כתבה במעריב!

כתבה במעריב!

אתמול הייתה כתבה במעריב במוסף סופשבוע כתבה של 4 עמודים עם תמונה מהממת של ארבעתם{קמי לו פלי בנחה} תמונה קטנה של קמי ותמונה קטנה של לו ציטוטים שהעלו לי את הסעיף למרות שהם נכונים *הנאיביות של ילדי בית היתומים שהייתה מסודות הקסם של הסידרה ההיה,הוחלפה בחומר שמוכר לא םחות טוב:סקס *המלבישה על לואיסנה:בין לילה היא הפכה לאיה והיה לנו קשה להמשיך להציג אותה ילדה עכשיו אפשר לראות איךבאמת הגוף שלה נראה *כריס מורנה-בסדרה רובם בתולים בל במציאות רוב בני ה-15 כבר לא ציטוט של נרכוסות שממע העלה לי את הסעיף- *קשה יותר לשלוט על המעריצות הבנות אומרת וספה{שאין לי מושג מי זו} מי שחש זו על בסקר היה דיאגן גרסייה מי שנחשב על הסט למלמ גיבסון ובר הפעם לשחק את מרכוס החנון הממושקף של הכיתה שמנסה להרשים את מריצה בעזרת פירסינג זגבה. לפני כמה שבועות הוא מספר שיצאתי מהאולפן כמה בנות הורידו לי את המכנסיים ונגעו לי בישבן חיבקו אותי וזה היה מצחיק. *מעריצות שמשאירות מכתב ומבקשות שאני יתקשר אני מתקשר רק אם הן משאירות תמונה סוף! וזה מה שממש עיצבן אותי הציטוטים האלה אבל ממש בקיצור והכי חשוב תרחיקו מההורים שלכם את הכתבה הזו היא לא בשבילם!כתוב שם רק דברים בשביל שלא ירשו לנו לראות את התוכנית הזו! וחלק קטן מן הדברים האלה כתוב לכם למעלה שיר

Benja GiRl

New member
תגובה זועמת!!!!!

ארררררר זה ממש מרגיז אותתתייייייייייי הנה הדברים שהרגיזו אותי (אלו שאני זוכרת D-:) המממ מרקוס הוא ל-א המל גיבסון!! אלא בנחה
.. מה עוד היה? אהההה הקטע הטיפשי שהוא אומר שהוא מחזיר טלפון רק לבנות שמשאירות תמונה??? יופי שלא.. איזה ססנננוווווובבבבבבבבבב והם לא בתולים מגיל 15???? למה שהם בכלל יספרו לה... שאלה לדיון!!! האם לפי דעתכם בנחה בתול??? אני אתן סיבות למה כן ולמה לא.. כן: הוא תמיד אמר שהוא אף פעם לא היה מאוהב, סיבה שדי חשובה.. הוא תמים כזה, "אל תעשנו, אל תיקחו סמים, תזכרו שהאהבה היא הדבר הכי חשוב.." לא: גם כי אמרו שהרוב מגיל 15.. יש מליון בנות בעולם שחולות עליו.. בטוח היה לו קטע עם אחת.. הוא מפורסם.. ומפורסמים נוהגים להקדים הכל.. כי הם כבר בוגרים יותר.. גם כשהם צעירים..

Tinkerble

New member
אני אתן לך סיבה למה הוא לא!

הוא בן 18! הוא כבר די מבוגר

Tinkerble

New member
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי.............

אני לא אתפלא אם פליפה עדיין בתול! (אל תקחי את זה ברצנות!)

אני לא לוקחת את זה ברצינות אבל...

