כתבה בנושא "קווים"

NYMets Man

New member
אלירן,

אתה לא יודע לקבל דעות מנוגדות לשלך? תשמע, לא כל מי שלא בדעה שלך הוא עובד של קווים מה לעשות, יש גם כאלה שלא חושבים שאתה צודק, שחושבים שאתה מגזים, שחושבים שהפעולה שלך לא מוצדקת... אני לדוגמא! בתחילת הדרך האמנתי בך, חשבתי שתשנה משהו, אבל לא. היחסים היחידים היני הם יחסים של לקוח - נותן שירות, בדיוק כמוך, או כמו אחד אחר שמחזיק בדעה שווה בנוגע לענין מה שאומר שהדעה שלי שווה בדיוק לשלך ואני חושב שהמאבק שלך הפך מזמן ממאבק לגיטימי למלחמה מטומטמת וחסרת פשרות אני נוסע בקווים בדיוק כמוך, וכן, לפעמים יש איחורים (לפעמים), אבל בחיים שלי לא נתקלתי בנהג שמבצע עבירת תנועה חמורה כמו שזאת שאתם מתארים שקוראת "בכל נסיעה" בקיצור, שיהיה לכם בהצלחה את התמיכה שלי (ושל עוד הרבה אנשים) אתם לא תקבלו ואלירן, איך אומרים, ברוך הבא לעולם האמיתי... אתה נחמד והכל, אבל לא כולם איתך... ליתר דיוק, הרבה לא

מיכל שב

New member
אני בהחלט מסכימה איתך

(שניר, זה מתחיל להטריד...) אני חוזרת ואומרת שהסיפור הזה מתחיל להראות כמו רדיפה. אני לא אומרת שחברת קווים פועלת כראוי, אבל נראה לי שיצאו כאן מפרופורציות. אני אשמח מאוד לראות גם את תגובת חברת קווים לשרשור הזה.

NYMets Man

New member
הם לא יגיבו

הם הגיבו כשהמאבק נראה כמו מאבק אמיתי, מאבק בוגר ומאבק צודק היום המאבק הזה הפך לרדיפה של כמה ילדים קטנים (כנראה כי מי שמנהל אותה הוא ילד... בכל זאת) ומשהו שהם יודעים (בתור אנשי מקצוע עם נסיון) שלא יניב שום תוצאות... לכן אין להם טעם אפילו להתעסק בחרא (סלחו לי) הזה

מיכל שב

New member
אני לא מסכימה איתך

(איזה הקלה לחזור לעצמי
) לא חשוב אם מדובר בילד, נער או גבר שמנהלים את המאבק, אבל כאשר מדובר בהשמצות לכאורה, בעבירות לכאורה על החוק, בהכפשה לכאורה של עובדים, כן יש מקום לקבל תגובה מהם. והנה דבר נוסף (שלא קשור ישירות לדברים שלך) - הפורום הזה מעודד כל פעילות שקשורה לשיפור איכות החיים של תושבי העיר, אבל אנחנו לא ניתן יד לפעילות אלימה כלפי אף אחד.

Octavarium

New member
אהועעאהועעהואעהוהאעוהא

לא חשוב עם מדובר בילד, נער או גבר? מצטער לומר לך אבל גם על גבי הפורום הזה ראיתי וסבלתי מאפליות קשות על רקע גיל... ואני יודע שככה זה גם בכל מקום אחר... הכל דיבורים פה אני לא רוצה לחזור לאותו ויכוח... אבל אל תדברי שטויות בבקשה

harhanegev

New member
../images/Emo41.gif בבקשה:

את זה לא אני כתבתי ושימו לב, התשובה לא ממש מתייחסת לפניה של הלקוח. שימו לב גם לכל אלה. וזה רק מדגם קטן.

FenifoX

New member
שמעו

כל הקטע הזה של העבירות תנועה של הנהגים הוא מקרה יחיד שניפחו אותו יותר מדי. אני חושבת שצריך להתמקד בעיקר ולא להפוך את הדבר הזה למשהו ילדותי חסר בסיס כי אז זה יאבד ממטרתו. בתכלס, אני יודעת מניסיון אישי שאוטובוסים לא מגיעים בזמן. בחצי שנה האחרונה אני מאחרת קבוע לבית ספר ולא משנה מתי אני יוצאת מהבית. זה מעצבן. יורדים לי ציונים בגלל זה ואין לי מה לעשות.. כבר כמה פעמים קרה שהאוטובוס יצא ב-5, 10 ואפילו 15 דקות איחור מהתחנה המרכזית! המקום שבו שעת היציאה היא קדושה, ואני רצינית. אז אני כן בעד המאבק וכן מתה שהם יעופו מפה על איזה זילזאל. מה שאני אומרת בשורה התחתונה הוא שתוותרו על הטיעון הזה של העבירות תנועה, כי גם אם זה נכון זה נשמע מופרך והופך את כל המאבק לילדותי ולא רציני.

liorhikri1991

New member
בשביל להגיע בזמן לבית ספר

אני יוצא שעה וחצי קודם ויש פעמים שגם בזמן יציאה כזה אני מאחר

danieli rose

New member
טוב תקשיבו.

אני נוסעת מהדר גנים לעמל ב' כל בוקר - מה שאומר 98 של קווים או 92 של דן.. ויצא לי כבר כמה פעמים שדווקא דן איחרו... שיש להם שעת יציאה קבועה מהשכונה עצמה והקו הוא לא סיבובי... ובזמן שחיכיתי ל92 של דן עבר 98... הרבה פעמים באתי לתחנה ולא חיכיתי יותר מ10 דקות ל98 והכל היה סבבה ומגניב קורה פה ושם שיש איחורים.. תהיו הגיוניים.. יש תנועה! הכביש לא סטטי או משהו יש תנאים שמשתנים מיום ליום ומשעה לשעה וקורה שיש איחורים. ככה שסה"כ למדתי להסתדר עם קווים... ככה אני מאמינה גם רוב הנוסעים.

לא יודעת מה איתך אבל אני מחכה הרבה

בדרך כלל למרות שהשתפר קצת לאחרונה.. אבל יש נהגים שלא יודעים לנהוג , ונוסעים לאט :\ יש לי גם כרטיסיה של דן ואני עולה ולא מאחרת... אבל כשאני מחכה ל98 אני מאחרת בדרך כלל

danieli rose

New member
הגיוני

תלמידים נוטים פחות לעלות על דן...כי על זה אנחנו משלמים מכיסנו הפרטי, ולעומת זאת הבצפר מממן לנו את הכרטיסיות של קווים..:)

מיכמיך3

New member
לגבי הכרטיסיות....

לא לכולם הבית הספר ממן את הכרטיסיות, אפילו אם זה של קווים.

למעלה