כתבה בנושא "קווים"

היום היה לי מקרה איתם

אני מחכה ל-53 לספורטן הנהג כמעט ברח ובסוף הוא עצר לי לא בתחנה כי רצתי ושאלתי למה הוא לא עצר והוא אמר שהוא לא הבחין בי :S

liorhikri1991

New member
הנגים האלה ממש עיוורים

גם הם ממש "לא רואים" שהאור אדום ברמוזרים-לכמה תאונות הם גורמים,כל פעם שאני עולה לאוטובוס אני מתפלל שלא תהיה תאונה

די איזה זיוני שכל אלוהים.

אני מצטער, אני יודע שזה לא נחמד להגיד וזה. אבל להגיד שכל פעם שאתה עולה על האוטובוס אתה מפחד שתקרה תאונה זה כבר מוגזם. זה כבר גובל בלשון הרע. אז בגלל שראית שאיזה נהג אוטובוס אדיוט אחד עבר באדום זה אומר שכל הנהגי אוטובוס עושים את זה?! זה אומר שההורים שלך והרבה נהגים אחרים בכביש דווקא לא עושים את זה?! אם אין לך איזה נתון סטטיסטי שאומר שנהגי אוטובוס ובייחוד נהגי קווים הם אלה שגורמים לתאונות דרכים ועוברים ברמזורים אדומים - תפסיק לשלוף משפטים מהמותן ופשוט אל תקשקש. בחייך...

harhanegev

New member
אסף היקר,

אני מבין שכולם טועים ורק אתה (ודובר חברת קווים) צודקים. כולם הוזים ומדמיינים, ורק אתה והוא רואים את המציאות. אם 99% (לפחות) מתושבי פתח תקוה כל כך שקועים בהזיות, מה דעתך לאשפז אותם בבית חולים גהה ?

liorhikri1991

New member
צודק!

בכל נסיעה שלי באוטובוס של חברת "קווים" הנהגים עוברים באדום!

מיכל שב

New member
אני מודה שגם לי הנתון הזה נשמע

תמוה
אם זה כך ובכל נסיעה הנהגים נוסעים באדום, אז הגיע הזמן להגיש תלונה למשטרה. יש לי תחושה שהדבר הפך במקום מסויים לסוג של רדיפה אחרי חברת קווים. כמי שנסעה שנים בתחבורה ציבורית וכמי שנוסעת היום לצידם של אוטובוסים ברחבי העיר וגם מחוצה לה, נתקלתי במעט מאוד מקרים בהם עברו הנהגים על חוקי התעבורה. קשה לי להאמין שחברת אוטובוסים תעסיק רק עברייני תנועה כנהגים. האם אתה נוסע עם נהגים קבועים? אולי הם הבעייתיים?

מיכל שב

New member
אם מדובר באותו הנהג

אז יש מקום להתלונן עליו בחברת קווים ואפילו במשטרה

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאבק רציני בתחת שלי חבורה של ילדים זורקים לאוויר האשמות חסרות בסיס...

harhanegev

New member
ילדים מפגרים בני 50 ובני 60

שמחכים שעה ורבע בגשם השוטף לאוטובוס שאמור להיות כל 20 דקות. ממש מפגרים. צריך דחוף דחוף לשלוח אותם לבית ספר לחינוך מיוחד.

בואנה, סעמק, בנאדם, חלאס להתנשא!!

ולא יודע מה איתך, כל פעם שנסעתי בקווים (שזה לא יוצא הרבה יותר מדי) הנהג לא עבר בשום אדום, הבעייה היחידה הייתה שמחכים לו הרבה זמן, זה הכל, שום אדום ושום נעליים.

הסגנון שלי?

להגיד לבנאדם להפסיק להתנשא מעל חבר שלי? זה הסגנון? סבבה, תמשיך לזרוק דברים לאוויר כמו אידיוט וככה גם יתייחסו אלייך.

harhanegev

New member
מי שנוסע בתח"צ

יודע ומכיר את המציאות בשטח. הדמגוגיה של דוברי חברה כזו או אחרת לא תשנה את המציאות. אל תקשיב לי, אני לא גר בפתח תקוה. תקשיב לתושבי פתח תקוה במשתמשים בתח"צ, ותשמע בעצמך מה הם אומרים על המצב.

מה אכפת לי מדוברי החברה?

אני יודע מהנסיון שלי נסעתי כמה פעמים על רשת 'קווים'. ובד"כ הם באמת לא מגיעים בזמן, נכון, זה ידוע, ועם זה לא התווכחתי, אבל איזה שטויות זה מי שאמר שעוברים באדום, כאילו, מה, אולי הם גם חותכים על פס לבן ונוסעים על מדרכה?? מה, מה!! נסעתי ובחיים לא קרה לי את זה, להפך, ראיתי יותר נהגים פרטיים שגונבים רמזורים ואז פשוט עוצרים באמצע הכביש ותוקעים את הרמזור הנגדי. העובדה שהם מאחרים, אף אחד לא מתווכח עם זה, אבל יש הבדל בין להגיד נתון אמת, והוצאת דיבה.

harhanegev

New member
ובכל זאת אתייחס רק לנקודה אחת :

אני לא דיברתי על מעבר באור אדום. מי שהזכיר מעבר באור אדום הוא האחראי למילים שלו, ולא אני. אני אחראי למילים שלי.

סבבה, צודק, טעות שלי, אני מצטער.

אבל, הגישה שלך היא זו שלא לעניין, אתה עונה להכל בהתנשאות יתרה, אז תבדוק את עצמך לפני שאתה מעיר לאחרים.

למעלה