כתבה בנושא "קווים"

harhanegev

New member
לגבי "התנשאות":

ההודעה אליה הגבת שטענה כי אני כביכול "מתנשא" לא היתה התנשאות כלל, אלא בסך הכל תגובה צינית למי שקורא לכמעט כל משתמשי התחבורה הציבורית בפתח תקוה בשם "ילדים מפגרים".

NYMets Man

New member
אתה קראת לעצמך "ילדים מפגרים"

לא אני ולא אף אחד אחר השתמש במונח הזה כלפיך או כלפי מישהו בכלל אתה כנראה בנאדם משועמם ודכאוני שסובל מרגשי נחיתות...

harhanegev

New member
כן אדוני הפסיכיאטר !

אולי גם תשלח אלי את חוות הדעת המקצועית שלך ביחד עם אוטובוס של קוים שיקחו אותי לאישפוז פסיכיאטרי, יחד עם כל שאר האנשים שלא חושבים בדיוק כמוך ?

eliran0401

New member
../images/Emo70.gif זהו מאבק רציני מאוד

למאבק זה שותפים כל ועדי השכונות בעיר, ראש העיר וחברי מועצת העיר, ועד ההורים העירוני ופרלמנט הנוער, נוספים להם אנשים רבים ובתי עסק התורמים לפעילות זהו מאבק רציני ביותר. אנחנו נאבקים בכל כוחנו על מנת להביא לטובת התושבים ולטובתנו, לא יעלה על הדעת שחברה שנמצאת כבר 10 חודשים בעיר עדיין נתקלת בחבלי לידה, בטח ובטח כאשר בעיות אלו זהות לתלונות של תושבים רבים מאוד מערים אחרות בהן פועלת חברת קווים. חברת קווים היא חברה ממש לא רצינית מבחינתי, חברה מניפולטיבית ושמה את לקוחותיה ללעג. היא גורמת לנו עוול קשה. לידיעתך-אנשים רבים מועמדים לפיטורים מפני שהם מאחרים באופן יומיומי לעבודתם בעקבות איחורי האוטובוסים, ואל תגיד לי שיצאו יותר מוקדם, כי רבים מהם לוקחים את האוטובוס הראשון, שמאחר לצאת. רצו להתחיל את הלימודים בשעה 9 בגלל שחצי מהתלמידים היו מאחרים לבתי הספר, עתה אנו ממתינים שעה וחצי-שעתיים לפני תחילת הלימודים, כך שצריך לקום 3 שעות לפני תחילת הלימודים, למה? עתה אנו מבקשים משר התחבורה-אל תתן להם להמשיך לעבוד בעיר! אלירן היקרי

bft02

New member
חחחחחחחחחחחח

זה לא יסתיים בזה! זקנים עוד יידרסו פה!

צביקוש23

New member
ידידי הפעם ממש ממש הגזמת

ומנהלת הפורום מתבקשת להתחיל להגביל את הודעות כאלה! הדברים שאתה אומר כבר מעבר לכל פרופורציה וגובלים בלשון הרע ! גם ההורים שלך וגם כל נהגי הרכבים בארץ עוברים עבירות תנועה כל יום כל שעה! תפסיק כבר לבלבל בשכל אם הנתונים הקיצונים המופרזים וההזויים שלך! לקחת את הענין הזה יותר מדי קשה ומרוב שנכנסת לתוכו אתה הוזה דברים ומנפח דברים מעבר לכל פרופורציה הגיונית נכון שנהגי קווים לא הכי צדיקים בעולם!! אבל לבוא ולהגיש שאתה מפחד בכל נסיעה? שכולם עוברים באור אדום? זה לשון הרע זה עבירה פלילית וזה הזוי לגמרי אני מתפלא על מנהלת הפורום שלא מגבילה את ההודעות האלה

liorhikri1991

New member
בוא תנסע איתי ותראה אם אתה לא מאמין

הנהגים נוסעים כמו מטורפים בעיקר בקו 24 וחושבים שהאוטובוס הוא מטוס-רוצה סיפור יום אחד אנחנו נוסעים עם קו 24 ברחוב פינס והכביש היה ריק לכיוון בית רבקה,הנהג נסע נראה לי על 100 קמ"ש ועצר באמצע הצומת וחסם נתיבים אחרים של כלי רכב בזמן שעצר ב"אדום"-הוא עצר באמצע הכביש זה נקרא לעצור באדום. יש לי עוד הרבה סיפורים גם שהאור כבר אדום והנהגים ממשיכים לנסוע. אני עוד לא מדבר על נהג שהלך כמעט מכות באמצע נסיעה עם אדם,או על נהגים שנותנים לנו לעמוד 5 דקות בשביל שיכרטסו לנו בכרטיסיה

