כתבה די נכה, אין התייחסות לתאונותכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
הוא רוצה שתפרוש מקורס נהגי הרכבותאני מנסה לפענח
מה רוצה ממני המחבר... שאני לא אסע ברכבת?
וואי איזה באסה...הוא רוצה שתפרוש מקורס נהגי הרכבות
כנראה שהכתב מפחד לאבד קהל קוראיםכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
ממש טפשיכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
חבל להשקיע בכתיבהכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
אכן חבל שאתה ואחרים הגבתם לוחבל להשקיע בכתיבה
הכותב נלעג ביותר, ולא ניתן להתייחס לדבריו ברצינות. הרי הרכבת היא למעשה כלי התחבורה הבטוח ביותר, ואילו הנהגים בכלי הרכב היו מפנימים שלרכבת זכות קדימה על המסילה, לא היו כלל תאונות. פרט למתאבדים (כולל כאלו הרוכבים על אופנים לאורך המסילה ומחליטים ברולטה רוסית להחליט להיות גיבורים ולחצות לפני הרכבת), או כל מיני נהגי רכב כבד חובבנים שלא יודעים להעריך אם הם מסוגלים או לא לחצות דייק גבוה של מסילת ברזל, וחוכמולוגים אחרים. אם אני לא טועה, באף תאונה זו לא היתה אשמת נהג הקטר.
הגבתי לאישאש ולא לכתבלבאכן חבל שאתה ואחרים הגבתם לו
שכן הוא (כותב הכתבה???? לזה יקרא בכלל כתבה) הוא דביל מעוות במוחו. שטות מוחלטת, דמגוגיה במירעה (על משקל במיטבה). זה כאילו שאני אדבר על החוב של קבוצת כדורגל מסויימת אני אחשיב גם את כמות הגולים שהיא ספגה. או אם אני אדבר על החוב של חברת בזק לממשלה אני אזכיר שהמנכל שלה יש לו נעלים מידה 47 וזו מידה שיותר קשה למצוא בחנויות וזה מגדיל את הוצאותיו. ממש כך. אם הוא ישתפר ב-77 דרגות הוא יהיה דביל נבזה. כרגע מצבו חמור הרבה יותר !
לא היו תאונות קטלניות בבריטניה?כתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
יעקב צלאל שכתב את הכתבהכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
שיכתוב שזו דעתו האישיתיעקב צלאל שכתב את הכתבה
הוא אחד המתנגדים הקיצוניים ביותר לרכבת במדינת ישראל. לטענתו, אסור להשקיע שקל אחד ברכבת, ובקום זה להשקיע בעוד כבישים. כחבר וכעמית למקצוע העתונות, אני נפגש איתו לעיתים מזומנות, ופשוט איני נותן לו יותר לדבר עימי על רכבות. ברור מאוד שכתבה שלו לא יכולה להיות מאוזנת, והיא הבעת עמדה, שגם היא דבר לגיטימי.
מה לעשות שיש דעות לא לגיטימיותיעקב צלאל שכתב את הכתבה
הוא אחד המתנגדים הקיצוניים ביותר לרכבת במדינת ישראל. לטענתו, אסור להשקיע שקל אחד ברכבת, ובקום זה להשקיע בעוד כבישים. כחבר וכעמית למקצוע העתונות, אני נפגש איתו לעיתים מזומנות, ופשוט איני נותן לו יותר לדבר עימי על רכבות. ברור מאוד שכתבה שלו לא יכולה להיות מאוזנת, והיא הבעת עמדה, שגם היא דבר לגיטימי.
תגובתי לנושאכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
תגובתי לנושא
לדעתי הכתבה מסולפת מיסודה לטובת הכביש ובזה אין ספק. את מחאתי העברתי ליעקב צלאל בצירוף הודעה על הסרתי מרשימת התפוצה של האתר והפסקת חברותי באתר כקורא פעיל. כתבה מגמתית ביותר
קשקשן מתנשאכתבה מאוטוניוז
תגובתכם.....?
אין לו רכב צמודקשקשן מתנשא![]()
סביר להניח שמי שמדבר כך,יש לו בודאי רכב צמוד על חשבון הברון,ובזה הוא מרגיש בטוח. אז שיעשה מנהג קבוע, ויעזוב אותנו כל השבוע!!!
והוא עיתונאי רכב רציני ומיקצועןאין לו רכב צמוד
הוא לא שכיר של אף אחד.
עיתונאי רכבוהוא עיתונאי רכב רציני ומיקצוען
למרות שאני לא מסכים עם מי שכתב במאמר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.