כשתלך

ניקו 45

New member
../images/Emo23.gifחכי לי כי אחזור../images/Emo79.gif

אל הים הסוער יצאתי , אל האופק הפלגתי , על גבי זו ספינתי , שממך כל כך רחקתי , ואהובה בודדה השארתי. חכי לי כי אלייך אחזור , ופרחים על עטרתך אשזור. לא אוכל להחזיר פני לאחור, המתיני עד שמסעי זה יעבור. הדליקי האור על צריח המיגדלור, לכשאחזור עם ספינתי אראה האור. ומבטיח לך שזה מסעי האחרון , הים אחצה ובך אטבע עד שיכרון. אפול שדוד חבוק בזרועותייך , אביט עמוק אל טוהר עינייך , אלחש מילות אהבה לאוזנייך , אלטף ברוך ואהבה שערותייך . כי אותך אני אוהבך, ולעולם שוב לא אעזבך.

renee

New member
אוף איתך פנינת החן....../images/Emo10.gif

הסייח אמר שצריך להניח לביקורת ולתת רק מחמאות "זה עושה טוב", הוא אומר.... ואני קוראת את השיר הזה ומצטמררת..... ולא יכולה שלא לצעוק
גם אם זה עושה לי רע, "זה לא שיר אהבה!!!" יש כאן תיאור של התעללות נפשית , של ניצול... לא שווה איזכור! לעומת זה, אהבתי את שירייך ואת שיריו של ניקו הם מרגשים כתובים יפה.
ושירך, על פי מילותיו של אלתרמן, מקסים. אוהבת את כתיבתך
המשיכו להנעים לנו.
דאג לקבל את מה שאתה אוהב פן תאלץ לאהוב את שאתה מקבל

רנהה חמודה,אני מעט חולקת על סייח

אני חולקת על סייח הרוקד בגלל... אני חושבת שמאוד חשוב לתת ביקורת בין אם היא לחיוב או לשלילה. כל זמן שהביקורת נעשית לגוף היצירה ולא לגופו של יוצר. ולגבי השיר,הסירי רנהה את העצבות מפנייך. החיים שלנו בנויים מדינאמיקה מסויימת. אנחנו יום אחד כותבים אהבה יום אחר כותבים בגידה יום אחר כותבים על אלימות ומנסים לשזור בין המילים את המסרים אותם רוצים להעביר. ואי אפשר לצבוע את השירים רק בורוד או רק בשחור יש גם את האמצע. יש את היום הזה,היום לא טוב לי היום רע לי ויש גם את המחר שממנו צריך לצפות לטוב יותר להביט אל האופק. ואם רנהה לא תאמרי את דעתך הכנה על היצירה,אם לא תגידי אם אהבת למה או אם לא אהבת למה האם לא תחטאי לאמת? ואני שמחה שהיה לך האומץ לקום ולכתוב שאין זה שיר אהבה ולנמק את דעתך. מקווה שיהיה לך ולכולנו רק טובבבבבבב

הלכתי ממך....

הלכתי ממך, הלכתי, מן ההר אל הים ירדתי, חזרתי ממסעות אהבתי, אל שגרת יומי. הלכתי ממך, הלכתי, ואותך בודד הותרתי. והבדידות הזאת כואבת לך בלילות, מעלה בך מחשבות על רגעים של אהבות. הלכתי ממך, הלכתי, אך ממך הן לא ברחתי. הרי לך נשבעתי כי לעולם לא אעזוב, הרי לך הבטחתי כי אותך תמיד אאהוב. הלכתי ממך, הלכתי, ואת חותמי בליבך הותרתי. הרי טרם אותך עזבתי, באוזניך מילות אהבתי לחשתי. הלכתי ממך, הלכתי, אך אותך לרגע לא אשכח. כל יום, שעה, דקה ושניה , אתה מראשי, ממחשבתי, לא תפרח. הלכתי ממך, הלכתי, הלכתי, אך לא לבלי שוב. ממך מתרחקת, אך ורק באופן זמני, כי לי אתה עד אינסוף חשוב. הלכתי ממך , הלכתי, והותרתי אותך גלמוד, הלכתי ממך , הלכתי, ואתה מחכה לי, קצת עצוב. הלכתי ממך , הלכתי, ואתה אלי מתגעגע, אל חיבוקי, נשיקתי, עד מאד כָמֵהַ. ואהובי...דע לך, הלכתי, רק לזמן קצר. רחקתי, לא לעד. וככל שגדל בליבנו הגעגוע, מבין אתה היטב מדוע, מדוע כל פרידה היא חיובית, הרי תביא היא לנו, פגישה עתידית. הלכתי, ואליך רוצה, לשוב, ממש במהרה. הלכתי, ואליך כמהה, והחזרה הצפויה, תהיה מלאה, בחיבוק של אהבה. הלכתי.... חסרתי... התגעגעתי... אהבתי... אותך, תמיד, גם בלילה שכזה, מרחוק, רחוק, לא אפסיק לאהוב. האהובה החסרה.