מיכמיך3

New member
רציתי להוסיף משהו בקשר לקו 24

אני לא יודעת אם זה אותו הנהג כל יום אבל משבוע שעבר אני כל פעם רואה את קו 24 עובר ברחוב קק"ל ומסתובב לרוטשילד, או במילים אחרות משנה את המסלול שלו. אני שאלתי ילדים מהכיתה שלי, שנוסעים בקו 24, למה הוא משנה את המסלול שלו, אז הם אמרו לי בגלל הפקקים בפינס הוא נכנס לרחוב קק"ל. ואם אני לא טועה אסור לו לסטות מהמסלול שלו אלא אם סגרו כביש כלשהו מהמסלול שלו.

harhanegev

New member
לא רגשי.

אני פשוט מסתכל על המציאות. אבל אולי באמת צריך לשלוח את כל מתלונני פתח תקוה לבי"ח גהה (באוטובוסים של קוים) ובכך תיגמר הבעיה ושלום על ישראל (וגם על הורן וגם על לייבוביץ')

liorhikri1991

New member
לפי כתבת ערוץ 22-נהגי חב' קווים עוב

עובדים 16 ואף 20 שעות ביום כל יום-כך חשף ערוץ 22. עפ"י חוק מותר לעבוד רק עד 12 שעות ביום-ואז חייבים להיות 12 שעות מנוחה, כלומר-12 שעות עבודה (מתוכם שעתיים מנוחה) ב-24 שעות. תודה, אלירן היקרי

liorhikri1991

New member
אוסיף רק, כי נהג שעובד

על הכביש המון שעות, ובשכר זעום כמו שלהם-הוא נהג מדוכא. נהג שנוסע 16 שעות רצוף-ללא מנוחה-הוא נהג שיכור, נוסע בסטלה. לא פלא שהם לא שמים לב לאור אדום (לא כל הזמן), או כמעט דורסים אנשים (לא כל הזמן), או עושים תאונות מרובות. גם לא פלא שהם ממורמרים, ומקללים ומתחצפים לנוסעים. אלירן היקרי

harhanegev

New member
עם 19.35 שקל לשעה,

לא פלא שחלק גדול מהנהגים שלהם הם נהגים שכמעט אף חברה אחרת לא היתה מקבלת לעבודה (אמרית בכוונה חלק גדול, כי בהחלט יש בחברת קוים לא מעט נהגים טובים ומשובחים שאינם אשמים בטמטום ובהתנהלות המגעילה של אלו שמעליהם)

gold ayelet

New member
מתחצפים לנוסעים? בדיוק להפך

בגלל כל הרדיפה הזאת של קוים, אנשים חושבים שיש להם את הזכות לצרוח על הנהגים ולקלל אותם, אף פעם לא נתקלתי בנהג שהתייחס לא יפה לנוסע -תמיד הם מבליגים. אתם סתם מחפשים אותם ! אני יגיד דוגרי , אני חוזרת פעם בשבועיים הביתה ורק אז אני נוסעת בקווים- ואני בודקת באינטרנט את השעות ולא הם לא מאחרים ! והאוטובוסים רחבים ונוחים ונקיים לא כמו של דן- ואני בטוחה שהשירות של דן לא היה יותר טוב שלא נדבר על המחיר- אז דיי

eliran0401

New member
כמה קיבלת מ"קווים" כדי שתשבחי ותהלל

כמה קיבלת מקווים בכדי שתשבחי ותהללי את החברה? אני לא נתקלתי באדם אחד, עם כל האנשים שפגשתי שכ"כ אוהב את חברת קווים, ואת באה ומהללת? לדעתי זה רק תשלום.... ואני לא הסכמתי לקבל מהם את זה, להוכחה: http://www.local.co.il/petah-tikva/showItem.asp?articleId=2418

Octavarium

New member
אתה מתחיל להגזים!

אתה חייב להתחיל להפנים את העובדה שלא לכולם רע עם קווים... הנה קבל עובדה מעניינת.. אני כל בוקר יוצא חצי שעה לפני הזמן שאני מתחיל מהבית ומגיע בזמן! עוד עובדה מעניינת: כשאני נוסע עם אוטו לבצפר אני יוצא באותה שעה ומגיע באותו זמן

Octavarium

New member
אהה כן... קבל עוד איזו עובדה

בחיים לא ראיתי נהג קווים מעורב בתאונה שבאשמתו בחיים לא ראיתי נהג קווים עובר עבירת תנועה בחיים לא פחדתי לעלות לנסיעה עם קווים

למעלה