו לרפא הומו סקסואליים בגלל הגישה החברתית שהיתה לגבי זה-מה זה אומר לגבי קביעות הDSM?? כלומר גם היום יש דברים שהם לא ראויים להיות כמוגדרים כך והם שם ואנשים מטופלים ועוד 50 שנהילדינו יסתכלו על זה ויגידו-בואנה איזה פרימיטיביים הם היו... אז מה שולי פה? אז אוקיי אולי בחרדות זה לא נפוץ, אבל דיברתי באופן כללי, והטיפול בADD וADHD הוא חלק מהעניין והאינפלציה בריטלין שהיום באמת יש הרבה עדויות שהוא מזיק מחולק בהמוניו... אז זה שולי??

אני גם לא מחזיקה יותר מדי מה-DSM

אני מדברת על פרגמטיזם, אם תרופות או טיפול אחר עוזר להתמודד אז למה לא? . אמרתי שבלי קשר לכת הזו אפשר לאמץ רעיונות כמו שהזכרת, כמו התנגדות לתרופות, או ערעור על ההגדרות הפסיכאטריות המקובלות. ואמרתי שחשוב לזכור ששום דבר לא דטרמיניסטי, זה שיש לך חרדה לא אומר שנגזר עליך כרת...

seaking

New member
מעבר לזה שהפתרון של הסיינטולוגים

הרבה יותר יקר... והרבה יותר שטותי.... אצלינו בפורום הייתה התקפה לפני מספר שנים, ולמדתי את הנושא קצת לעומק. אחד הפתרונות שלהם בהרבה מצבים עולה אלפי שקלים ונקרא אודיטואינג או משהו בסגנון. והמומחה so called עושה מה שנקרא בשפה המקצועית "שיקוף" כלומר חוזר על דברי המטופל. שיקוף אגב היא טכניקה אחת מיני רבות ומאוד יעילה אבל יש עוד הרבה...

seaking

New member
לי יש חרדת אינטרנט...

כשנרשמתי לתפוז לא פרסמתי שום פרט על עצמי... גם היום אני ממעט וכותב רק פרטים מקצועיים וכו. ומשתדל לא לתת חומר לכל מיני מנועי חיפוש שונים ומשונים, שהמטרה שלהם ללמוד את אופי השימוש שלך ולאסוף עליך פרטים
גם אין לי פייסבוק...

למעלה