לפי דעתי הוא ממש לא בתול הוא עוד מעט בן 20 והוא פשוט הגבר המושלם אולי לא בגובה אבל כן הוא הגבר המושלם!{לפי דעתי}

ברקודית

New member
../images/Emo46.gifדסי יא חתיכת טיפשה כנסי מיד

הוא חתיך בדיוק כמו בנחה אם לא יותר!!! אבל בלי קשר, כשהם אמרו שהוא מל גיבסון הם התכוונו שעל הסט מתייחסים אליו כמו אל מל גיבסון לא שהוא דומה למל גיבסון!!! אני מאוד שמחה שמתייחסים אל ברה כמו שראוי למלך!!! והוא לא סנוב, להפך, הוא מחזיר תשובה למעריצות שלו!!!!!!

ברקודית

New member
../images/Emo46.gifדסי יא חתיכת טיפשה כנסי מיד

הוא חתיך בדיוק כמו בנחה אם לא יותר!!! אבל בלי קשר, כשהם אמרו שהוא מל גיבסון הם התכוונו שעל הסט מתייחסים אליו כמו אל מל גיבסון לא שהוא דומה למל גיבסון!!! אני מאוד שמחה שמתייחסים אל ברה כמו שראוי למלך!!! והוא לא סנוב, להפך, הוא מחזיר תשובה למעריצות שלו!!!!!!

nrhmv vnkfv

New member
איזה בולשיט

כריס מוראנה אמרה שממציאות בארגנטינה רובם כבר לא בתולים בגיל 15 אולי תלמדי לקרוא כתבה לפני שאת........ ואם היו לך 190911111111111111111מעריצות היית מחזירה טלפון לכל אחת מהן............?

cHiKiNoNo

New member
אמא שלי הראתה לי את זה ../images/Emo8.gif!!!

אנחנו מנויים על ידיעות אחרונות-אבל אמא שלי גלשה באינטרנט באתר מעריב, קראתה את הכ-ללל {סתםם, קצת
} ואז הראתה לי את זה!! זה היה מבייש, מביך ומעצבןןןן
... הלוואי שהיא שכחה את זה כבר.

Benja GiRl

New member
חחח נועם.. נסלח לך..

איזה פאדיחות עם אמא שלך.. אבל אני בטוחה שתתגברי..

BiLlAbOnG2

New member
הינה עוד הוכחה שהמורדים

לא לגיל 8 עד 14 כמו שפנאי פלוס הדפוקים רושמים

עוד הוכחה

אתמול לפני שהתחרפן לי האיסיקיו דיברתי אם ילדה מארגנטינה שבת 19 והיא הלכה להופעה ולא נתנו לה להיכנס כי אמרו לה שזה מגיל 12 עד גיל 18 אז אולי זה עד גיל 14 למרות שזה לא אבל זה לא מגיל 8! 12 לפחות

אצלי זה הלך ככה:

ליאור הייתה אצלי ואז אמא שלי קראנו לנו שנצא רגע החוצה ואז היא רמרה לנו שיש כתבה על המורדים בסופשבוע אמא שלי הצליחה לקרא רק- הקטנטנות כבר גדלו עכשיו זה המורדים צילומי ערום וגם כמה דברים שהמנהלים מתרגזים מהם{משהו כזה אני לא זוכרת בדיוק} אחר כך היה טלפון אז ליאור ואני לקחנו את נעיתון והתחחפננו משם כי ידענו מה יהיה בהמשך עם זו ההתחלה תלשנו משם את הכתבה ושליוא חזרה הבייתה היא הייתה אמורה לתלוש גם את הכתבה אבל הסתומה הזו שכחה ואמא שלה קראה את הדברים המודגשים שגם זה משהו! המעריב האלה פשוט מטומטמים

עד כאן דסי!!!!

סנוב??? יותר נכון- סלבריטי!!!! אם את היית נגיד.. לואיסנה! מלא בנים משאירים לך טלפון וכאלה ואם אחד משאיר תמונה ונראה ממש חמוד לא תתקשרי אליו?? אני יודעת תשבוה אז במילה אחצ: שתקייייי חחח סנוב כן בחלומות!!! והוא ה-כוסון של הסדרהההה!!!!!!! יותר מכולםםםם!!! איזה מניאקותה בנות שנגעו לו בתחת זין גם אני רוצההה!!!

למעלה