כתבה בידיעות

aldryk

New member
To the Consule General - Mr. Brosh

שלום מר ברוש. קודם כל, אני חושב שמעורבותו של קונסול בפורום מסוג זה היא ברכה ומעשה נפלא. אני אמנם מסתובב קצת באינטרנט ואף פעם לא נתקלתי באנשים בעלי עמדה פוליטית שמנסים לעזור בפורומים. תבורך. אני מאמין שבצורה זו, לא רק תעזור לקהילה היהודית בקנדה, שמרוכזת כאן, (אמנם בנציגות מצומצמת, אך ממצה) בפורום, אלא במיוחד לעצמך, גאשר תחפש מה חושבת דעת הקהל של הקהילה, מה צריך לשנות, לשפר, כך שתוכל לומר בסופו של דבר, שהצלחת בעבודתך ועשית שינוי. יש יתרון גדול בהיותך חלק מהפורום הזה. אני אמנם לא בקנדה, אלא בישראל. אף פעם לא הייתי בקנדה אבל עצם היותי בפורום הזה מלכתחילה רק מראה את סימני התחלת תהליך ההגירה לקנדה שלי... תודה על ההקשבה והמון המון בהצלחה בתפקידך!

alon114

New member
ברוך הבא ובהצלחה בתפקידך החדש!

וגם אני כולי תקווה ליצוג ושירות טוב יותר של תושבי החוף המערבי. אני מאוד מעריך את העובדה שאתה טורח להשתתף בפורום ו"להכיר את העם" בקנדה. ושוב הרבה הצלחה!

כוכה

New member
אולי לא אתי מה שכתבתי

אבל - יותר מזה לא אתי שילדה בת 15 תהלל את אביה בצורה כל כך לא הגונה ועוד תוסיף רק בסוף את הייחוס שלה ושלו... עשית דבר גדול בכך שהכנסת את אביך לפורום הזה ועכשיו הוא ישתדל יותר: גם להוכיח שהדברים שנכתבו פה הולכים להשתנות וגם שקירבתו לגורמים הקובעים היום, לא תפריע לתפקודו. אני מאחלת לך ולו הצלחה מכל הלב!!! והערה קטנה: כדאי לך מיכל לכתוב עברית בפורום הזה. תקליקי על עברית, תכתבי לפי המקלדת הוירטואלית תעתיקי משורת הנושא אל אזור התוכן.

Michalush88

New member
כוכה יקירי,

אבי הוא אדם מאד מוכשר ולא מעצם היותו אבי, אלא כי הצליח יתר על המידה בכל כך הרבה משימות שרק מוכיחות את כשירותו לתפקיד. שוב נשמע לי תמוה הקשר הבדוי לגורמים הקובעים כביכול, צר לי שזו דעתך, כי זהו אינני יודעת איך הגעת לכזאת מסקנה. אך זמן יגיד את שלו ואתה עוד תיוכח ליכולותיו של הקונכל הנכנס... נב אולי ההודעה שלי לא אתית אך לא משתווה להודעה המפוברקת שלך. כשלתי מלהבין מה היה לא הוגן בהודעתי ומה הקשר לגילי...

כוכה

New member
רונית יקרה , להבא כתבי בשמך ולא בשם

בתך. ילדה בת 15 לא מחפשת בסופר אבקות מרק.... וכל הביטוי הוא שלך. ואני יודעת בדיוק על מה כתבתי. אני מתנצלת כי לא חשבתי שתגיעו כבר ושתכנסו כל כך מהר לפורום הזה. יחד עם זאת ימים יגידו...

Michalush88

New member
Dear Kocha

I'm sorry I'm returning to English (due to lack of patience to type in the cyber keyboard). Sadly, I have to disappoint you by saying my mother does not use forums in the Internet - she rarely uses the Internet, and if she does, it is to look for real estate properties.... A girl of 15 years of age doesn't look for soups in the supermarket (cause I don't like soup, but that's a different story... My sister was looking for it at the supermarket histerically, but she's 12...). I was actually asking about lechem kal, cause I'm scared I'll gain weight, and other Israeli food, cause I'm home sick, not for soup.... Actually, I was bored so I remembered a couple of months ago surfing into a forum for teenagers abroad, so I decided to visit. And suprisingly enough - 4 days after our arrival, my father was already starring in the forum. So I decided to show him the messages, and he really wanted to take part, and thought of it as a great way to communicate and aid anyone in anyway possible.... Again, sorry to disappoint you Kocha, Michal

כוכה אולי די ולמשפחת ברוש

התחלת לעורר כאן אווירה לא נחמדה. הפסיקי עם זאת ויפה דקה אחת קודם למשפחת ברוש ברוכים הבאים תתאקלמו בקלות ואני בטוחה שסיור מוקדם בדפי הפורום הקודמים יעזרו לכם בהשתלבות בקהילה. מחכים לראותכם בציבור.

זה בסדר. קורה, ושלא תחשוב

שאני מעודדת את דרכו של קונסולנו, יש בליבי עליו רבות במיוחד אחרי "הופעתו" המוצלחת בערב יום הזיכרון האחרון בטורונטו, בטקס שנערך מטעם הקונסוליה *הישראלית* בטקס בו קראו את פקודת הרמטכ"ל ה*ישראלי* הדליקו נר זכרון לזכר חללי מערכות *ישראל*, עלה מר רומם הנכבד לנאום לקהל שרובו היה *ישראלי*!!! באנגלית כבדה. ללא מילה אחת בשפה העברית. אף מילה אחת. יתרה מזאת.. במילות הסיום שלו בחר לומר "שולום אול ישרואל" ביידיש. מצטערת. זה!!! צורם!!!

libimom

New member
כתבה בידיעות

אינני מתפלאה על תגובתו של הקונסול הכללי בטורנטו, כמו תגובתו כך גם השירות שלהם. אני גרה בוונקובר ואנו יכולים לתפוס את הקונסוליה רק שעה או שעתיים ביום וכמובן לפי זמן טורונטו, לא חשוב שאצלנו זו השעה שכולם בדרך לעבודה. אם וכאשר תפסת אותם המידע שהם נותנים לך ממש גרוע ואפילו מסולף. הייתי צריכה ליצור קשר עם נציג הצבא שמגיע פעמיים בשנה לטורנטו בלבד (אלא מה) ונאמר לי להתקשר עימם בתחילת נובמבר (2002) בכדי לקבוע פגישה. התקשרתי ב-4 בנובמבר ונאמר כי אתמול בלילה הוא עזב...... לאן שנושבת הרוח של המפקד..... כך נושבות הרוחות של חיליו.

למעלה