כתבה בעמוד הראשי

אם זה נסיון ליפות את המצב אז בהצלחה לך

וזה גם די מחזק את המחשבה של פרכוס כמשהו רוחני.. וזה לא.. זה נטו ניורולוגי/פיזי/גישמי לחלוטין. מעולם לא 'ראיתי' דברים בזמן התקף ואלוהים יודע שהיו הרבה. והאמת.. גם אם הייתי רואה הייתי מעדיפה שזה יבוא בצורה אחרת

לא הסכמתי עם האימרה שלך

שמי שחושב שנכנס בנו שד הוא שד בעצמו.. הוא לא שד והוא לא בנאדם רע.. פשוט אין לו את הידע והתובנה להבין מה באמת קורה לנו אז הדבר הראשון שעולה זה שזה לא-טיבעי..

ליאורה39

New member
מכורה לפיתוי את לוקחת את זה מאוד אישי

וממש אין לי כוונה כזו וגם לא ליפות רק להסביר . וברור שהיום ידוע שאפילפסיה זה קצר ולא שד גם מי שלא קרוב לנושא , לא חושב כך . ואם תקראי מה שכתבתי תראי שדיברתי על לפני כמה דורות ולא על היום , בתקופה ההיא חשבו גם שנשים שמגלות עתיד , יכולות לתקשר וכדומה הם מכשפות והיו שורפים אותם באש . וכל אחד זכותו להביע את דעתו היא לא חייבת להיות מוסכמת , כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת . ואני רואה את הפירכוסים כיכולת לראות דברים נסתרים , אני לא חושבת שזו מחלה נוראה ברור שהיא לא קלה אבל יש דברים יותר גרועים . ובסה"כ מי שיש לו אפילפסיה חיו לא ורודים ולא הכל הולך בקלות ויש הרבה קשיים אבל בעצם למי לא ? אז לא לקחת אישי ואין כוונה לפגוע באף אחד וגם לא להצתדק. שיהיה רק טוב

ליאורה39

New member
מכורה לפיתוי אני לוקחת את המילים שלי בחזרה

לגבי את לןקחת באופן אישי , קראתי את מה שכתבת שוב וראיתי שזה נכתב לא ברוח שחשבתי אז תתעלמי .

אני האחרונה שתשלול דעות שונות משלי

אני רק אומרת שהדעה שלך לגבי פירכוסים ממש לא שונה מהדוגמאות שאת מביאה..(שנשים מסויימות נחשבו למכשפות וכו'..).

קאלברו

New member
ושנשים חכמות הן מכשפות

ושכדור הארץ שטוח. בכל זאת מתגעגעים לתמימות?! תודה על החיזוק. מסתבר שאנחנו נורמלים. או לא נורמלים. כמו כולם. הלוואי והראשון יהיה היחיד.

קאלברו

New member
תודה

לא היו לי שום כוונות כשכתבתי את הקטע חוץ מ"לפרק" את המתח שנשאר לי מהאירוע. אבל אני כן שמח שזה נוגע ומטלטל. בשבילי זה סימן טוב. חיזקת.

