כשתלך

כשתלך

כשתלך מאת עדינה .ו כשתלך אל תופתע אם אלך אחריך אל תאמר לי למחות הדימעה הן תדע ידידי שאליך עוד זועקת נפשי הקטופה. אהלך עמך בשדות אירוסים אביט היישר בעיניך אראה בם רוך,חיוך אוהב אבקר בשדותיך. כשתלך אלך אחריך נאסוף שובל זכרונות אל תחסום דרכי אליך כמו האירוס עודני צמאה.

ראשית קסם אני אמשיך לחבק

כי אני הולכת אבל מייד שבה
תודה

גחליליתוששש../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

חייבת להגיד שרק בזכות חברים נהדרים כמוכם נולדים לי כאלה שירים ואם יש צורך לשפצר גם מראים לי את הדרך

kessem

New member
פנינת יקרה,החיים לימדוני כי זה אשר

חפץ ללכת,מוטב להניח לו לצאת לדרכו. שולחת לך אירוסים על כתיבתך היפה.

ניקו 45

New member
כשאלך../images/Emo4.gif

כשאלך כשאלך לא אביט לאחור, אל תחכי לי כי לא אחזור. כשאלך יבכו השמיים , דמעות שיהפכו לנחיל מיים. כשאלך אשאירך בודדה , תרגישי כך בעולם אבודה . אלך בדרכי למרגלות ההר, אצעד לאיטי ולא אהיה נמהר. חלפו השנים ואינני עוד נער, והשתילים שנטענו הפכו ליער. והזקן בפני מעט כבר מלבין, ואותי , לא יודע מי יבין .
יפה כתיבתך עדינה , אהבתי

ניקו קסם חונהלה

(הלכו לי הסמיילים בפרדס הזה רציתי לשלוח לכולם פרח) ניקו שירך יפה וגרם לי לחייך וכעת אענה מה יקרה אם אני אלך:))) כשאלך מאת עדינה .ו כשאלך לא אביט לאחור אלך! וכשאלך לך אומר שלום לא,לא אחזור הלום! אביט קדימה אל האופק, אפשוט מדי התום. כציפור כנפי אפרוש אעוף אל מרחבי אין סוף, אלקט לי,גרגרים של חוף. צייד אותי בתפילת הדרך, צייד אותי בברכתך, נצור אותי לנצח, ומה שהייתי בשבילך

שירן41

New member
ניקו ופנינת חן כתיבתכם מרהיבה!!!

מה יפה כתיבתכם ניקו ופנינת החן אתם השניים יפים שבעתיים תודה לכם על כתיבתכם יפה היא ומרהיבה בכול יום בכול שעה.

ניקו 45

New member
לא אל תלכי ...../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

לא , אל תלכי . לא , אל תלכי ממני , לא , אל תעזביני . אאחוז בבדל שימלתך , אחבוק נועם מותנך , אלחש לך מילות אהבה , אגלה לך את התשובה . אל תלכי, השארי איתי, הן הרי אוהבת אותי , נשבעת שלעולם לא תעזבי , מה גדול השבר שהשארת בי. לאן את כבר בורחת ? ולמה את לא סולחת ? את שהיה ביננו שוכחת? את אהבתנו איתך לוקחת . לא אל תלכי , די אל תבכי , בי אל תכי , את הכי הכי ....

ניקו 45

New member
לא ידעתי שתלכי ממני ../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif

מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי לא חלמתי שתלכי ממני בלי לומר מילה, בלי להזהיר, לא חלמתי שפתאום יכני רעם שכזה ביום בהיר. ןאני תמים, תמיד חשבתי שמאושרים כמונו אין. ובדמיוני לראות אהבתי איך ביחד נזדקן. קול קורא הלילה אין עונה הלילה ואת עצמי איך אני שונא, איך שאשתנה בשבילך. את היית דבר כל כך בטוח כמו קפה בבוקר, כמו שינה. לא הייתי לצידך מתוח. לא פיתחתי דרך הגנה. ואולי את עוד מעט חוזרת. רק הלכת לקנות כמה דברים ונלך לראות ביחד סרט, או נחליט שנשארים. קול קורא הלילה... ואני תמים, תמיד חשבתי שמאושרים כמונו אין ובדמיוני לראות אהבתי. איך ביחד נזדקן

שירן41

New member
ניקו יש לך אותי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

עד מתי/אתי אנקרי תן לי דקה לשכוח תן לי דקה לנשום לא נותר לי כוח להבין את היום עעעדדד מתי תרצה רחוק תרצה קרוב אלי עד מתי עד אולי עד קרוב אלי תן לי דקה לשמוח לא אמרתה אהבה למה שכשיחד מאיים הרגע הבא עד מתי תרצה רחוק תרצה קרוב אלי עד אולי עד קרוב אלי תן לי דקה לשכוח את האישה שלך לא נותר בי כוח להבין אותה עד מתי תרצה רחוק תרצה קרוב אלי עד אולי יבוא אחר ירווה את לילותי.

ניקו ../images/Emo140.gif שלוש תשובות

ניקו רבקה זוה היתה עונה לך על קריאתך הנרגשת בשלוש תשובות. זמר שלוש התשובות רבקה זוהר מילים: נתן אלתרמן לחן: אריה לבנון הוא אמר: "אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כח אולי" אז אמרה היא: "לאט, כח יש לי אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח יהיהי טוב, אהובי, יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים מחכות עד שובי מזרועות האחרת?" "אם צריך לחכות אחכה" כך אמרה ופניה באור. "אם צריך לבכות לא אבכה העיקר שאדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהי קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת?" היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור "אם תאמר לי ללכת, אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כח

איזה אהבה היתה בשלושת התשובות

משורר כמו אלתרמן מסוגל להוציא ממני דימעה על מילותיו היפות.
ניקו כמו שאמרתי קודם רבקה זוהר היתה עונה בשלוש תשובות ואני... אני אלך שבי אחריך אלך שבי אחרי מילותיך ללכת שבי אחריך אפרוט באצבעותי על מיתריך.. כנבל תהיה שבוי בידיי אפרוט על מיתריך בלי דיי. ואם כינור תהיה עבורי.. אנגן על מיתריך בקשת שלי אניח אוזני על גוף הכינור אנגן ואפרוט עליך... כינור

ניקו 45

New member
פנינת החן ....תתקרבי לפה ../images/Emo124.gif

ראשית , כתיבתך נהדרת . הבחירה שלך של זמר שלושת התשובות הינה בחירה נפלאה . אבקש להשמיע לך שיר אחר של רבקל'ה ... חלקת אלוהים קטנה

ניקו,באתי,התקרבתי,אהבתי, ../images/Emo140.gifבלעדיך

כל יום בלעדיך כמו ספינה בלי קברניט מתגעגעת לזרועותיך עטופה בתשוקה חושבת עליך בימים חושקת בך בלילות מונה ימים בזרועותיך להיות. רחקתי לקצת אתקרב לתמיד תן לי עוד אות לצידך להיות. עוד יום עוד יומיים אהבתנו תנסוק לשמיים. כל יום בלעדיך כמו ספינה ללא קברניט

למעלה