כתבה טריה ב YNET

• פותח הנושא aa313
  • פורסם בתאריך

קלאמרי

New member
מתי זה יהיה בים!כול אחד הפך את הדיג מתחביב ל.

לפרנסה.פתאום כולם מתפרנסים מזה.

טרבלסי

New member
זה לא יקרה לא בים ולא בכינרת

זה כולה עוד חוק שהוציאו, כמו עוד רשימה ארוכה של חוקים שלא אוכפים אותם.

צודק אתה חכם עינייך בראשך.../images/Emo132.gif

הכל פה רק " למראית עין" והחוק קיים רק למי שמחליט בטובו לשמור עליו. מתוכננות עוד " שמורות טבע ימיות לאורך הים התיכון, הכל זה פארסה אחת גדולה וחירטוט של מינהל אדמיניסטרטיבי. אין אכיפה ולא תהייה כזו אין הרתעה ואין קנסות. מדינה שהיא רפובליקת בננות מושחתת סופה דיראון עולם. ואני אומר? יפה שעה אחת קודם.

gaichuk

New member
כן,אבל אתה אומר את זה מסיבה אחרת...

אתה אומר "יפה שעה אחת קודם" אבל זה לא בגלל שאתה פסימי אלא בגלל שאתה פשוט אנרכיסט...

קלאמרי

New member
מה אנרכיסט??לי ניראה שהוא רק פסימי והוא

צודק מאה אחוז!! ינשוף רוצה לימנוע אנרכיה כי זה מה שקורה היום בים! כול אחד עושה ככול העולה על רוחו וגם השילטון מיתנהג כך !הים סתם דבר שולי בישביל הרשויות מה איכפת להם ,מישרות יש פקחים יש משכורת יש ואף אחד לא עושה כלום!

טרבלסי

New member
כמו שהראו אתמול בחדשות

בכנסת רק יודעים לחוקק חוקים אבל בסוף כל אחד עושה מה בראש שלו. כמו למשל שהיה בכלבוטק עם העובדים שמשנים את התאריכים של היצור/פג תוקף על האריזות מזון.... ואת אפחד זה לא מעניין. בא הפקח של משרד הבריאות ופשוט העלים עין כי בטח הוא קיבל איזה כמה אלפיות מהצד, אז כבר לא מעניין אותו כלום.

קלאמרי

New member
יש פה פרדוקס -עם "הפורום" כי הפורום רוצה דוחו

דוחות תפישה של דגים והוא צודק!!!מצד שני אנחנו בתור דייגים רוצים לימנוע שואת דגים או לפחות זנים מסוימים אז ישלחו אותנו ל"תן לחיות ליחיות".לא !!!!בשום אופן שוב אומר על מנת להמשיך ולדוג חיבים גם לישמור על מחזוריות הדגים ולא להיכנס עם סירות עליהם ולישחוט אותם אז זה כבר תחביב או על הדרך פרנססססה!הדייג לא מבחין כי ברגע שיש כסף המשחק משתנה וטב שלא ניכנסו עליהם עם ספינות כי בסוף באמת נהיה כמו יפן.אם לא נישמור אנחנו ניכרות את הענף שלנו וחבל מאוד

רמי האן

New member
קלאמרי, אולי במקום כל הזמן

לבכות, למחות, להתמרמר ולתקן את העולם - תעלה איזה דו"ח דיג לשם שינוי?

קלאמרי

New member
אני דג אינטיאסים ראית דוח ממישהו שאתה רוצה

ממני זו הבעיה שאני מדברים עליה איפא יש דגים תגיד לי אתה!!! אנחנו מחכים לאיז נס שאולי יהיו חודש ינואר שיא העונה

אנארכיה שוררת כבר שנים רבות בים

ומי כמוך יודע. אני רק מיצר על כך, בה בעת שאני לא מאמין כלל לשינוי חיובי שעתיד או עשוי להתרחש במדינת היהודים החלמאית שלנו.

hili241

New member
פיקוח ימי עוד בדיחה מבית היוצר שווינגם בזוקה.

הסרט שוטר אזולאי היה מבוסס על הפיקוח ימי.

למעלה