כתבה בYNET

dinr

New member
אני ראיתי נסיגה ישר אחרי החיסון

הראשון בגיל שלושה חודשים. החיסונים ההיו משאירים לו גולות ענקיות בשרירי הרגליים שנעלמו אחרי כחודשיים. ואת החיסון המשולש כל כך פחדתי לתת לו כשנתתי רק בגיל שנתיים. החיסון הזה השאיר לו צלקת חומה על הרגל שנמצאת שם עד היום למזכרת.

vered73

New member
גם אצלכם היתה מוגלה? לנו זה לקח

4 חודשים להיפטר ממנה, ובסופו של דבר נשאר גוש אפור כמו של מתכת (כאילו שנעצו בילד עפרון והעופרת נשברה שם) ברגל. ליאורה מצרפת (כותבת בפורום הרפואי) אמרה שמצאה מאמר בצרפתית המעיד על כך שזה סימן לאלרגיה אפשרית לאלומיניום.

וגם אצלנו יש כתם חום והיתה רגרסיה

רגרסיה נוראת לשניהם- אחרי החיסונים של גיל שנה. ירידה בטונוס ונפילות אצל הגדול וחזרה לזחילה אצל הקטן- שלקח לו שמונה חודשים לחזור להליכה. הקאות רבות ורפלקס הקאה נוראי שהופיע עם חוסר תיאבון שנמשך זמן רב וכנראה גם כאבי בטן. דלקות נוראיות ובלתי פוסקות באוזניים ובריאות ופרכוסים אצל הגדול צהבת על העור. אצל הקטן לחצתי לבצע בדיקות דם והראו הפטיטיס חריף ולא האמינו לי שזה מהחיסון. בדיקת אולטרא סאונד הראתה כבד מוגדל אך לא הפטיטיס. ריור בלתי פוסק- סימן נוסף של הרעלת כספית העלמות מילים, ג'סטות, שפה ודיבור הופעה של סטימים ואובססיות שונות וטקסיות.. לא יאומן. מול העיניים שלי הילד הפסיק לשחק והתחיל לפתוח ולסגור דלתות במשך שעות.. העלמות של קשר עיין ויכולת לבקש. בכי בלתי פוסק ונרגנות נוראית. הפרעות שינה קשות (הרעלת כספית הורסת מנגנוני שינה ואת השינה העמוקה) ועוד ועוד. לקטן יש כתם חום מהחיסון של הטטנוס. לגדול יש בלוטות מוגדלות כרונית בצוואר וליד הראש.

vered73

New member
תלמה, את פשוט מדמיינת ../images/Emo8.gif

זה הכל בראש שלך, חיסונים, רעלים, מה פתאום?!?! הילדים שלך פשוט נולדו כאלה, הכי חשוב שלא תהיה בישראל מגפה של צהבת, שעלת ואדמת! הגיע הזמן להפסיק לקרוא מחקרים ופשוט להתחיל להקשיב למשרד הבריאות בארץ. הם הרי יודעים הכי טוב בשבילנו! המחקרים שאת קוראת הם בכלל לא מהיימנים, כנראה, לפי מה שדני אומר. הם לא שווים כלום. וזה שהילד שלי הפסיק לדבר? איזה שטויות! זה הכל בראש שלי, העיקר שהוא לא יהיה חולה וידביק אף אחד. אז מה אם הוא יסווג כמפגר? אז מה אם הסימנים הקלינים שלו מעידים על הרעלת כספית? אין - הכל בראש שלנו ונדמה לנו. המחקרים שלנו לא שווים כלום . ובכלל, קריירה שלמה של מחקרים רפואיים באוניברסיטאות ידועות בארהב לא שוות כלום כי הן מעיזות לטעון שהאוטיזם הוא לקות של המון מרכיבים. באמת, מה הם יודעים האמריקאים האלו... כלום! משרד הבריאות שלנו - "ה" סמכות. בואי נעמוד בפינה ונבוש לנו. איך יכולנו לחשוב שאנחנו יודעות יותר טוב ממדינה שחיה לפי המנדט הבריטי? נו באמת תלמה, עכשיו לכי ללוח ותכתבי 100 פעמים: יותר לא אקרא מחקרים שאינם משרתים את מטרות משרד הבריאות.

לדעתי אם אין הוכחה עדיף

להמשיך לחסן , להמשיך להרעיל את הילדים כי אין הוכחה מספקת שמשרד הבריאות מוכן לקבל ולהודות שהכן החיסונים הם טריגר הם חלק מבעיה . נו באמת ...... מי שרוצה להיות בת יענה שיהנה אישית לא מחסנת יותר אף ילד וכל הורה שיעשה מה שטוב בעניו.

vered73

New member
לצערי בגלל שמשרד הבריאות כלכך

דאג ללחוץ על האחות בטיפת חלב שתחסן את הילדים שלי, ורצוי גם מהטיפות האחרונות בבקבוק, ורצוי מהרגע בו יצא לאויר העולם, ויתרתי לחלוטין על הרעיון של ילד רביעי, שזה חלק מחלומות הנעורים שלי שלא אצליח להגשים. כך שאפילו לא אוכל להנות מהמעמד של למנוע החיסון. זה לא שאני מאמינה שזה הגורם היחיד, אבל לו היה ניתן לי המידע לא רק בדמות תכנית סנסציונית בטלויזיה, עשור כמעט, אחרי שהכרתי את בעלי, בטח לא היה במצב הנוראי שהוא היום. עזבו אותנו, או את התאוריות השונות. אבל הילדים, לא חבל על חיים שבוזבזו?

חחח אהבתי../images/Emo3.gif יצאת גדולה../images/Emo24.gif!!!!!

ורדושה את גדולההההה
תודה קטרין יקירתי
זה מאד מצער שהמידע הזה על נזקי חיסונים לא מגיע לידיעת הציבור. מאד מצער. זה יכול היה לחסוך את מאות המשפחות שעדיין לא יודעות שהן תגלושנה פה בעשור הקרוב. אין מצב... משרד הבריאות לא יפתחו את הפה. ההיפך- הם רק מגרדים סיבות ותירוצים כדי להגיד שאין קשר... דני... נו טוב.. חבל אבל זה מה יש...אתה באמונתך מאמין לרופאים.. חיסונים זה מזיק מזיק מזיק לילדינו!!! חבל כי אם הייתי מנסה גם את הפרוטוקול של הפורום השכן- אולי היית מופתע לטובה. ככה גם דיברת פעם נגד ABA והיית בטוח שגרינשפן זה הכי טוב.. טועים טעינו טעות... חשוב ומותר לנסות גם לבדוק דברים נוספים. זה עוד עלול לעזור לו..

למעלה