לא...אל תלך

לא, אל תלך אהובי, אנא, אל שבור את ליבי, לא אוכל עמוד בפני פרידה, הן יודע אתה, עד כמה אהבתי אליך רבה. לא, אל תלך ממני, אהובי, אם תעזבני יישבר ליבי. לעולם פצעי נטישתך לא יגלידו, ודמעותיי לזלוג לא יפסיקו. לא, אל תלך אהובי, יודע אתה עד כמה לי אתה כה חשוב. הרי אתה היחיד אשר מעלה חיוך על פניי, הרי בלעדיך אין משמעות ותקווה לחיי. אהובי....אל חדל אותי לאהוב, אהובי...לעולם אותי אל תעזוב. תן לאהבתנו לעד לפרוח, כל עוד השמש תמשיך לזרוח.

פנינת-החן רוצה ללכת שילך....

ואולי כשיהיה עם עצמו לבד - יתגעגע ויחזור ואת תפתחי את הדלת - ואולי לא.......

קארין,כדאי לך גם לקרוא

את השיר השני ששלחתי בתגובתי לניקו קסם וחונה לרגע מאחר ובשיר הזה אני מסבירה בידיוק מה אעשה כשאלך. השיר הזה כשאלך הוא השיר שלי שנכתב במצב מסויים. לעומת השיר כשתלך שנכתב כתגובה לשירו של מישהו אחר בפורום אחר. ואני בכלל אמצתי לעצמי את המשפט שאומר שיר הוא שיר הוא שיר ולמרות שהוא שיר,הוא גם מעביר מסר מסויים. אז אני..האני האמיתית חבויה יותר בתוך השיר כשאלך!

פורפורית תודה על החיבוק

מקווה שכעת בפרדס הזה יהיו נדיבים ויתנו גם לי לשלוח לכם חיבוק
בריבית

Mוניk

New member
פנינת יפה אהבתי}{

גם את תגובתך לניקו אהבתי אוהו אוהו אוהו כמה משמעות יש למילימ

שתלך

שתלך אלך אחרייך אולי אתן לך להבין שאלייך לחזור אולי תראה שם את ההבנה ותבין את האור עוד רבה הדרך שתפסע בה אך אלך עימך בעקבותייך אולי שני ידיים שלובות נלך וגם ביחד נחזור

kessem

New member
תגידו,התחילה הצעדה הגדולה?לאן

אתם הולכים קולזמן? קחו אויר, אפחד לא הולך בינתיים לשומקום.

איזה יופי של מילים על הבוקר../images/Emo140.gif

רק טוב שיהיה שיהיה לך טוב אושיק לוי מילים: יהונתן גפן לחן: ויליאם האקסלי רוברט רק רוצה שיהיה לך טוב רק שיהיה לך טוב וחים כמו חול ביום רק רוצה לנשק את החול הרך רק רוצה להיות איתך אם השמש בוכה בלילה זה לא הסוף את תראי שמחר יהיה לך טוב לא תגידי לי שכחת ים כזה לא שוכחים נורית אל תלכי הביתה נורית נורית - נו... זה הכל בגלל הלילה ומחר את תצחקי נורית בוא נלך למעלה נורית נורית נו... רק רוצה שיהיה לך טוב עשיתי לך פרצוף של קוף וקול של דב רק רוצה שיהיה לך כר רטוב תצחקי איתי הלילה ומחר נלך לים נורית זה בגלל הלילה נורית נורית נו...

כשתלכי

הוא ילך אחריך הוא אוהב אותך את יודעת ... כשתלכי הוא ילך אחריך הוא לא יכול בלעדיך הוא אוהב אותך את יודעת ... כשתלכי הוא ילך אחריך הוא מחכה לפירור של תגובה ממך הוא מחכה לאיזה מילה או מגע של גופך הוא אוהב אותך את יודעת ... נפלא , כיף לקרוא אותך להיסחף במילים שלך ... וממש להרגיש כאילו אני שם במילים האלה .. בוקר נפלא חן ..

חחחחחחחח שרון בוקר נהדר

אבל מזכירה לך שאני לא חן חן כעת אי שם בים המלח ואני הפנינה ששליתם אותי מהמצולות זוכרת? מצולות הים. ממצולות הים שלית אותי, קונכית הצדפה. אל חוף מבטחים משית אותי, אבן חן יקרה. פנינה מבריקה, זוהרת אני בכף ידך מונחת, צורבת בידך הנאנחת, שחובקת מים וזכרונות. עדינה-ו

למעלה