היי רותם

אני שמחה שנכנסת לפורום שלנו ! ויותר מכול אני שמחה שנתקלת בסיפור אהבה ולמרות גילוי המחלה לא עזבת אותה. אני יכולה לספר לך שהיה לי חבר אהבה גדולה שהיה רואה אותי בהתקפים (טוני קלוני- אשר כללו פרכוסים אובדן שליטה על סוגרים- כול הדברים הלא נעימים) הוא היה מקלח אותי אחרי כול התקף ונשכב לצידי עד שהיתי נרדמת ומתאוששת וסועד אותי בכול. בעלי כיום, נתקל פעם ראשונה בהתקף בצורה הקשה בבית חולים בהריון שלי שכול הרופאים היו חסרי אונים וכמעט איבדו אותי ואת בנותי. עד היום בעלי חושש מאובדן שלי למחלה. ומפחד מהמחלה. היו בחורים בעברי שעזבו אותי בגלל המחלה. מיותר לציין שאני מאוזנת ומתפקדת בצורה מלאה. אבל בשיחות אם שני בני זוגי הרציניים לצידי החוסר האונים שהם עומדים מהצד ורואים אותי בחולשתי לא היה להם קל. אני תמיד סיפרתי והכנתי אותם מה לעשות שיגיע רגע של התקף . אלו ההנחיות שאני נתתי למשפחתי ובני זוגי 1. להניח לה! כול מגע (אפילו שזה הרצון הכי גדול שלך, רק מעורר את מערכת העצבים ומגרה אותה ועלול להאריך את משך ההתקף) 2. להרחיק חפצים שעלולים לפגוע ! 3. בשום מצב לא לדחוף שום דבר לפה!!!! לא יד, לא מזלג/כפית/כף או את הסרוויס החדש של האמא שלה שאתה מת לזרוק לפח
, לא עץ..... אין סכנת צניחת לשון בהתקף! אלוהים כמה מכות שאני חטפתי מאנשים (לא מספיק שפרכסתי הם היו בטוחים שעוד כמה סטירות זה בטח יעיר אותי
) בזמן התקפים שקיבלתי מחוץ לבית, בגלל בורות, שפכו עלי קולה, מים , קפה למזלי פושר מכול הבא ליד.... 4. כן לשים לב לנשימה צבע פנים וכדומה (הכחלה....) 5. כן לעקוב אחרי זמן התקף, מעל 5 דקות או במצב שיוצאים מהתקף אחד ולאחר מספר דקות נכנסים להתקף נוסף ישנה סכנה של מצב של סטטוסאפילפטיקוס (הערה- זהו מצב נדיר ) ואז רצוי להזמן עזרה רפואית !!!! צריך לפנות דחוף לבית חולים. בכול מקרה בהצלחה בקשר לך ולחברה שלך!!!! ובריאות ואושר לבחורה

חייםלוי

Member
מנהל
מזל שהקפה ששפכו עליך היה פושר ../images/Emo6.gif

רק לחשוב על השטויות שאנשים עושים.

היי חיים

לקח 3 שנים לאבחן אותי בגלל טמטום של נרולוג! מתוכם גררתי שנה בצבא אשר בהם סבלתי מהתקפים מרובים ברחוב. כול פעם שהייתי מגיעה לבסיס קבוע הריצו הימורים (אני בעלת חוש הוור מפותח) באיזה צבע אני אגיע וכמה רטובה אני אהיה. מיותר לציין שבתיק שלי היה סט מדים להחלפה. יש לי קוריוז נוסף - התנדבתי בעברי למד"א והגענו לבית של בחור אפילפטי הוא נכנס להתקף. הוריו החליטו לתת לו פטיש של שניצילים חשבו שזה יעזור לו לצאת מההתקף.
אנחנו היינו בהלם הצוות. הסברנו למשפחה בעדינות מה צריך לעשות בזמן התקף. כשיצאנו משם אמרתי - לח'ברה ,נו למה לא נתנו לו גם שניצלים שידפוק אותם במהלך הפירכוס זה מעולה. הבורות אפילו בקרב המשפחה לפעמים מדהימה!!!!

חייםלוי

Member
מנהל
מסתבר שהמציאות עולה על כל דימיון

לפי הסיפור שלך על פטיש השניצל השד נכנס בהורים. את הרעיון לדפוק את השניצל תוך כדי פרכוס צריך להפוך לסטארט אפ. להעסיק חולים בהתקף כדופקי שניצלים

ruthty

New member
../images/Emo46.gifהי

בטח שאתה לא חש כך בכלל היות ואתה רק רואה את הדברים מהצד יש כאן חוסר ידע רב וגם חוסר רגישות זה מאוד אכזרי לתאר את זה בתור המרקדת או המפגרת אתה יודע בילדותי חשבו שזה פיגור שיכלי דע לך כי רוב חולי האפילפסיה הם אנשים נבונים בעלי אקיו גבוה ואין זה נאה לכנות אותם מפגרים יש לי כעס רב היות ואנו נלחמים שהחברה תקבל אותנו כפי שאנחנו.

../images/Emo10.gifתגובה לכתבה

גם אני הגבתי מיד כשראיתי אותה זה ממש מגעיל להתיחס לנושא בצורה כזו

למעלה