כתבה במעריב!

Benja GiRl

New member
סליחה נילי, אני תמיד מחליפה ביניכן.

אני פשוט לא מבינה למה את תוקפת אותי.. אם את חושבת עליי משהו את יכולה לשלוח לי מסר ולא לרצוח אותי בפומבי

קארין14

New member
אנשים...

נכנסתי למעריב באינטרנט...ואני לא מוצאת את הכתבה..משהו יכול להגיד לי איפה?

זאת נילי! ואני תוקפת אותך כי....

זה נורא מעצבן אותי שקוראים לו ככה!! לפחות דיאגו מחזיר תשובה למעריצות! ואם את היית רואה מישהי שנראית טוב שמשאירה לך תטלפון בתוןר בן גם את היית מצלצלת!

ברקודית

New member
גרררררטל.. האנזל! סבבה כנסי..

אולי תשני אצלי היום אחרי הגן? יו השיער שלי נראה נורא!!!! הראסטות בחצי הימני של הראש שלי פשוט מעוותות והן עומות כזה... יאייקס!! גזרתי את התמונות של ברה מהעיתון של קטנטנות והדבקתי על הקיר ליד התמונה של תום - אני מתגעגעת אל החמור הקטן.. אהההה תורידי את השירים הבאים למחשב שלך: אינפקציה - זכוכיות אינפקציה - אציטון (הכי אהוב עלי) אינפקציה - בקבוק עלי (זה מדליק זה "יענו" מזרחי ויורד על ערסים) וכמו שאמרתי לך 10000 פעמים.. זה הנייד של אבא שלי אסור לי להוריד מסנג´ר!!!!!

יש לך תמונה של ברה סמייל ??

קולל לא ראיתי! בעעעעע אני לא יכולה ללכת לגן כי... אני לא משיגה את ההורים שלי! ואין מי שייקח אותי! והם לא יתנו לי לצאת לבד גם אם אניא שיג אותם! בוווווו !!!! מחר אני אבוא מבטיחההה!!!!! יאללה תקלטי שאני לא יכולה להוריד שירים בעבריתתתת בקאזה!!!!!!! חחחחחח טב תהני בגן! מברה!

ברקודית

New member
אוף איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הבעיות של המחשב הרוסי הזה שלך?? מה נתת לדמבו להשתלט עליו? אררררררררררררררררררררררררררררר אני יוריד מסנג´ר עד שאבא שלי יבקש ממני להוריד

La Chiquitita

New member
אתם טיפשים או משו?

אמא שלי קראה את זה ושאלתי אותה מה היא חושבת אז היא אמרה שאין לה בעיה שאני אראה את זה.. כי היא יודעת שזה לא מציאותי כל הדברים האלה.. שמישהי תעשה סטרפטיז בבצפר?????? נו באמת.. אמא שלי אפילו אמרה שהיא חושבת שהסדרה דווקא חמודה

BiLlAbOnG2

New member
נכון את צודקת אימא שלי לא ראתה

את הכתבה אבל מי היה שואל אותה אם אתם שואלים אם לראות סדרה אז זה אומר שהרוב ילדים קטנים

La Chiquitita

New member
זה סדרה לעזאזל!!!!!!!!

היא אמרה לי שהמציאות זה אלכוהול, סקס ונשיקות והכל!!! מה כל כך נורא בזה?????? חלק מהסדרה לא מציאותית.. חלק כן.. החלק של החיים כן.. מה אכפת לה שאני אראה מישהו שעומד לשכב ואז לראות אותו בבוקר בלי חולצה? מה זה כל כך משנה???????

G@T

New member
איזה פיגור................

ההורים שלכם באמת שמים על זה ?!.... כאילו ניצן התחילו להרצות לך על המציאות??... זה ברור שהעיתון מגזים תמיד יודעים את זה וההורים יודעים שכיום הילדים יודעים הכל....רואים סרטים 17+ וזה, אין סיכוי שיאסרו עליכם לראות אם אתם כל כך מצפים לזה!

למעלה